hergün akşam 100 lerce trade atıyorum,+8 shel set vb itemlerle takılıyorum ama ne hikmetse kimse beni hacklemiyo trade hack miş..
keylogger veya arkadaş kazığı yedin geçmiş olsun trade hack yok pcni www.spybot.info burdan türkçe programı indir tarattır bulacan keyloggeri
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: MaLy
kanka 51 lvlde str 200 ve hp 90 oluyo iron impact +7 188 str istiyo haytında görmediğin itemi biliyomuş gibi yapma tamam ben aylardır kasarım o itemlerle :( ve ayrıca evden oynuyorum
ßak Chiitn +7 Pauldron 172 INT İstiyor +7 İİ ise 188 Str İstiyorsa 52 Lvlde O KAdar Puanının OLması İmkansız.İstersen Onlarıda Hesaplıyım.ßöyle Yalan topicler Açıp Elinize Ne Geçiyor onu Anlamıyorum
arkadaş warrior demiş kardeş priest dememiş
bence sen bilgisayarına bi format at trade hack yok diye biliyorum ben....bu arada geçmiş olsun.
quote:
Arkadaşlar bu sabah lvl kastım 52 oldum elimde +7 iron impact kasamdar +7 warior shell set üstümde +7 chitin set kasada +7 raptor 15gb vardı :'( bugun sabah herifin biri +8 blade axe sattığı nı söle eyw. dedim ne veriyosun dedi 2 tane +7 warior shelle anlaştım ve değiştim tam süper dedim chardan çıkcam ölen bidaha girdim hiç bi item yoq bunu yapanlar insan değil bi bulsam onları :'(((((((((((((((((
Arkadasım sen lvl 52 diosun elinde ıı war +7 chitin set nasıl oluo anlamadım str int nasıl yetıo ?????Priestdan anlamam ama int str hp istiodur nası yetıo o lvlda
quote:
Orjinalden alıntı: :::Kobe:::
quote:
Arkadaşlar bu sabah lvl kastım 52 oldum elimde +7 iron impact kasamdar +7 warior shell set üstümde +7 chitin set kasada +7 raptor 15gb vardı :'( bugun sabah herifin biri +8 blade axe sattığı nı söle eyw. dedim ne veriyosun dedi 2 tane +7 warior shelle anlaştım ve değiştim tam süper dedim chardan çıkcam ölen bidaha girdim hiç bi item yoq bunu yapanlar insan değil bi bulsam onları :'(((((((((((((((((
Arkadasım sen lvl 52 diosun elinde ıı war +7 chitin set nasıl oluo anlamadım str int nasıl yetıo ?????Priestdan anlamam ama int str hp istiodur nası yetıo o lvlda
konunun tamamını okursan adamın priest olmadığını warrior olduğunu anlarsın
trade hack yok artık
quote:
Orjinalden alıntı: Funeral_Mist
trade hack yok artık
yanılıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: Vrlightx
quote:
trade hack yok artık
yanılıyorsun
neye dayanarak soyluyorsun bunu ??
benimkinin acıklamasını herkes bilior
ust konu olarak da war ayrıca
sen sadece sallıosun
quote:
Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn
trade hack kalktı benim bildiğim ama eğer bi daha geldiyse işimiz iş
Bende kalktı die bilorum.Kınayt Onlayn a selamlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Vrlightx
quote:
trade hack yok artık
yanılıyorsun
neye dayanarak soyluyorsun bunu ??
benimkinin acıklamasını herkes bilior
ust konu olarak da war ayrıca
sen sadece sallıosun
trade hack olayi % de % yok artik
beyler sorun bendeyse özür dilerim evet char warior ::'( ve trade hack var blade axe takas eettiğim adamin elinde benim itemler :'(
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
bence bir bug olmuş olabilir arada itemler gidip geliyo bence bidaha bak
geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme