Şimdi Ara

Trade [ G.palkia eklendi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalvye delikanlılığı yok burda ben antalyada oturuyorum ki gosp07 den çözemeyenlerin olmasıda IQ ları konusunda ? bırakıyor.eğer İstanbul da oturuyorsan 29 Ekim gibi Gelme ihtimalim war istersen o zmn görüşürüz((((İsteyenlere Foto Gönderilir!!!![[kalıbımı görde konuş ant. olan warsa gelsin bi zevkine kapışak sonra hastaneden cıkınca bide forumda anlatır
  • şöyle enden boydan bahset be yigidim
    Kalıbına mı güveniyon
    ben 1,20 boyunda 50 kilo civarında bi cüceyim nolucak benden pastırma ürünü mü yapıcaksın
    ne o 29 ekimde okul gezisi mi var istanbul a
    hahahah güzel ya tutttum ben bu lafı
    elimiz antalyalara da uzanır merak etme adres ver ordan da aldırrıım ifadeni.
  • Antalya Lisesi'ne Gel Göksel de ztn direk noldu die sorarlar kavga olcak dersen önce gülerler eminmisin die eminim derse gelrsin bi linç ederim söle 3-5 yerini kırarım sonra akıllanırsın belki hayır ayrıca bnm memleketimde kime napıon hayır Arap Mehmet gibi tiplere güweniosan simdiden (((NOT:ayrıca okul gezisi war böle bayraklarlan gelecez sınıfca....kızlarla gidicez.....yani senin yaşına büyük gelir sen şimdi git ders çalış bakem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 13 Ekim 2007; 21:35:01 >
  • 21.04.1991 dogumluyum
    Adm Taylan Sağır
    183 boy 100 kilo var

Ümraniye Anadolu Meslek lisesi [ ümraniye Haldun alagaş spor salonun yanında vakıf bank voleybol takımı burda maçlarını yapar ] orada okuyorum beklerim.
    ne sen beni memleketimde dövebilirsin ne de ben seni bunu sende iyi biliyosun kuru sıkı laf yapma bana.
    Ayrıca Forumdan Ali Filinte yani Thief Reelden arkadaşım ümraniye nin nası yer oldugunu ögren ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal ßlue -- 13 Ekim 2007; 21:43:38 >
  • 21.11.1991 İstanbul Doğumluyum Babamın Sülalesi İstanbul lu ama Yalova da yaşıolar
    bo 1.78 kilo 115 Ülkücü+ Bodyciyim yerim Antalya Lisesi(ne kadar temiz bi okul olduğunu google da aratırsanız 4 tane filmini bulursunuz )
  • way be ülkücü ha seni linç ederken çok büyük zevk tadicam desene
    ver de şu linkleri izliyelim hele ne yazacam gosp07 mi hangi film den kaçtın sen
    hahhaahahahah
  • Hayal dünyasında yaşıon olm sen inş. nasip olurda bi teke teke çıkarız bak Allah nasip ederse diom

NOT:Ülkücüler linç oluosa yazık oldu Antalya nın manyaklarına bak simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 13 Ekim 2007; 21:56:59 >
  • tek kelimeyle sana sırıtıyorum
    dünya ya bakış açını ve o görüşü neden savundugunu görüşün hakkında neler bildigini de çok merak ediyorum ya
    gel bi gün çayımı içte anlat şaka yapmıyorum ciddiyim
    babandan kalma görüşü savunuyosanda yazıklar olsun sana
  • G.Lugia için 1.7 m veririm ok mu
  • bak gözm şimdi daa fazla uzamasın ztn herşey açık madem öle diosun sen Antalya ya gelrsen yada en İstanbul a gelirsem 1 teke tek yaparız görrz kim neymiş bu 1
    yarın şöle bi tam boy poz çekecem çekebilrsem onu koyam bi forum a bi gör bu lafları dediğin adamı bu 2
    konu kapansın artık sıkıldım bu 3
  • EDİT : Neyse O ZAMAN BOŞVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 13 Ekim 2007; 22:11:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

bak gözm şimdi daa fazla uzamasın ztn herşey açık madem öle diosun sen Antalya ya gelrsen yada en İstanbul a gelirsem 1 teke tek yaparız görrz kim neymiş bu 1
    yarın şöle bi tam boy poz çekecem çekebilrsem onu koyam bi forum a bi gör bu lafları dediğin adamı bu 2
    konu kapansın artık sıkıldım bu 3

küfür etmedigin için teşşekürler
    görmek isterim tabi usb imi bulabilsem bende zülfikar la çekilmiş resmimi koyardım merak etme ( 2 başlı kılıçtır zülfikar )
    Dark,
    benim pokemi bana mı satıyosun xD vazgeçtim ya vermicem öyle çok naturel duruyolar 100m verselerde satmicam. çok emek harcadım 4 tane 8 level poke 1 tane 100 level pokeyle birlikte yanyana kastım imanım gevremişti hiç bişey emegimi ödiyemez vazgeçtim boşwer.

• Up
    ZzzZZzzz
    yorucu bi gündü uyumalıyım başlık göz önünde bulunsun sabaha bakarım
  • G palkiaya ne kadar exp istion?
  • en az 10m =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eternal ßlue

en az 10m =)

Yaw Arkadaşım ben bu s.empoleonu versemde yerine g.palkiayı alsam olmuyormu?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18359043/tm.htm

Burdan uygun poke varsa secermisn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

en az 10m =)

rengi kurtarmıyo be dostum xD bak yeşil yeşil hesabı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

en az 10m =)

rengi kurtarmıyo be dostum xD bak yeşil yeşil hesabı

Sattım Onu Zati

Yinede Saol :D
  • cvp??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.