Şimdi Ara

TRADE HACK :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayıptır sorması shellerı nası gıydın 52 lw de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

52 Lvl +7 İron İmpact +7 Chitin Seti Takamazsın.Sallayacaksan destekli Salla

+1963
  • uff zaten trade hack k.e dan sonra tamamen kalktı
  • hergün akşam 100 lerce trade atıyorum,+8 shel set vb itemlerle takılıyorum ama ne hikmetse kimse beni hacklemiyo trade hack miş..
  • keylogger veya arkadaş kazığı yedin geçmiş olsun trade hack yok pcni www.spybot.info burdan türkçe programı indir tarattır bulacan keyloggeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

Orjinalden alıntı: MaLy

kanka 51 lvlde str 200 ve hp 90 oluyo iron impact +7 188 str istiyo haytında görmediğin itemi biliyomuş gibi yapma tamam ben aylardır kasarım o itemlerle :( ve ayrıca evden oynuyorum

TRADE HACK :(

ßak Chiitn +7 Pauldron 172 INT İstiyor +7 İİ ise 188 Str İstiyorsa 52 Lvlde O KAdar Puanının OLması İmkansız.İstersen Onlarıda Hesaplıyım.ßöyle Yalan topicler Açıp Elinize Ne Geçiyor onu Anlamıyorum

arkadaş warrior demiş kardeş priest dememiş

• bence sen bilgisayarına bi format at trade hack yok diye biliyorum ben....bu arada geçmiş olsun.
  • quote:

Arkadaşlar bu sabah lvl kastım 52 oldum elimde +7 iron impact kasamdar +7 warior shell set üstümde +7 chitin set kasada +7 raptor 15gb vardı :'( bugun sabah herifin biri +8 blade axe sattığı nı söle eyw. dedim ne veriyosun dedi 2 tane +7 warior shelle anlaştım ve değiştim tam süper dedim chardan çıkcam ölen bidaha girdim hiç bi item yoq bunu yapanlar insan değil bi bulsam onları :'(((((((((((((((((

Arkadasım sen lvl 52 diosun elinde ıı war +7 chitin set nasıl oluo anlamadım str int nasıl yetıo ?????Priestdan anlamam ama int str hp istiodur nası yetıo o lvlda
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Kobe:::

quote:

Arkadaşlar bu sabah lvl kastım 52 oldum elimde +7 iron impact kasamdar +7 warior shell set üstümde +7 chitin set kasada +7 raptor 15gb vardı :'( bugun sabah herifin biri +8 blade axe sattığı nı söle eyw. dedim ne veriyosun dedi 2 tane +7 warior shelle anlaştım ve değiştim tam süper dedim chardan çıkcam ölen bidaha girdim hiç bi item yoq bunu yapanlar insan değil bi bulsam onları :'(((((((((((((((((

Arkadasım sen lvl 52 diosun elinde ıı war +7 chitin set nasıl oluo anlamadım str int nasıl yetıo ?????Priestdan anlamam ama int str hp istiodur nası yetıo o lvlda

konunun tamamını okursan adamın priest olmadığını warrior olduğunu anlarsın

• trade hack yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

trade hack yok artık

yanılıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrlightx

quote:

trade hack yok artık

yanılıyorsun

neye dayanarak soyluyorsun bunu ??

benimkinin acıklamasını herkes bilior

ust konu olarak da war ayrıca

sen sadece sallıosun

• quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

trade hack kalktı benim bildiğim ama eğer bi daha geldiyse işimiz iş

Bende kalktı die bilorum.Kınayt Onlayn a selamlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vrlightx

quote:

trade hack yok artık

yanılıyorsun

neye dayanarak soyluyorsun bunu ??

benimkinin acıklamasını herkes bilior

ust konu olarak da war ayrıca

sen sadece sallıosun

• trade hack olayi % de % yok artik
  • beyler sorun bendeyse özür dilerim evet char warior ::'( ve trade hack var blade axe takas eettiğim adamin elinde benim itemler :'(
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • bence bir bug olmuş olabilir arada itemler gidip geliyo bence bidaha bak
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.