arkadaşlar 1 poke istemiorum kasmak için point için 2 poke istiorum 100lwl bişi vercekseniz 2 tane 30 lwl verin o hesap yani pokeyi çalcanmı derseniz eger burda ünal mı ne öle nickli biri ile yapmıştım poke felanda çalmamıştım
tradeler
bu arada trademde poke yok siz isterseniz koyucam iyiler 100 lwl 100 100 79 13 8 83 100 100 75 100 100 100 100 100 100 shiny drowzee 10 ( no resim :) ) Shiny Wurmple 10 lwl bunada resme gerek duymadım
n. olmayan nası yaa?? s. drowzeeye s. aipom veririm
onlar anormal işte
ben2 poke birden istiom çünkü kasmak için elimdekilerde çok uzun süredir var sıkıldım o bakımdan
lwl kaç atak eklimi ?
lvl 12 fln atak eklemedim aipoma atak mı eklicem?? normal poke rahat kasarsın senin drowzee ezikse aipom bnce mantıklı zaten bi drowzeem var shiny fazla bşi veremem o yüzden
nickin ne bide belki olmaz çünkü işte mantık aipom gibi ezigi naapim :D sende dedin aipoma atakmı eklim :D
aipoma hyper ekliip 100k expe kasarsn nick cnkforever tradedde aipom
dur bi hyper ın ücrete bakim :D
d bagona poke bak
2 tane ve bagondan yüksek düşük ve normal d/s/m istemiom oky ?
2 poke ve m. cubone ve s. starmie olabilirmi
uçtum ama ossun denim şansımı
quote:
Orjinalden alıntı: XCFAKE
onlar anormal işte
ben2 poke birden istiom çünkü kasmak için elimdekilerde çok uzun süredir var sıkıldım o bakımdan
lwl kaç atak eklimi ?
moltres+entei ye dratilice+ celebi+magmar+balbasour ama lütfen cevap yaz
sadece s starmie bide yanında d milotic ok
d alakazama feraligatr 54 level + 66 level gengar
quote:
Orjinalden alıntı: ereteye
sadece s starmie bide yanında d milotic ok
??
entei ye 100 lvl mightyena + 100 lvl machamp + g deoxsys
quote:
Orjinalden alıntı: _ChAkAl_95
entei ye 100 lvl mightyena + 100 lvl machamp + g deoxsys
bu da yeni şaban ya herşeye cevap hep eski konulara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme