Şimdi Ara

Trabzondan bodruma gidiş yol tavsiyesi isitiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tarbzondan bodruma özel araç ile gitmek istiyorum.
    İstanbula girmek şart degil ama otaraftan izmire otoban olduğundan sanki o yol üzerinden gitsem daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Sizce mantıklımı.
    Google haritalar sahil yolunu hiç tercih etmiyor. Ara durak olarak bile sinop vs bi yer eklesem dahi hemen sahilden çıkıyor. Acaba sahil yolu iyi mi değil? İlk defa o yoldan gidecem.
    Kısacası bana trabzondan bodruma gitmek için yol tavsiyesi verirmisiniz. Öyle acelem yok, 2 yetişkin ve 2 çocuk gidecez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaciniz sahil yolundan İstanbul'a gitmek sanırım, daha doğrusu Osmangazi Köprüsü'ne girmek veya Altınova'ya
    Gölcük üzeri gidip İstanbul-İzmir otoyoluna bağlanmak.

Açıkçası bu rota için sahil yolu hiç uygun olmaz, Sinop , Bartın , Zonguldak üzeri gidilmez bu rotaya, illa o otoyola çıkacaksaniz
    Samsun'dan sonra Merzifon yönüne dönüp, Bolu üzerinden Ankara İstanbul yolundan gitmek daha mantıklı.

Benim şahsi tercihim Merzifon sonrası, Çorum Kırıkkale Ankara Afyonkarahisar üzeri gitmek olur . Bu rotada biraz Ankara'ya kadar sikinti çekersiniz . Kırıkkale -Ankara arası Elmadağ tarafları belki. Ama diğer yola göre bayağı kisa .

İstanbul İzmir yeni yolun rahatlığı hem verdiğiniz paraya hem de yolun uzunluğuna değmez bence

• Yılan Serdar kullanıcısına yanıt
    Ankara üzeri git diyorsunuz yani. Sırf otoban olsun diye boşa bursaya felan çıkma diyorsunuz yani.
    Aslında başta ben de oyle düşündüm, ama google haritalara bakınca 45 dk fark var arada. O nedenle madem oyle otobandan giderim hem de bursaya da uğrarım diye düşündüm.

• Samsun merzifon ankar afyon üzeri gitmeniz gerek bence de.
    Afyonda konaklanabilir.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Hocam köprüsü, yolu vs derken 300 TL civarı bir yol parası olur yeni otoyoldan. Sizin gösterdiğiniz gibi arada 210 km daha yol var. Bı 100 TL fln da yakıt yaksa 400 TL fark olacak.

Tabi ki şahsi görüşüm benim, yani ekonomik durum olarak ek bir 400 TL sizi yormayacaksa artı Bursa'yi fln gezerim diyorsanız neden olmasın. Yeni yol çok rahat 3 şerit , yoğunluk yok alın hız sabitleyiciye basın gidin tabi ama ben bu durumda Ankara üzeri giderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Hocam köprüsü, yolu vs derken 300 TL civarı bir yol parası olur yeni otoyoldan. Sizin gösterdiğiniz gibi arada 210 km daha yol var. Bı 100 TL fln da yakıt yaksa 400 TL fark olacak.

Tabi ki şahsi görüşüm benim, yani ekonomik durum olarak ek bir 400 TL sizi yormayacaksa artı Bursa'yi fln gezerim diyorsanız neden olmasın. Yeni yol çok rahat 3 şerit , yoğunluk yok alın hız sabitleyiciye basın gidin tabi ama ben bu durumda Ankara üzeri giderdim
    Çok teşekkür ederim hocam. Çok değerli bilgiler verdiniz. Sizin önerinizi yapacam sanırım.

• Trabzon-Aydın arası gidip gelen biri olarak yardımcı olmaya çalışayım. Benim en sık kullandığım güzergah Samsun'a kadar sahilyolu ve sonrasında Ankara yolunu takip ederek oradan da İzmir yolunda ilerlemek şeklinde. Mesafe olarak en makulü bu güzergah.
    İstanbul-İzmir otoyoluna bağlanmak için kuzeyden yolu uzatmanız gerekir, yollar bölünmüş yol olduğu için buna hiç gerek yok.
    Tek soför bir günde alamayacağınız bir mesafe olduğu için Ankara civarında konaklamanız makul geliyor.
  • münzevii M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Ustteki fotolarını verdiğim rotalarını ikincisini diyorsunuz yani değilmi

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Evet, kgm haritalardan kontrol ettim, hepsi de bölünmüş yol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.