Şimdi Ara

[Trabzonspor 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
0
Favori
20.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay Ersunluk değil ki? yedekte adam gibi oyuncu yok bide stoper yok takımda orta saha yok böyle olacağı belliydi.

İyi hoca gelse ne olacak Onazi,Kucka önünde Sosa yapacak. Bunun dışında hiç bir sistem tutmaz. Böyle olunca da Yusuf dışarda kalıyor gene stoper yok. Planlama hatası var dua edinde Sosa 8 numara oynayabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

olay Ersunluk değil ki? yedekte adam gibi oyuncu yok bide stoper yok takımda orta saha yok böyle olacağı belliydi.

İyi hoca gelse ne olacak Onazi,Kucka önünde Sosa yapacak. Bunun dışında hiç bir sistem tutmaz. Böyle olunca da Yusuf dışarda kalıyor gene stoper yok. Planlama hatası var dua edinde Sosa 8 numara oynayabilsin.

Hocam nasıl yok sen oyuncu alıyorsun yok Trabzonspor aradığı stoperi buldu (hubocan) falan ama adam piyasada hiç yok. Volkanın yerine niye castillo'yu almıyorsun adam 2 hafta önce iyileşti zaten kaldı ki volkan hazır değilim demişti. Estebanın oyundan çıkması muamma zaten kimi dyor başı dönmüş kimi diyor utancından çıkmak istememiş böyle şey mi olur sen teknik direktörsen oynatacaksın çatır çatır sözün geçecek ya. Ondan sonra millet stada gelsin gelmez abi bu rezilliği çekmez kimse. Kadro mu istiyorsun al sana kadro onur veya esteban pereira hubocan durica mas- orta saha kucka önünde yusuf ve sosa, sağda olcay solda castillo forvet burak al sana mis gibi kadro bu şekilde çıksın adım gibi eminim kesinlikle bu maç kesinlikle bizde olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Rizenin ahı tüm sezona yayıla yayıla çıkar inş .

Rizenin ne ahı olacak tüm maçları Trabzonspor'la mı oynadı? Oynasaydı da düşmeseydi. Takım zaten son haftalarda kötü Antalya maçından sonra düşüşe geçmiş ne hakla bize laf ediyorlar anlamadım. Hadi önceki gibi grafik çizse takım bi nebze haklılık payları var derdim de.

• takım iyide orta saha hücum olarak defans 3.lig gibi oynuyor umarım düzelirler
  • Pankart olayı maç sonucundan daha çok can sıkıcı. Rezalet lafı bile hafif kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat peker mevzusundan umarım ciddi bir ceza gelir.

beyaz bere olayı 1 bu 2.

utanıyorum şehrimden.
  • volkan şen milli takıma seçilmiş, size geldiğinden beri hiç oynamadı diye biliyorum, ben mi yanlış hatırlıyorum, bu sezon hiç futbol oynamayan biri nasıl olur da milli takıma seçilebilir, diğer oyunculara haksızlık değil mi bu,

• Alanyaspor maçından sonra fazla yazmadım. Bünyeye zor geliyor Trabzonspor. Ligin daha 7.haftasında bir maç eksiği olsa da liderden 11 puan fark yiyen bir Trabzonspor var. Zirveye oynayacak takım bu kadar puan kaybetme lüksü yok. Yönetim kötü, hoca kötü, istikrar uğruna yazık ettiler takıma..

Fikstürde Fenerbahçe'yi takip etmek bizim açımızdan avantaj(dı). Özellikle derbilerde ve kritik maçlarda. Beşiktaş'ın derbiden cezalı oyuncuları var fakat yedek kalitesini bizden üstün olduğunu da kabul etmek gerekiyor. Kısaca maçın kazananı bizim değil Beşiktaş'ın formu belirler.

Dik oyna..

https://mobile.twitter.com/Trabzonspor/status/914512946478317568

Hubocan sol bek ilk kez forma giyecek. Yusuf yerine Onazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 1 Ekim 2017; 19:00:53 >

• BORDOOOOO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda kurulan en iyi ve alternatifli kadro, ligde olduğu yeri haketmiyor. Artık ligde seri yapmalıyız.

https://i.hizliresim.com/kXJP77.png
    https://i.hizliresim.com/pG9QMN.png

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

BORDOOOOO

MAVİİ!
  • bu kadar güçlü ve kaliteli kadrosu olan ama bi o kadarda aptal kulüp biziz ! fener bjk ve başakşehir maçları tamamen hocanın saçma sapan tercihleri yüzünden (kaybedildi).bu kadro bulunduğu yeri hiç ama hiç haketmiyor. alanya maçı faciadır kulübün tarihinde kara bir lekedir ve tek sorumlusu hep destek verdiğim ersun yanal'dır!
  • Sizin yerlileri almak lazım.Selçuk+ bir miktar para işinizi görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki yerlilere iyi bakin. Duzenli olarak sans verin yabanci siniri gelmeye yakin alacaz bi ara.

• Ligde 7.hafta geride kaldı. Fikstüre baktığımızda bizim açımızdan zor deplasman maçları ve son derece şanssız olduğumuz anlar oldu. Herkesin kabul edeceği gibi zor bir fikstürümüz vardı. Üç İstanbul deplasmanını 1-2 hafta ara ile oynadık. İlk maçımızı lige Türkiye Kupası ve Süper Kupa alarak moralle başlayan Konyaspor. Bu sezon belki ligde sürprize imza atacak Göztepe.

Galatasaray kolay fikstür denmez ama tam olarak hazır olmayan ve TD. sorunları yaşayan takımlarla oynadılar. Lig liderinin son maç yedek kulübesi. GS'nin Avrupa'da olmayışı çok büyük bir avantaj olsa da dar kadro sıkıntısı yaşayacaktır.

Fenerbahçe fikstürde takip etdiğimiz için aynı zorluk derecesine sahip takımlarla oynadı. Akhisar maçında mağlup olmasalardı. Beşiktaş ile aynı puana sahip olacaklardı.

Bu sezon şampiyonluk mücadalesinin GS ve BJK'nin arasında geçeceğini görmek için kahin olmaya gerek yok. Trabzonspor son iki sezonunda ilk 5'e bile giremedi. Geçmiş sezonda ki başarısızlıklar düşünüldüğünde ligi üçüncü sırada bitirmek bu başarısızlığın üstünü örtebilir.

2016-2017 sezonunda
    51 puanla ligi 6. sırada

215-2016 sezonunda
    40 puanla ligi 12. sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 5 Ekim 2017; 0:42:19 >

• https://i.hizliresim.com/yzo7YM.jpg

Kucka, Hubocan ve Durica ilk 11'de..

• 1,5 yıl aradan sonra ilk kez milli takım arasında hazırlık maçı yapıyoruz. ( Samsunspor 27.03.2016 )

Al Sadd maç kadrosu

• Ramil Almanya karşısında ilk milli golünü attı.. Mustafi'nin arka adalesi atıyor ve Ramil golü buluyor.

https://twitter.com/footbal_amazing/status/917107608212959233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 8 Ekim 2017; 22:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasaba

Elinizdeki yerlilere iyi bakin. Duzenli olarak sans verin yabanci siniri gelmeye yakin alacaz bi ara.

sizi salatalık tarlasındaymış gibi selamlıyoruz.. buyur gel hangisini istiyosan al :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.