Şimdi Ara

TR'ye geçişler nezaman ücretsiz olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Westi okadar överler TR yi kötülerler inanınki oyuncu kalitesi TR den daha düşük hiç. TR'nin Weste göre tek avantajı muhabbet felan dönüyor ve RP ucuz. afk,feeder, oyun içi kavgalar vs. hepsi aynı Weste geçmeyi düşünen arkadaşlar GEÇMEYİN.! her neyse konuya geçeyim her yıl Türkiye sunucusuna geçişler 1 ay felan ücretsiz oluyordu bu yıl nezaman olur? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler

• Bak pişman olursun,2 kere geçip dönmüş adamım para bulsam yine gidicem bu nalet serverdan.Oyuncu kalitesi demişsin de west plat 1=tr dia 1 yığınla örnek atarım önüne,tahminim silversın biraz ranked spamla elonu yükselt farkı görüceksin.Tr dia'yım hala ben sup olmam diyen adamlar yüzünden jungle'sız oyunlar geçiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin gibiler yuzunden tr ye geçtim.tr ye donuyosaniz bende weste geçiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Bak pişman olursun,2 kere geçip dönmüş adamım para bulsam yine gidicem bu nalet serverdan.Oyuncu kalitesi demişsin de west plat 1=tr dia 1 yığınla örnek atarım önüne,tahminim silversın biraz ranked spamla elonu yükselt farkı görüceksin.Tr dia'yım hala ben sup olmam diyen adamlar yüzünden jungle'sız oyunlar geçiyo.

silver 1'im hocam weste lane seçimlerinde sıkıntı çıkmıyor ancak bazı oyunlarda iyi oynasam bile kayıp ediyorum oyun sonu reportluyo bir kaç kişi(kötü oynuyor diye uyardığım için küfürsüz +9 sinirle) oyunu çok çok iyi oynadığım söylenemez en fazla plat olabilceğimi düşünüyorum oyunda ama silver1,gold1 olup bronz 5 gibi oynayan çok kişi var saf gibiler TRde en son 2 ay önce oynamıştım rankedde ardarda 5 maçımda istediği lane verilmediği için feedleyen olmuştu çıldırcaktım nerdeyse. o yüzden weste geçmiştim TR deki durum hala aynımı buarada önerini göz önünde bulunduracağım saol

• quote:

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

sizin gibiler yuzunden tr ye geçtim.tr ye donuyosaniz bende weste geçiyorum?

egon güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosia

quote:

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

sizin gibiler yuzunden tr ye geçtim.tr ye donuyosaniz bende weste geçiyorum?

egon güzelmiş kardeş güle güle kullan

saolasin sende guzel post kasiyosun hani taktir ettim

• quote:

quote:

Bak pişman olursun,2 kere geçip dönmüş adamım para bulsam yine gidicem bu nalet serverdan.Oyuncu kalitesi demişsin de west plat 1=tr dia 1 yığınla örnek atarım önüne,tahminim silversın biraz ranked spamla elonu yükselt farkı görüceksin.Tr dia'yım hala ben sup olmam diyen adamlar yüzünden jungle'sız oyunlar geçiyo.

silver 1'im hocam weste lane seçimlerinde sıkıntı çıkmıyor ancak bazı oyunlarda iyi oynasam bile kayıp ediyorum oyun sonu reportluyo bir kaç kişi(kötü oynuyor diye uyardığım için küfürsüz +9 sinirle) oyunu çok çok iyi oynadığım söylenemez en fazla plat olabilceğimi düşünüyorum oyunda ama silver1,gold1 olup bronz 5 gibi oynayan çok kişi var saf gibiler TRde en son 2 ay önce oynamıştım rankedde ardarda 5 maçımda istediği lane verilmediği için feedleyen olmuştu çıldırcaktım nerdeyse. o yüzden weste geçmiştim TR deki durum hala aynımı buarada önerini göz önünde bulunduracağım saol

Diamond 5 diye bi cehennem var oraya hiç girmek istemiyorum,%70'i elo boost kazmalarla dolu,paraları olmasa gidebilecekleri en yüksek lig gold 5.Plat 3'den öncesi azimli insanlarla dolu.Plat 4 gold 5 arası bezgin bekir.Ben silverdan çıkmışam banane ben ne oynamak istersem oynarım kafasında herkes.silver bronz biliyon zaten.
    Bak sakın ha.
    Sakın geçmiyosun.
    Bi arkadaşından 30 lvl hesap al 3-4 oyun at gelmekten vazgeçmezsen adam değilim.

Özet:Tr pişmanlıktır.
    Dip not:Hayrına beni de weste geçir elin bulaşıkken çok makbule geçer.

• En son 2 ay önce TR de oynamışsınız ve durum hala aynı mı diye sormanız bence komik olmuş.2 ay içerisinde ne kadar değişebilir ki feedleme olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasty

En son 2 ay önce TR de oynamışsınız ve durum hala aynı mı diye sormanız bence komik olmuş.2 ay içerisinde ne kadar değişebilir ki feedleme olayı

hocam okullar başladı felan ilkokullulara pc yasaklandı o yüzden sordum
  • quote:

quote:

quote:

Diamond 5 diye bi cehennem var oraya hiç girmek istemiyorum,%70'i elo boost kazmalarla dolu,paraları olmasa gidebilecekleri en yüksek lig gold 5.Plat 3'den öncesi azimli insanlarla dolu.Plat 4 gold 5 arası bezgin bekir.Ben silverdan çıkmışam banane ben ne oynamak istersem oynarım kafasında herkes.silver bronz biliyon zaten.
    Bak sakın ha.
    Sakın geçmiyosun.
    Bi arkadaşından 30 lvl hesap al 3-4 oyun at gelmekten vazgeçmezsen adam değilim.

Özet:Tr pişmanlıktır.
    Dip not:Hayrına beni de weste geçir elin bulaşıkken çok makbule geçer.

Sanala para bulma hilesi iyi iddaa oyna

• Bu sene olacağını sanmıyorum hocam. Olsada yaz gibi olur tahminimce. Yaz başlarında oluyor hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.