Şimdi Ara

Tr serverındaki vayne sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vayne oyun başı güçsüz ama bakıyorum adam sanki graves falan oynuyor o kadar gözü dönmüşki oyun başı kil lalcam diye ölüyorlar karşıda lucian vardı vayne aldı ve maçı sattı feedledi mal mal öldü sizene benden dedi bide main adc dedi neden böyle birşey yaptı anlayamadım lanede luciana ezildiğinden sanırım eski maçlarıma bkaıyorum 20 vayneden 4 i iyi oynuyor öyle diyeyim farm almayı bilmiyorlar yanlarında sup olarak defansif değilde tresh blitz istiyorlar ama çekincede izlerler yada öne atılıp ölürler afk kalırlar hepsi demiyorum ama çoğu böyle

• Kim o söyle kulaklarını çekelim hemen
  • hll qnq
  • Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün deneyim dedim ( normal game) 26-12 gittim bence güzel champ q yla skill dodge la e ile stan at tamamdır vayne oynuyorsun demektir

• Farm yapmayan fizzleri ne yapacaz

• Peki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch chat sorunu
    12 yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oq

• Vayne oynayanların %70 qnq gosu oynuyo ben niye oynamıyım diyen beyin özürlü asalaklar

not:bu mesajı eksileyenler yine asalaklar olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xmithie -- 27 Ağustos 2014; 1:05:05 >
  • Ben de Lucian ile fena Vayne tokatladim ama takımı taşıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

Vayne oyun başı güçsüz ama bakıyorum adam sanki graves falan oynuyor o kadar gözü dönmüşki oyun başı kil lalcam diye ölüyorlar karşıda lucian vardı vayne aldı ve maçı sattı feedledi mal mal öldü sizene benden dedi bide main adc dedi neden böyle birşey yaptı anlayamadım lanede luciana ezildiğinden sanırım eski maçlarıma bkaıyorum 20 vayneden 4 i iyi oynuyor öyle diyeyim farm almayı bilmiyorlar yanlarında sup olarak defansif değilde tresh blitz istiyorlar ama çekincede izlerler yada öne atılıp ölürler afk kalırlar hepsi demiyorum ama çoğu böyle

Lucian in yaninda Braummu vardi eger Braum varsa o luc ben olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.