Şimdi Ara

Trade mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyundaki trade mantığı nasıl ? Bikaç build baktım amahiç bulamadığım gemler var bunları ilerde mi bulucam takasla mı alıcam? Bide bu 5ex 10 ex falan onlar ne anlama geliyor

• Oyunda para birimi orblar.Onlarla alış veriş yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu biliyorum da tam olarak ne para eder ne etmez bilmiyorum. Staff,wand gibi şeylerde satılıyomu yoksa sadece gem,orb mu ?
  • Herşeyden önce eğer ingilizceniz yok ise bu oyunu çözmeniz epey zaman alacaktır.
    Bu tarz aklınıza takılan şeyler için bu konu başlangıç için yeterli olacaktır diye düşünüyorum;
    www.pathofexile.com/forum/view-thread/549432

Bunun dışında ne iyi, ne kötü demek için önce itemleri, onların olası rollerini, suffix ve prefix leri öğrenmek lazım. Ondan sonra gelen eşya çöp mü, değer li mi, yoksa idare eder mi ancak öyle karar verebilirsiniz.
    Bunların dışında oyunda afedersiniz ama yakaldığını öpme mantığı çok, çok az insan, insan gibi ticaret yapıyor. Örneğin; bir oyuncu mjölner build yapmaya karar verdi ve sizin elinizde movement speed olmayan ama 50 str ya da int veren ve azıcık da hp ya da resli bir bot var. Bu yüksek statlar mjölner i olan bir kişi için çok değerlidir ve duruma göre 20 exlere kadar satabilirsiniz tabi adamını bulursunuz.
    Bunların yanında iyi örnek olarak daha 1 saat önce Marohi Erqi aldım birisinden neredeyse full roll 2 ex dedi. Parm yok dedim ve 1 ex, 8c ve 2 adet sacrifice dusk parçasına sattı bana marohi'yi.
    Aslında olay oyunu çözdükten sonra sizin ticaret ile uğraşma hevesinizde.
    Alış veriş yapmadan önce poe.trade sitesine de bir göz atın.
    Baya bir uzun oldu ama umarım açık olabilmişimdir.

• normal sıradan 1 gem 1alchemy yada 1chaos a alınır. zor bulunanların durumuna gore fiyatı artar.
    gecen bir arkadasa lighting penetration gem lazım oldu, bana 1exalted orbum var. onun akrsılıgında verirmisin dedi. bende ona o orba 50 tane veririm dedim :D

orbların değerleri 3 asagı 5 yukarı şu şekilde: (torment ligde)

1chaos = 2fusing =2alchemy= 8 jewelry = 16alternation = 1 regret = 2 scouring = 16 chromatic orb

1 ex= 38-42 chaos (yaklasık)

tormentte iyi bir item suan 20ex lerde. 6linkli bir chest 20ex iken bu chest(kıyafet) shavronne olunca degeri herhalde 50-60exalted olur. unique itemlerin değerlerini saptamak icin poe.trade den ismini yazıp bir fikir edinebilirsin.

rare(sarı itemler) ise kişiden kişiye değişir. kimi mana regen ihtiyacı duyar, cok iyi regen veren bir iteme 1ex vermeyi gözden cıkartırken digerinin mana ihtiyacı yoktur ve bu iteme 3-5chaos dan fazla vermeyebilir. genel olarak yüksek energy shild/can/toplam resisitance 80-100 ve üzeri olan itemler, 1h silahlarda 300dps üzeri silahlar vs iyi kabul edilir. bunun yanında cast speed, attack speed, weapon elemental damage, fire/lightning/cold damage, critical tarzı statları olan itemler pahalı olur. bu statların cogunu birden bulunduran item genelde pahalıdır. :)

exalted orb=ex
    chaos=c
    alchemy orb = alc
    gem cutter prizm = GCP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 22 Aralık 2014; 16:57:14 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.