Şimdi Ara

[Trabzonspor 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
0
Favori
20.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun yanali göndererek büyük hata yaptınız , efsunlar iyi hoca bulamaz ts.fatih terim gelirse ayrı tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın devam edip etmesini kısa vadede ki teknik direktör seçimi belirleyecek. Kadro ligin orta üstü kadrosu. Bu sezonu çöpe atılmış olarak görmüyorum. Bursaspor Paul le Guen, Kayserispor Sumudica gibi isimlerle takımları 3-4 ayda toparladı. Yönetimin B planı yerli bir hoca ise bir nevi ''ben yolcuyum'' demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 18 Ekim 2017; 1:06:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

Başkanın devam edip etmesini kısa vadede ki teknik direktör seçimi belirleyecek. Kadro ligin orta üstü kadrosu. Bu sezonu çöpe atılmış olarak görmüyorum. Bursaspor Paul le Guen, Kayserispor Sumudica gibi isimlerle takımları 3-4 ayda toparladı. Yönetimin B planı yerli bir hoca ise bir nevi ''Ben yolcuyum'' demek.

en büyük problem taraftarda ve medyada. Sosa,Yusuf,Abdülkadir aynı anda oynasın istiyorlar böyle bir şey imkansız. Sosayı aldıysan 10 numara oynar Yusuf yedek bekler kanatlarda Olcay ve Castillo oynaması lazım bunu yapan hoca başarılı olur bunu da hiç bir hocaya yaptırmazlar ilk 5 e bile giremezsiniz bu kafayla. Trabzonu iyi biliyorum herkes futbolla ilgilenir ama hiç kimse taktikten anlamaz.
  • Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay.

Hayırlı uğurlu olsun. Bence de şu ortamda yapılabilecek en mantıklı tercih. Pozitif katkı vereceğine inanıyorum. Temennim şansın yanında olması...

• sezon sonuna kadar idarelik getirdiler bu hengameye gelip kimse risk alıp sahip çıkmazdı ama rıza hoca bu kadroyu nasıl toparlayacak merak ediyorum. sezon sonu şenol güneşe kapılar açıldı
  • Sezon sonu gönderecekleri idarelik teknik direktöre 1.5 yıllık sözleşme.. Şenol Güneş'in gerçekten geleceğine inanıyor musun ?

Trabzonspor'da hengamede bir durum yok. Bu kadro son yıllarda kurulan en iyi ve geniş kadro. Kadroyu idare edebilirse GS maçı hariç bir galibiyet serisi yakalatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 18 Ekim 2017; 1:37:36 >
  • Rıza hoca Anadolu takımları için iyidir ama Trabzonspor Ersun yanaldan rıza calimbaya inmemeliydi.Riza hoca dan beklenti düşük ama şaşırtabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıza Çalımbay dan sonra da Yılmaz Vural ı getirsinler ondan sonrada Skibbe yi. Bu takım bundan sonra ne uzar ne kısalır, sıradan bir anadolu takımı olarak orta sıralarda mücadele eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Ersun Yanal: "Trabzonspor 34 senedir şampiyonluk yaşamıyor ve bu kolay değil. Bu gerginlik her zaman var."

bunları diyen ersun u kovup sivas maçında şike yok diyen rıza yı getirdiler,bunun bir tık üstü aykut zaten
  • rızayı hoca yapmak demek sene sonu olur da şenol beşiktaştan ayrılırsa işine rahatça son verip onu hoca yaparız demek bence.. bu sezon takımınızdan bir şey beklemeyin. sadece yusuf ve abdülün üzerine düşünde parlatıp seneye avrupaya rahat gitmesini sağlayın.
  • Anlaşmanın sezon sonuna kadar olması doğru olmuş en azından.

• quote:

Sezon sonu gönderecekleri idarelik teknik direktöre 1.5 yıllık sözleşme.. Şenol Güneş'in gerçekten geleceğine inanıyor musun ?

Trabzonspor'da hengamede bir durum yok. Bu kadro son yıllarda kurulan en iyi ve geniş kadro. Kadroyu idare edebilirse GS maçı hariç bir galibiyet serisi yakalatır.

şenol güneş senin camianın adamı gel dedinmi gelir. ayrıca gs maçı hariç derken malatyaya yeniliriz gs maçını alırız bunuda buraya yazıyorum. şuanda ister istemez bir belirsizlik var futbolcuların kendi kapasitesine çıkıp çıkmayacakları belirsiz.motivasyonsuzluk var takımda.
  • quote:

Anlaşmanın sezon sonuna kadar olması doğru olmuş en azından.

Sözleşme süresi 1 yıl bile değil. Söylenenlere göre tazminatı da yok. Camianın evladı diye el üstünde tutulanlar, böyle sözleşmeye güler reddederdi.

Benim tercihim Hami, Ersun Yanal'dan sonra tekrar yerli bir isim olmazdı. Ama burada Rıza hocaya kızacak bir durumumuz yok. Kadro kalitesi ve ivme kazandırabileceği bir takımın teklifini reddedemezdi. Bu transferleri yapıp B planınız yoksa, bu saatten sonra kimse hoca tartışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 18 Ekim 2017; 15:56:44 >
  • Cafer Tosun'un sözleşmesi 2020'ye kadar uzatıldı. Geçte olsa doğru karar. Hayırlı olsun..

https://twitter.com/Trabzonspor/status/921027145794809858
  • Ibanez Karabükspor'da ilk 11 çıkıyor.

Takımın hocası acilen gönderilmeli..
    https://i.hizliresim.com/d7PGgD.png

• sosa'nın eşi istemiyormuş trabzonda yaşamayı.

valla yenge o kadar haklısın ki.

ben bile yaşamak istemiyorum. yaşamıyorum da artık. gittikçe yozlaşan, araplaşan bir şehirde kim yaşamak ister?

malesef para için bile yaşanmaz hale geldi trabzon.

• Deplasmanda en son galibiyetimizi geçen sezon Antalyaspor'a (3-0) karşı aldık.

Maç hakkında yorumda bulunamıyor insan. İki takımında ne yapacağı kestirmek zor. Rıza Çalımbay'ın kimi oynatacağı hangi taktikle maça çıkacağı, doğal olarak merak konusu. Yeni bir başlangıç hayırlı olur umarım..

• Ts bu mac ile cikisa gecer. Topcular akhisar macini satmisti resmen hocayi yemek icin. Bu maci mutlaka kazanirlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

sosa'nın eşi istemiyormuş trabzonda yaşamayı.

valla yenge o kadar haklısın ki.

ben bile yaşamak istemiyorum. yaşamıyorum da artık. gittikçe yozlaşan, araplaşan bir şehirde kim yaşamak ister?

malesef para için bile yaşanmaz hale geldi trabzon.

Abicim şunu yapmayın. Kendi memleketinizi, kendi ülkenizi böyle yerlerde bu şekilde eleştirmeyin.

Öyle bir yazmışsınız ki Trabzon'lu olmasam inanacağım. Tamam Arap turist sayısı son yıllarda fazlasıyla arttı, kabul. Sanki Trabzon'lu nüfusundan fazla Arap varmış gibi konuşmak yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.