CL'ye giremeyen son yıllarda iyice zorlaşan CL'nin çeyrek finalistine laf atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: éfulim
2010-2011 sezonunun penaltı şampiyonunu kutlamak düşer bu saatten sonra
aykut mutludur şimdi irdelenecek birşey kalmadı tüm dünya 3-1 buca maçındaki olmayan penaltıyı gördü bunun olacağı belliydi lig sonunda kimseyi tebrik etmeyeceğim , neredeyse 18-19 penaltı kazandılar bizim galiba ya 12-13
neyse yahu Türkiye burası hakemi bağlarsın ama iş avrupa olunca olmuyor hocam giriyorum google yazıyorum '' 0 '' çeken takımlar sadece ligimizden bir takım var
sağlıkla ve sevgilerle
3 penaltı da net penaltı.Çırpınmayı bırakın artık sevgili Trabzonlu kardeşim.
gençler okuma yazmanız varsa girin nete araştırın kaç penaltı aldınız diye korkmayın rakamlar her zaman doğruyu söyler ,
Türkiyede başarı alın teriyle hiçbir zaman gelmez gelemez yaklaşık 20 penaltı almak kolay değil isterse bu ülkede 100 kere şampiyon olun avrupada kupayı almayı geçtim onu rüyanızda bile göremezsiniz ama bir yarı final onu da eufa olsun şampiyonlar ligide olmaz size
yani bir yarı final oynamadığınız sürece herkes nasıl kazandığınızı bilecek ,
seneye yine gider '' 0 '' toplar dönersiniz aziz amca henüz avrupada hakem alacak kadar olamadı
içinizden biri çıkıp açık açık penaltı sayılarını yazamıyor değil mi? o kadar yüreğiniz yok yani
Yahu bu başlıkta neden fb maçının penaltıları konuşuluyor? Boşverin penaltıyı menaltıyı..
Bu takım çıktı sezon boyunca mükemmel bir performans ortaya koydu. Son haftaya girerken 79 puan toplamış. Belki şampiyon olamayacak ama son haftaya kadar yarışın tamamen içinde güzel bir heyecan yaşattı.
Hakem kararları, medyanın tutumu vs. hakkında ben de buraya bir sürü şey yazabilirim ve bir fenerli de çıkıp karşısına bir o kadar şey ve yazar ve inanın sonsuza kadar bir şey elde edemeyiz, ama gerek yok uzatmaya bence. Her şeyin kaymağını yöneticiler, futbolcular yiyor burada biz birbirimizle kavga ettiğimizle kalıyoruz.
Ben şampiyonluğu kaçıracak olsak bile bu heyecanı yaşattıkları için takımımı ve rakibimizi tebrik ediyorum. Umarım daha bir sürü şampiyonluk yarışı izleriz. İnşallah da önümüzdeki hafta sonu şampiyon biz oluruz
Çırpınma kıyamam abisi.
Çeyrek finale çıkınca yarı final anca yeter.
Yarı final gelirse final olmadan olmaz.
Hayır kendi şampiyonluklarına gölge düşürüyorsun. Avrupa demiyorum gölge düşürecek kadar gidemiyorsun bile.
antep macında ki orta sahadan penaltı daha iyiydi dimi ?
quote:
2010-2011 sezonunun penaltı şampiyonunu kutlamak düşer bu saatten sonra
aykut mutludur şimdi irdelenecek birşey kalmadı tüm dünya 3-1 buca maçındaki olmayan penaltıyı gördü bunun olacağı belliydi lig sonunda kimseyi tebrik etmeyeceğim , neredeyse 18-19 penaltı kazandılar bizim galiba ya 12-13
neyse yahu Türkiye burası hakemi bağlarsın ama iş avrupa olunca olmuyor hocam giriyorum google yazıyorum '' 0 '' çeken takımlar sadece ligimizden bir takım var
sağlıkla ve sevgilerle
quote:
gençler okuma yazmanız varsa girin nete araştırın kaç penaltı aldınız diye korkmayın rakamlar her zaman doğruyu söyler ,
Türkiyede başarı alın teriyle hiçbir zaman gelmez gelemez yaklaşık 20 penaltı almak kolay değil isterse bu ülkede 100 kere şampiyon olun avrupada kupayı almayı geçtim onu rüyanızda bile göremezsiniz ama bir yarı final onu da eufa olsun şampiyonlar ligide olmaz size
yani bir yarı final oynamadığınız sürece herkes nasıl kazandığınızı bilecek ,
seneye yine gider '' 0 '' toplar dönersiniz aziz amca henüz avrupada hakem alacak kadar olamadı
içinizden biri çıkıp açık açık penaltı sayılarını yazamıyor değil mi? o kadar yüreğiniz yok yani
şu 20 penaltıyı bi sayar mısın ?
Adam konuşuyor, Türkiyede başarı alın teriyle gelmez diyor. Be güzel kardeşim, 2. oluyorsun, seninde başarın alın terinle değil derler. ŞİKECİSİN derler. 0 puan diyor hala, bak bakalım kaç Türk takımı Avrupada yarı final görmüş? Klüpler bazında son 5 yılın en büyük başarısını getirmişiz, adam hala başarısızsın diyor. Sanki tüm takımlarımız başarılıda...
Alex atmış 5 tane, kaldıramıyorsunuz tabii. Sonra avrupada göreceksiniz, sanki yunan takımını temsil edeceğiz orada. Atatürkün kafasına TS bayrağı koymakla olmuyor bu işler. Madem Atatürkçüsün, 6 Atatürk ilkesinden biri olan Milliyetçiliğe uygun davranda Avrupa'da Türk takımının yenilmesinden zevk alacağına takımına yardım et.
Korkuyorum, bu kezde şampiyon olamayınca intihar edeceksiniz diye. Neyse ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına
az önce bitti trt nin özetleri maç resmen bu kaleci resmen komediymiş ya.
adam fener 0 çekti diyor sen fenerin sıfır çektiği lige hayatında girebildin mi onu söyle ? 20 penaltı almışız bu sene say bekliyorum hadi 20 tane penaltı say ben forumu bırakıcam sayamazsan sen
14 Mayıs 2006 | Denizlispor 1-1 Fenerbahçe 16 Mayıs 2010 | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor
Ne dersiniz bir kez daha son haftada şampiyonluğu kaybederler mi? Çok büyük ihtimalle haftaya şampiyonlar ama yine de belli olmaz, az da olsa umudum var benim.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
14 Mayıs 2006 | Denizlispor 1-1 Fenerbahçe 16 Mayıs 2010 | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor
Ne dersiniz bir kez daha son haftada şampiyonluğu kaybederler mi? Çok büyük ihtimalle haftaya şampiyonlar ama yine de belli olmaz, az da olsa umudum var benim.
Futbolda her şey olabilir ama benim pek inancım kalmadı.
quote:
Aziz bu sene işi şansa bırakacak gibi görünmüyor. 4 penaltı da o maçta çalarlar olur biter
İş işten geçti artık sivasın yönetim ve taraftar bazında durumları malum fener gol gol diye bağırmasalar iyidir Büyük ihtimalle haftaya fb li arkadaşları tebrik ederiz
Efulum mudur nedir mesajlarını takip ediyorum senin , açmış ağzını yummuş gözünüsün.Şu söylediklerini getirsene 20 penaltıymış görelim hangi 20 penaltıymış. 0 çekti diyorsun , sonrasında İnteri,Chelseayi,Psvyi,Manchesteri yenen,Çeyrek finale çıkanda Fenerbahçeydi.Trabzon nerde ? kaç senede bir şampiyon olabilme ihtimalini yaşıyorsunuz siz ?
Hadi bekliyorum kardeş böyle havadan sallamakla olmaz. Daha güzel şeyler yazarımda ne zaman girsem Futbol bölümüne 4 gün ceza alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy90
İş işten geçti artık sivasın yönetim ve taraftar bazında durumları malum fener gol gol diye bağırmasalar iyidir Büyük ihtimalle haftaya fb li arkadaşları tebrik ederiz
Tebrik etmek sorun değil ama diyorum yine de belli olmaz. Fenerbahçeli arkadaşlar bile tam olarak sevinmiyor. Sivas maçında fark açılmassa, son düdüğe kadar kimsenin sevineceğini sanmıyorum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
quote:
Tebrik etmek sorun değil ama diyorum yine de belli olmaz. Fenerbahçeli arkadaşlar bile tam olarak sevinmiyor. Sivas maçında fark açılmassa, son düdüğe kadar kimsenin sevineceğini sanmıyorum.
Hocam onların doğru düzgün sevinmemesi normal yaşadıkları travma az bişey değil. Yanlız sivasın ne olduğunu herkez biliyor fb lier de onlardaki tek sıkıntı %1 de olsa ne olur ne olmaz psikolojisi.
Örneğin karabük maçı son hafta olsaydı farklı konuşurdum veya başka bir takım farketmez
quote:
quote:
quote:
Hocam onların doğru düzgün sevinmemesi normal yaşadıkları travma az bişey değil. Yanlız sivasın ne olduğunu herkez biliyor fb lier de onlardaki tek sıkıntı %1 de olsa ne olur ne olmaz psikolojisi.
Örneğin karabük maçı son hafta olsaydı farklı konuşurdum veya başka bir takım farketmez
Rıza Çalımbay var.
2 ekmek bi süt diyosun yani hadi bakalım inşalah
quote:
Sivasspor Fenerbahçe'yi dize getirebilecek güçte mi sence?