Şimdi Ara

Trabzonspor-Galatasaray skor tahminleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    davetine icabet ederiz, geri çevirmeyiz. herkese saygımız vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abdulkadir olsaydi 6 olurdu.Ben 3 1 TS düşünüyordum maçtan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsli46

trabzon 3 atar ama 5 yer her halükarda hamsinin kafasını alır
    Hmmmmmmmm
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım da en yakın sen sallamışsın ama 2 yi at ordan 4 ü yaz Trabzon a 0 da Gs ye al sana kesin sonuç. Tebrikler

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    komiksin.. muhtememlen yaşın küçük kendine eğlence arıyosun 3 puan için tebrik ederim.. daha ligin başındayız sizin bir lig kazanmanız için daha çok hamsi yemeniz lazım.. BURASI TAHMİN YERİ zaten skor yazıyoruz başlığın adına bak anladın?? hepsini geçtim olaydan haberin vardır şu zamanda 4 kişiye 30 kişi saldırma erkekliğide size yakışır.. git galibiyetini kutla burda gelip tahmin başlığında niye salça oluyosun bak yaşın küçük dedim çünkü bunu bir çocuk aklı yapar 1979 yazıyor doğum tarihinde şaşırmadım ama.. sezon sonu görüşürüz.. tekrar tebrikler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 2 Eylül 2018; 3:27:59 >
  • ilk yorumlar efsaneymiş trabzon rakipmi falan adamlar istese 5 tane daha atardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

Bu mesaj silindi.
    Galatasaray ile dalga geçenlere bak hele ülke gündemindeki trolleri burda görmeyelim bari.
    sezonun başındayız biz ne düşüşler gördük.. ama çoğu zaman son gülen biz olduk..
    iyi zamandada kötü zamandada son gülen genelde biz oluyoruz..
    geçen yılda yendiniz ilk yarıda sezon başı ama sene sonu ne oldu?
    biz ligi 6. 7. sırada bitirip sezonu 2 kupayla (Türkiye kupası ve Süper kupa) ile kapattık..
    kötü halimizde bile büyüklüğümüzü gösterdiğimiz zamanlar oldu..

2011 yılında verilen desteği zerre haketmiyosunuz..

şu cevabı hep fenerlilerden aldık ''sizde olmasanız kim eğlendirecek..'' ama hepde son gülen biz olduk..
    nefret ediyosunuz ama giderek fenerbahçeye benzediniz bir farkınız yok.. skorlara bağlı kalmayın..
    9-0 da yensen 3 puan alıyosun 1-0 da yensen 3 puan alıyosun.. siz eğlencenize bakın bu haftalık..
    akhisardan 6-7 tane yediğinizi ne çabuk unuttunuz.. yani skorları boşverin..
    son 10 yılda kaçkere ilk 3 e girdin ona bakın kısa vadeyi boşverin uzun vadeye bakın..
    3 puanlarla kendi sahanızda yenmelerle avutun kendinizi inanın fener gibi küçüklük hareketleri bunlar..
    10 kişi kalmasak skor bu olmazdı ama şuda bir gerçekki 11 kişide olsak yenilirdik..
    yalan yok kazanacağınız çok netti trabzonspor haketti kazandı..
    şimdi sene sonunu bekleyelim.. kenetlendikmi tribündede sosyal medyadada bizden güçlüsü yok bu ülkede..

hocada gönderdik.. transferde yaptırdık.. yönetimde değiştirdik..
    bu konuda Türkiyede bizden iyisi yok biz çabuk toparlarız..
    ALLAH YOKLUĞUMUZU ARATMAZ sene sonları hissedersiniz siz çok rahat olun..
    siz taraftar olarak fenerlilere benzememeye çalışın önce!
    böyle sanal ortamda konu başlığına gelip ona buna salça olacak yaşta değilsin abi..
    feneri yen kartalı yen seri yakala otur liderliğe o zaman gel benlen konuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 2 Eylül 2018; 13:33:9 >

2009-2011 arası Trabzon çok sağlam takım kurmuştu.Emek hırsızları yüzünden takımın bel kemiği oyuncular size gitti,2 yıl sampiyonluk aldınız,hocası Beşiktaş'a gitti,onlarda 2 şampiyonluk gördü.O malum sezondan beri Galatasaray hariç adam akıllı derbi bile kazanamadık.Şimdi gelip 6-7 Akhisar makhisar bahsetmeyin burada.Trabzon'un belkide 2003'le beraber en zayıf,yıpranmış olduğu dönem Hami dönemiydi.Sağolsun Ersun Yanal'da elinden geleni yapıp tarihi mağlubiyetler aldırdı takıma.Lakin şu belli;dediğim gibi atak oynamaya başlayınca ligin en sağlam takımlarından birini darmaduman ettik.Genele yayılmasını temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 2 Eylül 2018; 13:36:43 >
  • Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    okudunmu yazdıklarımı 6-7 bahsetmiyorum zaten BUNLARA SKORLARA takılmayın diyorum!
    fenerliler gibi sahamızda bizi 30 sene yenemiyosunuz hersene yeniyoruz fark atıyoruz sizde olmasanız ne yaparız falanyapmayın
    benzemeyin nefret ettiğiniz o camiaya onu diyorum..
    6 da atsa 3 puan 1 de atsa 3 puan..
    o adamları zorunluluktanmı sattı trabzsonspor??
    o dönemde bile trabzsonspora Galatasarayın destekçisi yancısı denildi
    (bunlar sizin ağrınıza gitmedimi)

6-7den bahsetmeyin burda diyosunda konu başlığına bakın burası maç skor tahmin başlığı siz gelip burda millete salça olup tahrik etmeyin niyetiniz belli.. gerek yok anladınız mı forumda Galatasaray ana başlığına gelip yazan sizsiniz?

benim fikrimi soracak olursan 2011 sezonu için uefanın şikeyi kabul ettiği takım tescillenemez..
    2. olarak giden kulüp resmi şampiyondur.. sezon içinde fener sahada kazanmış olsada..
    masa başında kazandıkları ortada..

kazandınız haklı bir galibiyet Galatasaray gibi önemli bir engel 3 puanla geçtiniz hakettiniz seri başlangıcınız olur umarım..
    tebrikler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 2 Eylül 2018; 13:47:2 >

• Ben teknik direktörüme kızgınım neden mi vakti zamanında 7 kişi kalan takımımıza karşı üstelik haksız yere eksik kalan takımımıza karşı seyircisiyle birlikte tüm gücüyle hala saldıran takıma karşı skoru burada bırakmamalıydı. Ama buradaki yorumlardan görüyorum ki gs taraftarı her sene aynı kafada yok şöyle fark atarız yok böyle yaparız diyerek küçümsemeniz halinde bu tür sonuçları daha çok göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 2 Eylül 2018; 14:10:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler.Galatasaray taraftarı o sezonu Fb'ye silah olarak kullandı aslında,sürekli fikir değiştirmesinden başka bir mantıklı sebep çıkmıyor çünkü.Sizin gibi aklı başında taraftarların samimiyeti buradan belli oluyor,tesekkür ediyorum tekrardan.Şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.

• Sanamı kaldı gs yancılığı yapmak. Adam gibi bir klubün var git orada oyalan. Başka bir konudan karın ağrın varsa dermanı burada değil git konu başlığında ara. Kısaca burada gölge yapma.

2011 de Trabzon a destek olmak mı yoksa Fener e köstek olmakmıydı amacınız dürüst olalım bu konuda ayrıca o dönem herşey ortadaydı birilerinin destek olup olmaması gerçeği değiştirmez sadeve dürüstlüğü ortaya koyar, maalesef geçemediniz o sınavı amacınız fenere kıllık yapmakmış sonradan öğrendik onu. Diğer taraftan sezon başı sezon sonu bilmem, hakem puştluğuyla 7 kişi kalmış takıma hem oyuncu hem taraftar birlikteliğiyle fair play dışı bir tutum sergilenmişti hatırlarsın ama dün akşam hem taraftar hem de oyucularımız pes diyen bir gs ye karşı gayet efendi bir şekilde karşılık vermiştir. Dolayısıyla bizi fenerlilerle yada kendinizle karıştırmamanızı rica ederim ve kabul etmem.

1. si 7 kişi olayında GS taraftarı durupdururken yapmadı o işleri 7 kişi kalınacağını zaten bilmiyorduk o gün maç kopmuştu resmen o maç isterse 11-11 bitseydi farketmezdi çünkü ilk yarıda trabzonda oynanan 1-0 Galatasarayın galibiyetiyle biten maçta trabzon taraftarı büyük ayıp etti hayatımda böyle küfür böyle çirkeflik görmedim ben trabzona 2 kere deplasmana gitmiş biriyim istagram hesabımda fotom bile var eski avni akerde (yenisine gelmek daha nasip olmadı).. sosyal medyayada biz bu adamlara bu kadar nefret edilecek ne yaptık denildi ve bizim hoşgeldin dediğimiz adamlar bize trabzonda bunu yapıyosa kimseye acımayacaksın dediler.. sonuç karşılığını gördünüz.. yani hem sebebi olup hemde 7 kişilik takımla makara yaptınız deme.. sebebi sizin ilk yarıdaki maçta yaptığınız terbiyesizlik..
    ayrıca umutu selçuğu burağı biz aldıysak trabzonsporda bu adamları satmasaydı o zaman!

2. yıllarca beşiktaşlılar fenerliler trabzon için trabzon size yatar trabzon sizin pilot takımınız trabzon sizin yancı takımınız siz trabzona yatarsınız trabzon size yatar dedi.. (böyle denildiğini siz bile çok iyi biliyosunuz) biz trabzonsporu ne kardeş ilan ettik ne yancılık yaptık trabzonspor taraftarıylada Trabsonsporlada aramızda iyi kötü bişey yok bizim!.. Trabzonspor adamdır kimseye yatmaz dedik sevmiyorum artık trabzsonsporu ama halen öyle düşünüyorum.. biz size destek olacak olsak 2003 yılında fener 3. yıldızını taktığı sezon son maçında yenilmişti.. Galatasaraylada Trabzon maç yapıyodu.. Galatasaray istese orada Trabzona maçı verir Trabzonsporuda şampiyon yapardı.. ezeli rakibinin kendisi gibi 3. yıldızı takmasını niye istesin mantıken ama.. bu iki kulüp arasında şike maç satma cart curt olmadı.. onu söylüyorum..

3. şikeyi geçmiş yıllarda her takım yaptı ama devir değişti teknoloji gelişti radara takılan takım fener oldu evet fenerin şikeci olması küme düşme noktasına gelmesi bizi sevindirdi.. ama herne olursa olsun bu Galatasaray dahi olsa bir takım masa başında şike yaptıysa tarlalar sürüp siyah poşetlerle paralar aktardıysa o takım şike yapmıştır. Şampiyonluğu tescillenemez.. ki halen söylerim fenerbahçe 2. yarıda bütün rakiplerini ezdi geçti masa başı oyunlarına hiç ihtiyacı yoktu zaten sadece 2 maçta şike yaptı sivas ve eskişehir.. kesinlikle böyle masa başı oyunlarına ihtiyacı yoktu zaten şampiyon olacaklardı bence.. ama aziz yıldırım ve ekibi sadece 2 maçla fenerin üstüne bu lekeyi sürdü.. neden mi? zamanında ucu ucuna kaçan şampiyonluklar denizli olayı, bursadan gol haberimi var olayı rezilliklerini bidaha yaşamamak için garantiye aldık kendini bu yolla ama radara takıldı işte..

4. Uefanın bile saymadığı turnuvasına almadığı takımı TFF bir gecede kural değiştirerek kurtardı.. uefa Trabzonsporu kabul etti şampiyonlar ligine bu bile TS nin şampiyon olması gerektiğinin dolaylı yoldan kanıtıdır. feneri almadı o sezon.. ama tff şampiyonluğu tesciledi ne olursa olsun o sezonun 2. si şampiyondur.. bu benim düşüncem ama içinizdeki GS nefreti baya büyükmüş bunu ilk siz gösterdiniz artık bizden hoşgörü vs beklemeyin.. şampiyonların kupaları müzelerinde olur göndermesinin herşeyin sebebi sizsiniz bunu aklınızdan çıkarmayın! Galatasaraylı durup dururken kimseye sataşmaz..

5. bak tebriğini ettik 3 puanınızı aldınız kazandınız burası Galatasaray anabaşlığında bir skor tahmin başlığı buraya gelip millete salça olan bulaşan şuanda sensin amacının ne olduğunu sen bile iyi biliyosun yok en yakın sen sallamışsın yok şöyle yapmışsın çocuk yapmaz yaptığını münakaşa etme insan gibi söylüyoruz tebrik ediyoruz tahrik etme kimseyi bu başlık altında.. sizi kimseyle karıştırmıyorum ama giderek fenerlilere benziyosunuz bu yaptıklarınızla onu ima ediyorum.. kimse kendini özel zannetmesin.. konu skor tahmin yeri siz şöyle yaptınız biz böyle yaptınıza gerek yok üstelik Galatasaray başlığı burası.. galibiyetiniz 3 puanınız hayırlı olsun son şampiyonuz hücum hattı en güçlü takımlardan biriyiz 10 kişi 11 kişi farketmez yendiniz sizin için dönüm noktası olur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 3 Eylül 2018; 16:4:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.