Şimdi Ara

Trabzonspor aslında üstüste 6 kez şampiyon olmuş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

uzun burunlular gitti trabzon bitti.

Şu forumda senin kadar akım derken bokum diyen birisi daha gelmedi,gelmeyecekte herhalde.

sen ne diyosun la...

arkadaş sen daha bazı şeyleri öğrenemişsin, benim seviyeme gelebilmen için 100 fırın ekmek yemen gerekiyor. benim tepki çekmemin sebebi de bu. böyle kendi kabuğunu aşamamış kişilerin böyle kabuğuna iki tık atınca azıp saldırıyorlar.

şu lafı gidip trabzonsporlulara söyle bakalım haklı mı diyecek haksız mı? trabzon kendini bozdu, uzunburunlular has trabzonlular sayesinde trabzon öndeydi şampiyon oluyordu o formanın değerini biliyordu, yamalı bohçalarla ts kendini kaybetti.

hadi kardeşim naş.

Her yere bu kadar zıçabilmek bayağı fırın ekmek yiyorsundur tabi. Forumun billur eğlencesi olmuşsun daa halaaa sosyolojik tespit peşindesin. Olm git başka hesap mesap aç la az yüzün tutsun. Ar damarın çatladı mı patladı mı zortladı mı?

Uzun burunlu birisiyle karanlıkta karşılaşırsın umarım. Son olarak sana hatırlatayım burnu uzun olanın...

valla nasıl ruh halindesin bilmiyorum saçma saça konuşmalarına uğraşamam bi yerden çıkıp bi yerden giriyorsun,

ben mi onların eğlencesiyim yoksa onlar mı benim eğlencem? burada sadece oo şu adam dehşet,, uvvvv şu adamı alsak nasıl olur? gibi abuk sabuk konular açmaktansa ciddi konulara temas etmeyi yeğlerim.

uzun burunlular mevzusu ise üzerine saatlerce tartışılcak mevzudur.

o kadronun hepsi trabzon yada yakın çevreydi .adam dalga amaçlı değil konuyu farklı açıdan ele almış.

trabzon özüne dönmeli saçma sapan yabancılar bilmemneler .bu potansiyel var şehirde ama değerlendiremiyor. bence bu takımda hep uzun burunlar olmalı.

ispanyada hepsinin o bölgenin çocuğu olduğu kulüp var .adamlalr anket yaptırdılar durumları çok kötüydü.ligdenmi düşelim yoksa yabancı transfermi yapalım diye % 90 düşelim dedi.bence anadolu takımları yabancı da alsınlarda 10 tane saçma adam alacakalrına 2 tane iyi adam alsınlar.en azından iskeleti kurmalılar.paralı askerle ,özgürlük için savaşan asker i karşılaştırın mesela.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.