Şimdi Ara

TR serverinde Troll oyuncu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde başıma gelen bir durum. 10.dakikada oyunu feedleyip bırakan 2 oyuncu beni ne kadar küfür ettirselerde resime her bakışımda gülmemi sağladılar trollüğün bu kadarı. 40yıllık supportum bu kadar ward görmedim :D sizlerlede paylaşmak istedim.
     TR serverinde Troll oyuncu.

• 33 dakikada 89 minion.Sen ya çok acemisin ya da trolleyen sensin onlar değil.
  • kıl sen trde oynamadın hiç galiba. O csyi öpte başına koy
  • adam uğraşmış yapmış emeğe saygı bize beğenmek düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

kıl sen trde oynamadın hiç galiba. O csyi öpte başına koy

Ben de TR'de oynuyorum. Bazen takımın ben hariç toplam 250 farm civarı yaptığı oluyor ama yine de farmım 30 dakikalık bir oyunda ortalama 170 civarıdır. Farm yapmayı bildikten sonra TR,EUW,EUNE,BR farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Ben de TR'de oynuyorum. Bazen takımın ben hariç toplam 250 farm civarı yaptığı oluyor ama yine de farmım 30 dakikalık bir oyunda ortalama 170 civarıdır. Farm yapmayı bildikten sonra TR,EUW,EUNE,BR farketmez.

Kanki o farm iyi mi şimdi?
  • Belli biryerden sonra alışıyorsunuz onlara dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

quote:

14 level oyun için gayet iyi bence. Mecbur yanımda birisiyle oynuyorum 10 dk kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

quote:

14 level oyun için gayet iyi bence. Mecbur yanımda birisiyle oynuyorum 10 dk kadar.

O zaman değişir tabii. Bende support ile veya solo lanede 30 dk.'da 170 ile övünüyorsun sanmıştım bir an.

• Buyur benim?
  • ''resime her bakışımda gülmemi sağladılar.''

• adamlar oyunu çok erken bıraktığı için farm yapamadım sürekli midi tutmaya çalıştık ama çokta pro olduğum söylenemez :) 3 kişiyle 33dakika 36kill bence iyi diye düşünüyorum.
  • bi dota2 deki troll'e bakın bi burdakileri :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.