Şimdi Ara

Trabzon üniversitesi giriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankara veteriner 2.sınıfım geçmiş olsun sandalyene kendin tekme atmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 14 Ağustos 2019; 17:41:45 >
  • Herr Professor kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydamadam12 -- 28 Temmuz 2020; 14:8:51 >
  • İngilizce bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ankara üniversitesine e kayıt ile kaydolan var mı aklıma bir şey takıldı da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukuk
  • zeken1g1 Z kullanıcısına yanıt
    yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydamadam12 -- 28 Temmuz 2020; 14:9:18 >
  • Beyler Dil Tarihe giren var mı. Ankarada ikamet ediyorum paslaşalım
  • Hocam size ing vet geldi mi

Evet hocam biraz bahsedebilir misiniz

• Ben de ankara uni vet

• Yazikbana Y kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydamadam12 -- 28 Temmuz 2020; 14:27:24 >
  • Hayir hocam turkcesi geldi maalesef.. hazirlik okuyacak misiniz

• Yazikbana Y kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydamadam12 -- 28 Temmuz 2020; 14:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazikbana

Evet hocam biraz bahsedebilir misiniz
    2 hafta sonra göreceksiniz bahsedecek bir şey kalmadı zulüm başlayacak :D
    tavsiye vermek gerekirse sosyal seçmeliyi heykel yabancı dili ingilizce seçin.
    bilimsel bibliyografik değerlendirme deontoloji gibi dersleriniz olacak bunları son gün calısarak geçersiniz.
    Medikal botanik çıkmış soruyor genelde.
    İlk dönem 2 ders sıkıntı anatomi 1 ve medikal fizik.

Anatominiz sözlü olabilir, ama korkmayın üst sınıfların dediklerine bakmayın bilen her hocadan geçiyor.

edit:normal seçmelilerden en kolayı terminolojidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 29 Ağustos 2019; 1:23:32 >
    Hocam bana secmeliler icin diseksiyon ve lab hayvanlari kolay sec isine de yarar dendi siz ne dersinizzz ve heykel cok iyiymis napiyolar shahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazikbana

Hocam bana secmeliler icin diseksiyon ve lab hayvanlari kolay sec isine de yarar dendi siz ne dersinizzz ve heykel cok iyiymis napiyolar shahaha
    diseksiyon 2. dönem dersi
    lab hayvanlarında sunum egzotik hayvanlarda sınav var diye aklımda kalmış, tavsiyem terminoloji+davranış alman

şimdi ilk dönem 1 tane sosyal seçmeli(heykel basketbol vs) 2 tane normal seçmeli alacaksınız. heykelde 2 sayfa çıktı alıp mamakta binaya götürüyorsunuz a+ veriyorlar.
    2tane seçmeli ise meslekle alakalı oluyor. Davranışın hayvanlarla alakası yok sosyoloji dersi bildiğin ama rahat geçmiştim. Temel genetik hariç ne alırsan al ben genetikte zorlandım.

bu arada kampüsünüzü gördünüz mü

Gordum hocam lise devami ya xjsjcjd :(( 2 kantin baska da bi sey yok.. servis falan var mi? Ogrenciler icin otopark var mi? Hocam ozelden yazsam olur muu

• Milli irade kız öğrenci yurdunda kalıyorum Mahmut Nedim zapçıdan kalan biriyle becayiş yapmak istiyorum yardımcı olmak isteyen olursa mesaj atabilir mi acill!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesbey01 E kullanıcısına yanıt
    veteriner olmak istiyorsa orayı hedefler okumak istemediği bir bölümü mü hedeflesin kendine ne kadar boş bir yorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.