FM 2017'ye geçmeye hazırlandığım şu zamanlarda rafa kaldıracağım FM2016 Trabzonspor kariyerimi paylaşmak istedim. Bir çok kariyer paylaşımını güzel hikayeler eşliğinde okudum. maalesef o kadar hikaye kurgulayacak zaman bulamıyorum. genellikle Trabzonspor ile oynuyorum ve her kariyerde farklı oyuncular transfer etmeye özen gösteririm. yani bir çok arkadaşın kariyerinde gördüğüm hangi takımda olursa olsun aynı oyuncuları alma gibi bir takıntım yok. lig sıralamalarını ve transferlerimi paylaşıyorum. ilk yıl kiralık transferlere yöneldim malûm bütçeden dolayı. istikrar yakaladıkça yönetimde kesenin ağzını açtı. bedavaya aldığım oyuncuları güzel rakamlara sattım. tek sorun alt yapıya yatırım yapsam da hala bir yıldız çıkartamamam. Avrupa kupalarında ŞP ve AP'de son 8 maçlarını aşamadım henüz. bu sezon Avrupa kupası alıp kariyerimi bitirmeyi düşünüyorum.
2015-2016 sezonu:
2016-2017 sezonu:
2017-2018 sezonu:
2018-2019 sezonu:
2019-2020 sezonu:
2020-2021 sezonu:
2021-2022 sezonu:
2022-2023 sezonu:
2023-2024 sezonu:
2024-2025 sezonu:
2025-2026 sezonu: devam ediyor...
Kulübün şu anki bütçesi:
geçmiş:
Valla hocam helal olsun Okay ve Yusuf gelişti mi değerleri en fazla kaçı gördü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Julian Draxler
kullanıcısına yanıt
okay üzerinde çok durdum ama bir türlü istediğim seviyeye gelemedi. onu oynattığım içinde bir kaç oyuncuyu küstürdüm :) rizeye sattım sanırım, sonra Beşiktaş, Galatasaray dolaştı ama sezon başı 5-6 maç anca oynadı.
Yusuf Erdoğan çok sürpriz. sağ-sol kanatta 2 sezon bankoydu. gol ve asist sayısı da 10u geçtiği oldu. 30-31 yaşına kadar rotasyonda tuttum mümkün oldukça oynattım fayda da sağladı. sonra yurtdışına sattım.
Taktiğiniz nedir acaba?
LaMorel
kullanıcısına yanıt
ilk taktiğim 4-2-3-1 dizilişi, kontrollü. zayıf rakipler için 4-2-3-1 hücum güçlü rakibe karşı 4-3-3 kontra atak. DMC ve açık kanat oyuncuları önemli.
taktik paylaşmak isterdim fakat talimatları ve oyuncu rollerini oynattığım oyunculara ve rakibe göre sık sık değiştiriyorum. yani sadece diziliş sabit kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pckolog08
ilk taktiğim 4-2-3-1 dizilişi, kontrollü. zayıf rakipler için 4-2-3-1 hücum güçlü rakibe karşı 4-3-3 kontra atak. DMC ve açık kanat oyuncuları önemli.
taktik paylaşmak isterdim fakat talimatları ve oyuncu rollerini oynattığım oyunculara ve rakibe göre sık sık değiştiriyorum. yani sadece diziliş sabit kalıyor.
Genel olarak önerebileceğiniz talimatlar nelerdir?
LaMorel
kullanıcısına yanıt
rakip savunmanın üstüne git, ayakta savun, bekleri ileri çıkar, defanstan kısa paslarla çık, koşu yoluna pas gibi talimatları hepsinde kullanıyorum.
kontra atak taktiğimde kanatlara pas, çizgiye inmeden orta yap
bu tür talimatlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme