Şimdi Ara

'Trabzon bize teşvik primi teklif etti' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • müflis tacir eski defterleri karıştırırmış.
  • Ts yapmaz teşvik meşvik.
    hem yapsada yaptığı zamanlar suç değildi teşvik.
    Gs de yapmaz. bi tek Fb yapar. Kaka fb.
  • En son CAS 8 maçın 4'ünde "şikeye teşebbüs" diye nitelendirdi,

Fenerbahçe 82 puan toplayınca şikeci, Trabzon 82 puan toplayınca alın teri,

Tüm kurumlar ceza verdi diyorlar, zaten işin başı kokuyor arkadaş, işin başı kimin maşaları olduğu belli,

Otomatikman uefada casda "yüce Türk adaleti ve Polislerine" güvendiği için buralara geldi olay,

Sağolsun TFF'deki ajanlar bunu körükledi, kendileri 8. olduğu sezonda da hakları yenildiği düşünülen bazı taraftarlarda ağlak maillerini gönderdi uefaya.

Hemen oldu bittiye getirilmek istenildi..

Lakin o sezon 2.devre maçlarını biz izledik beyler, Trabzonuda biz izledik, Fenerbahçeyide biz izledik. Kalbimizin hızlanmadığı tek maç Ankaragücü maçıydı zaten Ankaragücünü o sezon yenmeyeni fark atmayanı dövüyorlardı, Trabzonunsa nasıl kazandığını da izledik.

O yüzden sabahlara kadar konuşsun tüm dünya, 10-11 Şampiyonu FB'dir.

• Çalışmalar çok ince.Burdaki trollerin kafası almaz.

• Bak öyle kanıt olmadan bize şike yaptın dediler... Hey yavrum, Sivas'ın incelemeye girmesi, en çok Trabzon'un canını yakacak.

AL SANA KUPA..
  • 3 sene önce neredeydin ?
  • Trabzonun basi nerde yanacak??... Güldürmeyin allah askina. Mahkemede Mecnun bunlari 3 sene önce söyledi yeni birsey deyil. Ispat edemedi....

Unutmayin Fenerin bircok sike macini tespit edilemedi.... Ama 4 ünde kacari yokdu...

Asil merak ettim kisim.... Bu medya son günlerde cok TS üzeri cok yalan dolan haber yapmaya basladi.
    Yok Bosingwa kacmis ülkesine, yok Olcan Tweet atmis, Onur takimdan ayrilmak istiyormus, 3 sene önce mahkeme ifadesi yeni haber olarak sunulan.....
    Nedense sadece NTV sahibinin Haber sizelerinde bu habwrler yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Trabzonun basi nerde yanacak??... Güldürmeyin allah askina. Mahkemede Mecnun bunlari 3 sene önce söyledi yeni birsey deyil. Ispat edemedi....

Unutmayin Fenerin bircok sike macini tespit edilemedi.... Ama 4 ünde kacari yokdu...

Asil merak ettim kisim.... Bu medya son günlerde cok TS üzeri cok yalan dolan haber yapmaya basladi.
    Yok Bosingwa kacmis ülkesine, yok Olcan Tweet atmis, Onur takimdan ayrilmak istiyormus, 3 sene önce mahkeme ifadesi yeni haber olarak sunulan.....

neymiş o 4 maçtaki şike tespiti
  • Daha Türkiye'deki mahkeme kararlarını savunuyorum diyen var. Sizdeki gözlük at gözlüğü de değil. Öyle bir gözlük ki işte onun adı konamaz. Daha mahkeme diyor ya. Adil karar verdiler diyor ya.
  • Şike bizden soruluyor der gibi açıklama
    her gelen sizi mi bulmuş, şike yapmak isteyen size mi koşuyor...

Sportif faaliyetleri bırakıp mastürbatif faaliyetlerle uğraşmanın ifşası,
    ts şike teklif edip siz kabul etmemişseniz "e bu sahaya yansımamış" sizin deyiminizle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Trabzonun basi nerde yanacak??... Güldürmeyin allah askina. Mahkemede Mecnun bunlari 3 sene önce söyledi yeni birsey deyil. Ispat edemedi....

neymiş o 4 maçtaki şike tespiti

Bana sormican bunu....... Azize sor yada bu kardeslerehttp://www.uefa.org/disciplinary/news/newsid=1967131.html

Keyifle haberleri okuyorum gercekden.Fenerbahceli yöneticilerin aciklamalari Sivas tarafindan aciklamalar ayni kogusda kim yattiysa bugünlerde bi Trabzon derdi sarmis......

Hay Allahim....iyikene Azizin infazini istediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecnun bey ucu kendısine dokununca konuşmaya başlamış. Mahkemede buna benzer birşeyler söylemişti ama kişi ve zaman belirtmediği için havada kalmıştı. Şimdi isim ve zaman belirterek söyluyor ama geç kaldı. Ayrıca bunun fb ye herhangı bir yararı olmaz. bize olan olmuş. Olsa olsa ts içinde belkı soruşturma açılır. Bunca zaman sonra bununda olacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.