Şimdi Ara

TR Serverında laf ettiğiniz herşey West'te de mevcut buyrun kanıt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EUW de 20 oyunda bir geliyorsa TR de 3 oyunda bir .Hatta her oyunda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKhaZixEver

EUW de 20 oyunda bir geliyorsa TR de 3 oyunda bir .Hatta her oyunda olabilir.

Beni sinirlendiren kişilerden bağımsız şu tavır işte. Araştırma lazım, veri lazım diyerek olayı abartıyor olabilirim. Haklısınız. Ama şunu demek de ne kadar doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huargu

quote:

Beni sinirlendiren kişilerden bağımsız şu tavır işte. Araştırma lazım, veri lazım diyerek olayı abartıyor olabilirim. Haklısınız. Ama şunu demek de ne kadar doğru?

Kendim tr serverinde daha önce oynadığım için biliyorum . Annem çağırıyor diye leave atanmı dersin , süre bitiyor sur verelim diyenmi dersin ,babam kızıyor uyumam lazım diyenmi dersin var da var .
    http://www.youtube.com/watch?v=fXyqLvu4G6I bu video yardımcı olur yaş aralığını öğrenmen için .

• quote:

quote:

quote:

Kendim tr serverinde daha önce oynadığım için biliyorum . Annem çağırıyor diye leave atanmı dersin , süre bitiyor sur verelim diyenmi dersin ,babam kızıyor uyumam lazım diyenmi dersin var da var .
    http://www.youtube.com/watch?v=fXyqLvu4G6I bu video yardımcı olur yaş aralığını öğrenmen için .

Tamam da tr sunucusunda 3 oyunda bir demek ne demek? Ben de arkadaşlarımla birlikte oynarken videomu çekeyim, hepimiz 25 yaşında adamlarız. Türkiye sunucusunun aydınlık yüzü diyeyim adına da. O zaman da vay bu sunucu olgun insan dolu mu diyeceksin :)

Kötü örneklerin var olması o örneklerin sahiplerinin çoğunluk olduğunu anlamına gelmez. Sadece onların var olduğunu söyler. Dediğin şeyler benim başıma gelmedi. Var da var dediklerin bana uğramadı. Demek o kadar da çok değillermiş ha?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da tr sunucusunda 3 oyunda bir demek ne demek? Ben de arkadaşlarımla birlikte oynarken videomu çekeyim, hepimiz 25 yaşında adamlarız. Türkiye sunucusunun aydınlık yüzü diyeyim adına da. O zaman da vay bu sunucu olgun insan dolu mu diyeceksin :)

Kötü örneklerin var olması o örneklerin sahiplerinin çoğunluk olduğunu anlamına gelmez. Sadece onların var olduğunu söyler. Dediğin şeyler benim başıma gelmedi. Var da var dediklerin bana uğramadı. Demek o kadar da çok değillermiş ha?

Sence tr serverinde 25 yaşında kaç adam vardır ? Ayrıca o internet cafenini tümü lol oynuyor gördüysen hepsinin yaş aralığı 10-12 ve sadece o internet cafe değil çoğu internet cafede durum böyle .Sana gelmediyse şansın vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

Tr serverinde cok fazla cocuk var.
    Bunu sabah ve gece oynayanlar anlayabilir.
    Gece o kadar rahat oluyor ki cunku en azindan +18 oluyor liseye ilkokula gidecek olanlar yatip uyumus oluyor.
    Cok kez sabahladim 2.ogretimim 12den sonra oyun zevkli olmaya basliyor sabah 7-9 arasi okuldan kacip kafeye giden ortaokullu- liseli bile degil bakin- cocuklarla doluyor.
    Haliyle seviye dusuyor.
    Bizzat sahit oldugum olay o kadar fitik ettiki birisi cocugu ts ye cagirdik cocuk geldi daha sesi catallasmamis bile o kadar kucuk 12 -14 yas arasi biri tahminimce ahkam kesiyor bide bize.
    Kim ne derse desin kimse cocuk bollugunu inkar edemez tr lol de...l

Bu bahsettiğinin türkiye sunucusunda çok çocuk olmasıyla bir alakası yok ki. Batı sunucusunda da gece belli bir saatten sonra oynayanların yaş ortalaması yükselir. Bu sunucuda çok çocuk olduğunu göstermez ki?

Bal gibide gosterir.
    Aksama kadar veletler var oyunda geceleri insanlar var.
    West de bu durum 10sa tr de 100dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Gece o kadar rahat oluyor ki cunku en azindan +18 oluyor liseye ilkokula gidecek olanlar yatip uyumus oluyor.
    Cok kez sabahladim 2.ogretimim 12den sonra oyun zevkli olmaya basliyor sabah 7-9 arasi okuldan kacip kafeye giden ortaokullu- liseli bile degil bakin- cocuklarla doluyor.
    Haliyle seviye dusuyor.
    Bizzat sahit oldugum olay o kadar fitik ettiki birisi cocugu ts ye cagirdik cocuk geldi daha sesi catallasmamis bile o kadar kucuk 12 -14 yas arasi biri tahminimce ahkam kesiyor bide bize.

