bu olay msn yöntemi ile yada bi mail yöntemi ile olmuştur. trojen yapıştırmışlardır pc ye yoksa başka türlü olmaz.
ya 2 kişinin aynı gün aynı zamanda aynı kişi ile yaptıkları trade sonucu hacklenmeleri sana neyi hatırlatır trade hack
Trade Hack ßişeymi ßen ADama Pm Atarak Hackliyorum.İnternet Cafede İse ßir Deepfreeze Kaldırır KEyollger Koyar ßunu Anlamayacak Ne Var Dahada Tred Hack Var Diye Israr Ediyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Trade Hack ßişeymi ßen ADama Pm Atarak Hackliyorum.İnternet Cafede İse ßir Deepfreeze Kaldırır KEyollger Koyar ßunu Anlamayacak Ne Var Dahada Tred Hack Var Diye Israr Ediyorsunuz
1.adamlar bir kere evde oynuyor 2.aynı kişi ile yaptıkları trade sonucu hackleniyorlar
Trade Hack Var
quote:
Orjinalden alıntı: GeNeLVeRiCi
beyler bugün 2 arkadaşım trade ile yaptıkları takas dan belli bir süre sonra hacklenmişlerdir
tafsiyem tanımadığınız kişelerden trade ile ne bişe alın ne bişe verin haberiniz olsun
trade hack ahala var
burdan yazıyorum. trade hack yaparım diyen varsa. kendine güveniyosa itemlerimi trade koyucam.
pm atsın xıgenon MrLife
quote:
Orjinalden alıntı: MrKiLL
burdan yazıyorum. trade hack yaparım diyen varsa. kendine güveniyosa itemlerimi trade koyucam.
pm atsın xıgenon MrLife
hll olsun valla. bende bi party de adamın biri bana trade attı kabul ettim sonra bana dediki seni hacklicem charınn şifresini öğrendim trade hackten. eski knightta oluyo bu olay sonra bende ona dedim sie dedim öğrendiysen gir hackle bakalım dedim o gün bu gündür charıma bişey olduğu yok
Nick:Akumaa Server:Cyhper Trade Hack Var Diyen Arkadaşlar rAhatlıkla Hackleyebilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Nick:Akumaa Server:Cyhper Trade Hack Var Diyen Arkadaşlar rAhatlıkla Hackleyebilirler.
daha iki ay once hacklendim! trade hack yok dionuz ama var!
dupe yok diyosunuz hrif merchantı kekuri ringle doldurmus. koxp yok diyosunuz adamlar shardla cleaverla elixirle bile ok atıyolar.
evt doru ama bazen tradede şart oldu
Bence trade hack yoktur trade sonrası hacklenenler tamamiyle bir tesadüftür
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
Bence trade hack yoktur trade sonrası hacklenenler tamamiyle bir tesadüftür
saçma saçma konuşma her nekadar yok desenizde var
trade hack war ama bu sefer deişik ben trade yaptım ve hack lendim ama sadeec inventorydeki malzemelerim gitti
+7 chitin set ve ironx (zaten tek o itemler vardı )
quote:
Orjinalden alıntı: AnGeR2011
trade hack war ama bu sefer deişik ben trade yaptım ve hack lendim ama sadeec inventorydeki malzemelerim gitti
+7 chitin set ve ironx (zaten tek o itemler vardı )