İyi bir konu olmuş hakkaten fakat microsoft almamanı şiddetle tavsiye ederim 3 optikli logitechler var onlara bir bak istersen tabii sağlam araştırman lazım bizim bir abimizde var nerdenaldığını öğrenirim.Bende bi ara alsammı diye düşündüm hatta bilekerlim çok ağrıyorduda bakalım alışabilirsem
Bende arandım ama hiçbiryerde bulamadım trackball'u.
yok o tür aramıyorum. normaL mouse şekLinde arıyorum. ben microsoft'un görmüştüm biraz da kuLLanmıştım. çok güzeLdi. o tür arıyorum ben.aramaLarın için tekrar teşekkür ederim
Yok yaw ben vaz caydım MX 620 bitirdi beni Sanırım alışamamaktan korkuyorum ama her an karar değiştirebilirim
ya öyLe söyLeme.. benim her hareketime tepki veriyordu mouse. yani hassasiyeti çok güzeL. ama sadece bu yok. bir de mouse hareket etmiyor. düşünsene sadece 2-3 parmak çaLışıyor :D çok rahat. ben biraz kuLLandığım için istiyorum. rahatLığını biLiyorum. oyunLarda bunu kuLLandığını düşünsene bi :D
Evet aslında orası öyle ama ne biliyim alışamamak beni korkutan bedavadan para vermiiym diyorum birde logitech in trackballunu bulmak lazım bir abimizde var çok memnun sakın başka bir şey alma diyor düşün o derece yani
Yaw ama kullanması zor olmuyormu bunu?
İlginç bir ürünmüş ilk defa gördüm,kullanımı nasıl rahat mı yada avantajı var mı klasik mouse'lara göre?
logitech trackball mouse lar bir numara alırsanız logitech alın
su ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum daha bozulmadan yenisi arıyorum o derecek çok guzel tek eksisi arada bir topu cıkartıp temizlemek zorunda kalman (eski toplu mouselerdeki gibi) bide sag tuş alışana kadar biraz sert gelebilir
su ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum daha bozulmadan yenisi arıyorum o derecek çok guzel tek eksisi arada bir topu cıkartıp temizlemek zorunda kalman (eski toplu mouselerdeki gibi) bide sag tuş alışana kadar biraz sert gelebilir
çook teşekkürLer taa kaç senesinde yazmıştım :))
hakkaten ya tarihe hiç bakmamısım :-))))
Evet konu biraz hortalmış madem öyle bende yazıyım yıllar sonra bende bir abimiz sayesinde kullanıyorum şu an çok rahat fakat oyunlarda henüz alışamadım bileğimde sinir sıkışma problemi olduğu için hem mousepadin hemde mouseun çok önemi var bu yüzden bir şekilde alışmam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme