trabzon taraftarını sadece alkışlıyorum. bu dondurucu soğukta o yollara katlanıp o stadı doldurdukları için.
fotoğrafı bu kadar büyük eklemeye ne gerek var arkadaşım...küçük modda yükle isteyen büyütüp baksın...sayfa yarım saatte açılıyor sayende...
Trabzon ilk dakikalardaki baskısını yitirdi,üzerine birde gol yedi,maç dengelendi,bakalım 2.yarı neler olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Trabzon ilk dakikalardaki baskısını yitirdi,üzerine birde gol yedi,maç dengelendi,bakalım 2.yarı neler olacak.
İlk golü atınca saçmalıyor bu takım Buca maçında da ilk gol erken geldi yine saçmaladılar
Engin dirsek attı kartı Colman gördü
Şampiyon olmak istiyorsa Trb bu maçı kazanmak zorunda.Böyle önemli zamanlarda önemli maçları kazanarak şampiyon olursun.Beraberlik bile çok kötü trb için çok iyi bir avantaj var ve bunu kullanmalı
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
Colman'ın yaptığı faul kartlık değildi.
Yardımcıda mı görmez Engin'in dirseğini
Not:Yukarıdaki mesajda eksik yazdım o yüzden 2.mesaja ihtiyaç duydum yanlış anlatmamak için.
Hürriyetdeki yorumlara bakıyorum. Türk olmaktan utanıyorum. Adamın biri demiş: TS bu hakemle şampiyon olur kesin. Diğer bir adam Fenerasyon işbaşında TS a çelme takıyor hakemler yazmış. Nasıl iştir bu??? Farklı maçmı izliyorlar acaba?
Keşke ligtv olsaydıda izleyebilseydim bu maçı. Sınırsız internet var ama daha 1 maç bile izleyemedim. İzleyenler nerden buluyorlar bilemedim birtürlü.
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
Bu sene yine pek olay çıkartmıyor ama önümüzdeki sene Trabzonda kalabileceğini düşünmüyorum Enginin...Şenol Güneş tutmaz bu adamı takımda...
Boyle penalti yaptirili mi la.
İNANILMAZ YANLIŞ BİR KARAR,İNANILMAZ BİR HATA.
Yazık verdiği penaltıya bak
bence de karar ağır
bu ne laa. her haftada böyle ucuz penaltı çalınır mı.
penaltı penaltıydı.
daha önce beşiktaş maçında verilen penaltı. hareket aynı, dileyene onun da resmini atarım, penaltıyı hakem çok iyi gördü.
Penaltı şaka gibi.Tamam müdahele varda o dokunma ile o kadar uçmaz bir adam.4-5 hafta önce de Tabataya benzer bir müdahaleden penaltı verilmişti de kıyamet kopmuştu.Hiç değilse onda yükleniyordu,bu dokunmaya penaltı resmen saçmalık.
3-1 oldu.
iki haftadır beleş penaltılar...Hadi bakalım...
Yuh be yazık,olmaz bukadar.
jajanın düştüğü pozisyon penaltıydı bence bu değil. Hakem maçın içine etti
bu arada 3 oldu
Trabzon kopardı...Umut...3-0...Bu senenin nöbetçi golcüsüde Umut...