Şimdi Ara

Tr sunucusu Lee Sin oyuncuları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde wardjump biliyorlar ama tfda hala leona focuslar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nymus93 kullanıcısına yanıt
    Hayır görmedim bi mesajımda belirttim zaten iyi oynayanı oyun taşıyor ama kötü oynayan lee sin oyuncusu herhangi bir karakteri kötü oynamaktan daha çok zarar veriyor takıma bu yüzden biraz olumsuz bi ruh halinde oluyorum pick ekranında lee sin picklenince mümkünse değiştirmesini rica ediyorum.
  • CeRMeDoN kullanıcısına yanıt
    Aynen bundan bahsediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Bu da güzelmişte bir tane avrupada lee sin bizde lee sin diye bir video vardı. O da baya komikti

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 20 Ocak 2014; 19:05:04 >

• akonkayra67 A kullanıcısına yanıt
    Platin adamlardan bahsediyorum çok abartılacak bi lig olmasada kötü bi lig de değil.Dediğin gibi strateji izleyen çok az adam var oyun başı burst vurup oyun ortasında oftank ya da direk tank olan adama çok hasar veremediğini görünce iyice ofansifleşmek istiyorlar sanırım istedikleri şey karşılarında ki karakter ne olursa olsun eritmek oyun başı mümkün olsada lee sinle değil tank bir karakteri ofansif tankı bile rahat indirmek çok zor takım oyunu oynamayı da pek sevmiyorlar zaten birini yakalayıp indirme derdindeler sürekli.
  • Elise'in E'sini kaçırmıyorum ama nedense Lee'de durum farklı. Çok fazla kaçırıyorum Lee ile Q'yu. Baya pratik istiyor. Ayrıca W tuşum kırık insex yapamıyorum.

• Nasıl bir item buildi vardı da hem tanklıyıp hem burst damage atabildi anlayamadım doğrusu .Lee Sin oynarım sürekli hiçbir zaman da oyun taşıma mantığı gütmedim.Oyunda bir assasinin ne görevi varsa Lee son derece benzer bana sorarsanız.Doğru pozisyon alıp adc,apc duruma göre takımın kucağına atılır itinayla dekmeylen geri dönülür ve combat direk kazanılır.Bana sorarsanız öyle ad kasıp zaten skillseti dolayısıyla oyun sonu ultisi hariç çöp olan bir şampiyonu ad kasıp iyice katletmek yanlış.Defansif kasın ki ultinizle de iş yapabilin en azından oyun sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Gecen macıma bi lee sin geldi 10dkda 3 kill aldı adam counter jungle yapıyor risk alıyor her tulü kule altı gırıyor ama yok öyle ward insecler yapıyorki faker halt etmiş bide bu adam silver 5teydi. Ben resmen tek basıma farm yaptm top bot dolandım 1 tane bil tfye katılmadım. hep 3vs5 4vs5 bıraktım bızım takımı.Ama yınede tf kaybetmediler lee sayesınde adam tanklıyor. + Burst dmg atıyor adcyi alıyor. jungle yapıyor gank atıyor anlamadm keske nickini alabılseydım. Oyun içi tek kelıme etmedi herseyi Ss ile anlattı ztn bize.

lolking.net
  • fazla iyi olmakta gold da olmuyor arkadaş. Topta kule dibi insec yapıp adamı khazixin üzerine atıyorum. Khazix adam ona giderken kuleye e atıp flashla geri dönüyo.

• Doğrudur dostum, aynen katılıyorum.Lee sin ya affetmiyor- jungle için- ya da hiçbir şey yapamıyor, ortası çok nadirdir.
  • Zw1nky kullanıcısına yanıt
    6 trinity
  • Lee sin vezirde rezilde edebilecek bir şampiyon,bazen Omg honor Lee bazende Report Lee Ty.Hayat çok acımasız.

• Hiç unutmam Altın 1 küme maçıydı... 1 oyun kazanıp 2 oyun kabetmiştim. 4. maçta muhteşem bir Lee sin solotop'umuz vardı. Hatta o kadar muhteşemdi ki ben J4 ile adc veya mid champini kıstırdığımda tekmeyle onların canını kurtarıyordu. Böyle şefkatli rakip bu devirde kolay yetişmiyor
  • hitcliff H kullanıcısına yanıt
    Lee zor Champ gold altındaki oyuncuların maini değilse genelde feedliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.