Bu bahsettiğinin türkiye sunucusunda çok çocuk olmasıyla bir alakası yok ki. Batı sunucusunda da gece belli bir saatten sonra oynayanların yaş ortalaması yükselir. Bu sunucuda çok çocuk olduğunu göstermez ki?

Bal gibide gosterir.

Dediğimi yanlış anlamışssın. Sunucuda ne kadar çocuk olduğu önemli değil, her türlü gece geç saatte yaş ortalaması yükselir. Bu sunucunun çocuk dolu olduğu anlamına gelmez.

Şu karşılaştırma olayından da yoruldum artık. Neye göre on, neye göre yüz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haliyle seviye dusuyor.

Bal gibide gosterir.

Dediğimi yanlış anlamışssın. Sunucuda ne kadar çocuk olduğu önemli değil, her türlü gece geç saatte yaş ortalaması yükselir. Bu sunucunun çocuk dolu olduğu anlamına gelmez.

Şu karşılaştırma olayından da yoruldum artık. Neye göre on, neye göre yüz?

yaşa göre.
    anlatamıyorum sanırım.
    benden 7-8 yaş küçük birisi anama bacıma sövüyor.
    bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.
    ve çocuk olduğundan oyunu düzgünde oynayamıyor genelde feedleyip duruyor bu tipler.
    Anlatmak istediğim işte bu durum tr de neredeyse her maçta var.
    ama west te yok.
    anlatabildim mi?

• Lol'ün her serverinde troll var kaçış yok.Ama trde daha fazla.
  • Bazıları kötü oyunculuklarını gidip TR server'ına bağlıyolar.Ama aslında kendileri de o bahsettikleri kişilerin içindeler bence.TR dekilerin çoğu özeleştiri yapmayı bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Diamond 5'te bu oluyor, ilginç

Plat 5 hocam.Kendileri için özel olarak açılmış bir server'ı beğenmeyip laf edenlere gelsin.Kendimizi aşağılık görme huyumuzdan ne zaman vazgeçicez çok merak ediyorum.Konu dışında da durum böyle.Canımı sıkmaya başladı.

O fiddle ban yicek ama tr yapsa ban yemicek 2 server arasındaki fark şimdi git ağla.
  • Burdaki tek sorun tribunal olmaması tr de ne kadar afk kalırsan kal yada söversen söv ban yemezsin westte 5 dk çık gir uyarı yersin olay bu.
  • oyun türkçe olduğu için böyle.bknz:metin2,wolfteam.zaten seslendirmeleride beğenmedim ben ingilizce oynuyorum oyunu.oyun türkçe olmasaydı bu kadar çocuk olmazdı
  • Yaw arkadaş bir elin beş parmağı bir olurmu !
  • Abi parmaklarınıza yazık. Takım olarak gireceksen turnuvalar için giriceksen türkiye serveri kesinlikle şart ek olarak güzel indirimler eventler vesaire pepsi kampanyası ucuz rp gibi avantajlar muzzam.
    Solo takılırım keyfime bakarım düzgün oyun oynarım düzgün oynatırım oyunda kalite olsun saygı olsun diyorsan west. bukadar basit.
    Tr serverinin açılması güzellik oldu gerçekten iyi bir pazar payı genç nüfus fakat böyle sorunlar oluyor.Şimdi gece girin diyecekler çıkacak işi gücü olan insanlar var elin sümüklü çocukları yüzünden kimse uykusundan olamaz keyfinide bozamaz
  • tr de bir tek benmi ban yiyorum anlamıyorBen riota nooblarla eşleştirdiği için sövüyorum oyunda muhtamelen ondan olabilir.Bşr ara rapora küfür yazıyordum:D
  • Çok Fazla post var okumadım yazıldı mı bilmiyorum..

Bu resimden ne anlamamız gerekiyor çok merak ediyorum .. Her an her yerde leaver olabilir.. Bunun sebebi babam kızdı kapatıyorum. Sürem bitti çıkıyorum olması kötüdür.Yoksa internetimiz kesilir, elektriğimiz gider muhakkak herkes leaver olmuştur. Senin oyununa da bunlardan biri denk gelmiş. Takım da 4v5 idare edemeyince oyunu bırakmış .. Ne yapacaktı direnip direnip yarım saat uzatıp oyunu yine lose almayı mı bekleyeceklerdi ?

12 dk'da oyun bitirmişsiniz . AFK bırakmazsalar hayatta bu kadar kısa sürede bitemez oyun.Alamayacaklarını bilecek kadar zekası var o insanların. Hâlâ gelip buna mı laf ediyorsunuz . Bırakın artık TR avukatlığını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

TR Serverında laf ettiğiniz herşey West'te de mevcut buyrun kanıt

Fiddle 1.dk dan sonra afk kalmış flame nedeniyle.Daha sonra bota gank attım ve dravende afk kaldı bir süre.Midden pushlayıp oyunu bitirdik.Bu olay west'te oldu ve bronze falan değil

simdi ranked oyunda tr de lolking bakiliyor mu ? coluk cocuk her oyunda olur ama dereceli oyun sen adc oynamadan once sana adc al onda iisin diolarsa westte kimse oynamaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr yi savunma çalışmaları bunlar türkçe desteği verilmeseydi hiç böyle şeyleri yaşamayacaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefer zZz -- 17 Mart 2013; 14:02:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.