Ben yeni değilim beni kazıklayamazsınız.Hem vermek zorunda değilim o yüzden olmaz.
@u.m.u.r: Aynı cevap senin içinde geçerli.
g.arceus da bence d.dialgaya deecek deerde
Bunu yürekden söylediğine eminmisin.Senin D/Dialgan olsa bende sana g/Arceus teklif etsem kabul edermiydin.Edersen ben şu D/Dialgayı satayım sonra sana G/Arceus bulup alırım
@S@L!H_:$abanlık yapmayalım lütfen.Hem bende var.
bişide beğenmiyon poke altındanmı ne ozaman sen bak nickten beğenirsin birini nick e bakmam dion ama... bide g.eevee istermisin 124k
Eeee nede olsa pintiyim.
Olmaz biras daha arttır.
quote:
Orjinalden alıntı: SnowMan188
quote:
Orjinalden alıntı: S@L!H_
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: u.m.u.r
quote:
Ben yeni değilim beni kazıklayamazsınız.Hem vermek zorunda değilim o yüzden olmaz.
@u.m.u.r: Aynı cevap senin içinde geçerli.
g.arceus da bence d.dialgaya deecek deerde
Bunu yürekden söylediğine eminmisin.Senin D/Dialgan olsa bende sana g/Arceus teklif etsem kabul edermiydin.Edersen ben şu D/Dialgayı satayım sonra sana G/Arceus bulup alırım
@S@L!H_:$abanlık yapmayalım lütfen.Hem bende var.
bişide beğenmiyon poke altındanmı ne ozaman sen bak nickten beğenirsin birini nick e bakmam dion ama... bide g.eevee istermisin 124k
Eeee nede olsa pintiyim.
Olmaz biras daha arttır.
ok coştum kim tutar bni teklifler
dark latias dark deoxys dark aggron ghostly aggron dark armaldo ghostly zaptos Ghostly Turtwig metalic empeleon Metallic Togekiss shiny armaldo Shiny Articuno
birini yada 2 sini seç artık çok istiom bu darkrai yi
o zmn d.dialga için 4ever-yozeften (g.dialga dışında) dsmg efsane seçermisin ltfn??
Ehh madem çok istiosun dark armaldo, ghostly zaptos , shiny armaldo, Shiny Articuno ya veririm.
@u.m.u.r:G/Arceus,G/Celabi ok mu ???
olms boşwer o zmn ok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme