Şimdi Ara

TR serverini Bıraktım QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 10 Ekim 2024; 1:22:47 >

• iyi yapmışsın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka svlerdede böyle, jung giren master lar mı dersin, kastıran jaxler mi dersin ,1e8 oynayan ve kendi dışında herkesi suçlayan akaliler mi derdin ?
    ulanniye karşı tarafa gelmiyorda bize geliyor diyorum. bikere karşıdan ben feed diyen görmedim ya. 28 oyunda6 kazanmak nedir ulan. 10 maçta bak vallahi diyorum son anda döndü. tam kuleleri aldık çeviriyorlar. salagın biri numarasını yazıyor malın biri ben afk diyor. keşke ismimizle girsek şu oyuna adres falanda yazsa bakalım nasıl oluyor öyle
  • valla bu tipler challenger'da da diamond'da da kısacası bütün tr de var
    o yüzden bende west geçtim unranked hesabı 10/9 yaparak gold 3 başlattım tr de ki challanger seviyesinden daha çok eğleniyorum şu anda
    kısacası sorun tr'de
  • tr de trubunal olmayinca durum bu oluyor. gel gor ki west te adamlar report yemekten korkuyor :) bn de westte yeni hesap actim tr deki hesap da bi ise yaramiyordu bi gunun galibiyeti gelmez mi aq (cafede oynuyom anca cok mac atamiyoz ) cocuklarin teki gelmis dun free brand a adc deyip bota gitti ve full can kasti 0 damage soraka bile tek aticak hale gelmisti. kisaca tr ya cocuk dolu yada ban diye bir sey duymamislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

başka svlerdede böyle, jung giren master lar mı dersin, kastıran jaxler mi dersin ,1e8 oynayan ve kendi dışında herkesi suçlayan akaliler mi derdin ?
    ulanniye karşı tarafa gelmiyorda bize geliyor diyorum. bikere karşıdan ben feed diyen görmedim ya. 28 oyunda6 kazanmak nedir ulan. 10 maçta bak vallahi diyorum son anda döndü. tam kuleleri aldık çeviriyorlar. salagın biri numarasını yazıyor malın biri ben afk diyor. keşke ismimizle girsek şu oyuna adres falanda yazsa bakalım nasıl oluyor öyle

Kaç serverda oynadın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EU Rmah ve AH
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buda benden iftardan önce sıcak sıcak :/
    TR serverini Bıraktım QQ
  • malesef challangerlar da bile böyle tipler var TR serverında insanımız iyi güzel hoş ama nedense bu oyunda gerçekten çok kötüler oyunculuk olarak değil tabi ki.Adamlar bir video izleyip etkisinde kalıyorlar denemeye çalışıyorlar bu gerçekten problem değil ama bunu yapamayıpta takıma b.k atması hoş değil.Westte oynuyorum şu an p1 deyim diamond olmak üzereyim orada manyak yok mu var buradan çok daha kötüleri var ama ciddi anlamda 20 oyunda bir geliyorlar 20 oyunda bir de leave atma hakkınız var zaten mi diyeyim bilemedim.Westte last pickken match histi atınca adamlar eğer iyiyse genel olarak istediğin yeri bırakıyorlar.Bu item çıkılır mı bu şampiyon alınırmı dediklerini daha görmedim.TR de oynarken counter jungle attığımda karşı takımdaki küfür ediyordu bu olay diamondda bir de westte adamlar wp veya my bad diyip geçiyorlar.Birde onlardan çok daha ahlaklı olduğumuzu düşünüyoruz ki bence bir çok konuda öyleyiz ama nedense bu ana bacı sövme olayı ağzımıza yapışmış westte adamlar küfür ederse senin şahsına küfür eder sevdiklerine değil.West'e geçmek en doğrusu orta derece de ingilizceyle hiç sıkıntı çekmezsiniz.

• zaten hep size afk feeder troll geliyor . taşıyanlar hep şansla taşıyolar . 4 hatta 3 kişiyi birden karşında samsung ozone veya skt olsa bile taşıyamıyorsan çıkmayı zaten haketmiyosun. senin yerin orası. siz zaten fakersınız ama takımınız kötü hep . evet evet ayne nöyle
  • Okumadım ama haklısın.

• Script sorunu asla çözülemeyecek bak asla diyorum.Riot oturup özel mesai harcayıp sırf o programın lolde kullanılmaması için çaba sarfetmedikçe isteyen script kullanır , hile yapar.Tek yapabileceğin rapor etmek ve takibe alınıp banlanacağını ummak , başka birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

zaten hep size afk feeder troll geliyor . taşıyanlar hep şansla taşıyolar . 4 hatta 3 kişiyi birden karşında samsung ozone veya skt olsa bile taşıyamıyorsan çıkmayı zaten haketmiyosun. senin yerin orası. siz zaten fakersınız ama takımınız kötü hep . evet evet ayne nöyle

Farkettiysen Afk/Troll/Feeder dan yakınmıyorum ya da burası benim yerim degil taşıyamıyorum falan filan demiyorum.Okusaydın anlardın ne demek istediğimi.Bir insan kötü oynayabilir.Sıkıntı yok .Feeleyebilir iyi olmayabilir.Ama Feedliyor en iyisi benim havasında takılıp sövüyor + Kazanabiliyor bu insanlar.Biz cidden(Belki çok iyi değil sadece yeterli)Oynarken kazanamıyoruz onlar feedleyerek kazanıyor bundan bahsediyorum.

TR deki gold 1 hesabımı Weste geçirmelimiyim ?Rün&sayfa&şampiyon sayısı fazla.tekrar uğraşmak istemiyorum aslına Geçirirsem aşagı yukarı hangi ligden başlatır ? Bir bilginiz var mı ?Teşekkürler.

• Sırf arkadaş ortamım yüzünden weste geçme konusunda kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Özet:Herzamanki olandan farklı olrak bugün olanlar sabrımı taşırdı.Aslen çok sakin hiç küfür etmeyen ben bile Tr serverini(Belkide oyunu)Bırakma kararı aldım.

Hikaye:oyuna girdim pick ekranında son pick olan büyücüx mid bırakın taşırım felan diye zorla midi aldı.Oyuna girdik ve daha 2. dakikadan feedlemeye başladı.Ve oyunu kaybettik. Oyun sonu yine bize sövüyordu .Ligi Plat 5(Gördüğünüz yerde çıkın)
    Daha sonra tekrar sıraya girdim ve büyücüx tekrar düştü takımıma fakat 50 kere sıradan cıktılar en sonunda karşı takıma düştü.Ben mid aldım.İtinayle feedlenecektim adamdan.Gerçekten aşırı kötü oynuyordu.Fakat daha2. dakikada Iraq asıllı oldugunu söyleyen westten tr ye geçmiş evelynn jungle ile taşıyacagım diye jungleım Double Buff+First Blood'u Katarinaya verdi.Hiç problem yok olabilir (Kuleden 3 vuruş yiyerek öldü.Katarinanın tutustur bırakması sonucu ona düştü)DC yedigini söyledi problem degil dedim.Fakat aradan 3 dakika geçti(Bu arada katarinayı 2 kere kestim + botta kill saldım.)Evelynn bota gitti.ve aynısını orada yaptı. Sonra AFK kaldı.Bizim bot biz troll ZAZAZA diyerek gidip dravene ölmeye başladılar. VE SONUÇ bu katarina oyun kazandı ben ise lig düştüm.Oyunun gerçekten iyi oynamayla ilgisi olmadığını bu oyunda anlaım.Sizde bırakın en azından baska servere geçin bu çocuklar ile uğraşmayın (Script sorunuda çözülene kadar yeniden başlamayacağım.)

Keşke riot games denilen şirket bunu görüp 10 dk para saymayı bırakıp report sistemini açsa bizde bunları reportlasak ve hesapları askıya alınsa .

• quote:

quote:

zaten hep size afk feeder troll geliyor . taşıyanlar hep şansla taşıyolar . 4 hatta 3 kişiyi birden karşında samsung ozone veya skt olsa bile taşıyamıyorsan çıkmayı zaten haketmiyosun. senin yerin orası. siz zaten fakersınız ama takımınız kötü hep . evet evet ayne nöyle

Farkettiysen Afk/Troll/Feeder dan yakınmıyorum ya da burası benim yerim degil taşıyamıyorum falan filan demiyorum.Okusaydın anlardın ne demek istediğimi.Bir insan kötü oynayabilir.Sıkıntı yok .Feeleyebilir iyi olmayabilir.Ama Feedliyor en iyisi benim havasında takılıp sövüyor + Kazanabiliyor bu insanlar.Biz cidden(Belki çok iyi değil sadece yeterli)Oynarken kazanamıyoruz onlar feedleyerek kazanıyor bundan bahsediyorum.

TR deki gold 1 hesabımı Weste geçirmelimiyim ?Rün&sayfa&şampiyon sayısı fazla.tekrar uğraşmak istemiyorum aslına Geçirirsem aşagı yukarı hangi ligden başlatır ? Bir bilginiz var mı ?Teşekkürler.

burdan biri söylemişti zamanında '' iyiysen kaybedersin , çok iyiysen taşırsın'' . gold 1 isen en kötü silver 1 veya gold 5 atar . ama diamond aşağısı her serverda aynı hell deniyor . kafanızı karıştırmak istemem

• quote:

quote:

quote:

burdan biri söylemişti zamanında '' iyiysen kaybedersin , çok iyiysen taşırsın'' . gold 1 isen en kötü silver 1 veya gold 5 atar . ama diamond aşağısı her serverda aynı hell deniyor . kafanızı karıştırmak istemem

Bir de burada Herkes smurf Heralde 3 level de benim gold.maçları dönüyor resmen yani ezerek oynayamıyorum.ya da problem Bende mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.