Şimdi Ara

TR Support Çok İyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de denedim zamanında onu. Ama otomatik geçiş yaptığım için 400 rp vermediler daha önce Eu West bölgesinde hesabına yüklendiği için yükleyemiyorum 400 rp demişti.

Her zaman da ArminA denk geliyor bana, uyuz birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ben de denedim zamanında onu. Ama otomatik geçiş yaptığım için 400 rp vermediler daha önce Eu West bölgesinde hesabına yüklendiği için yükleyemiyorum 400 rp demişti.

tam olarak ne yazdın usta ben yazayım bari belki 400 rp verirler bana =) birde ben deneyim şansımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

Ben de denedim zamanında onu. Ama otomatik geçiş yaptığım için 400 rp vermediler daha önce Eu West bölgesinde hesabına yüklendiği için yükleyemiyorum 400 rp demişti.

tam olarak ne yazdın usta ben yazayım bari belki 400 rp verirler bana =) birde ben deneyim şansımı

4 Levelde olan 400 rp gelmemişti bana gibisinden bir şey uydur manuel geçtiysen veriyorlar.
  • Anlayan tercüme etsin lütfen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

4 Levelde olan 400 rp gelmemişti bana gibisinden bir şey uydur manuel geçtiysen veriyorlar.

bi yazalım bakalım belki yollarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Millet 2 şerli 2 şerli post atar tık yok.Ben Bu konuyu arıyordum çok teşekkürler yazarım uyarı alırım.
    Adaletini sevdiğim DH Adminleri

sabaha yarbayım inş

Şikayet ettik kardeş sabaha uzaklaştırılırsın inş
  • Konuyla alakası yok ama şu boş beleş adamı mu seviyorsunuz ? Laçka ve cıvık insanları severiz zaten millet olarakta bu kadarını beklemiyordum.
  • Diğer problemlerini de hallettiler mi
  • supportu severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

Diğer problemlerini de hallettiler mi

onun için hesap bilgilerini istediler yoladık bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ArminA cok gicik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Millet 2 şerli 2 şerli post atar tık yok.Ben Bu konuyu arıyordum çok teşekkürler yazarım uyarı alırım.
    Adaletini sevdiğim DH Adminleri

sabaha yarbayım inş

Şikayet ettik kardeş sabaha uzaklaştırılırsın inş

kime niyet kime kısmet değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Anlayan tercüme etsin lütfen.

Aynen anlamadım hiç bişi.
  • bizim support zaten ölmüş gömeni yok sinirlendim ananesine kadar küfür ettim bi ban bile vermediler
  • quote:

Sen zaten hediye 400rp'ni daha önce almışsın, neden bir daha versin? Vermediği için gıcık mı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TevfikBGunes -- 17 Nisan 2013; 16:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

Support'a 4 level olunca gelen 400rp için ticket attım bana verdikleri cevapta daha önce almış olduğum rün sayfasının hediyesi olan rün sayfasını gönderdiklerini yazdı.(2 ay önce 7'li almıştım)

Riot TR Çalışıyor.

Edit:
    Benim gönderdiğim mesaj: EuWest'den Türkiyeye Geçerken oyuna giriş ismim kullanıldığı için manuel geçiş yapmıştık ve bütün bilgilerim sıfırlanmıştı. Ben yeni açtığım hesapta 4 level olunca alınan 400 rp'mi alamadım ve eski hesabımda kalan kurdelemi ve sezon2 ödüllerinden olan çercevemi kullanamıyorum. Lütfen kurdelemi, çerçevemi ve rp'mi verin teşekkürler.

Gelen cevap:Merhaba ,

Ben Oyuncu Destek ekibinden Shomia.
    Kampanya süresince Rün Sayfası aldığını ve promosyonun hesabına eklenmediğini gördüm.
    Profil sayfana bakarsan yeni eklediğim Rün Sayfasını görebilirsin. :)

Sana bol keyifli ve eğlenceli oyunlar dilerim.
    Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Shomia
    Riot Games Oyuncu Destek

Asıl soru
    Rune Page eklenmiş mi? Sanmıyorum eklendiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusTry

quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

Support'a 4 level olunca gelen 400rp için ticket attım bana verdikleri cevapta daha önce almış olduğum rün sayfasının hediyesi olan rün sayfasını gönderdiklerini yazdı.(2 ay önce 7'li almıştım)

Riot TR Çalışıyor.

Edit:
    Benim gönderdiğim mesaj: EuWest'den Türkiyeye Geçerken oyuna giriş ismim kullanıldığı için manuel geçiş yapmıştık ve bütün bilgilerim sıfırlanmıştı. Ben yeni açtığım hesapta 4 level olunca alınan 400 rp'mi alamadım ve eski hesabımda kalan kurdelemi ve sezon2 ödüllerinden olan çercevemi kullanamıyorum. Lütfen kurdelemi, çerçevemi ve rp'mi verin teşekkürler.

Gelen cevap:Merhaba ,

Ben Oyuncu Destek ekibinden Shomia.
    Kampanya süresince Rün Sayfası aldığını ve promosyonun hesabına eklenmediğini gördüm.
    Profil sayfana bakarsan yeni eklediğim Rün Sayfasını görebilirsin. :)

Sana bol keyifli ve eğlenceli oyunlar dilerim.
    Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Shomia
    Riot Games Oyuncu Destek

Asıl soru
    Rune Page eklenmiş mi? Sanmıyorum eklendiğini.

eklemiş sonra yanlıslık oldu diye sildi :D 2 gün fazla sayfayla dolaştım

• TR support ağır kötü bence. NA'dan TR'ye geçişimi yapamadılar, aynı isimli summoner var dediler, o hesabı da benim açtığımı söyledim, üzgünüz bişey yapamayız falan dediler. NA'ya attım aynı ticket'i, en kısa sürede çözeceğiz dediler, bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.