Şimdi Ara

Trader,Hunter,Thief levelleri artınca ne oluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CEPTEN ARIYO HE :d:d:d:d:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _IcECubE_ -- 14 Nisan 2007; 22:28:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Yok yaaaa... Red flag takınca Uruchi spawnlayabiliyorsun hatta sana eşlik etmesi için.
    O buluyor haritada thiefleri hallediyor. Baktı LVL yüksek Yarkan'ı cepten arayıp yardıma çağırıyor.

o yüzyılda telefon varmıydı yaw

• Ayda yılda bir konu açak dedik çorba oldu...

Şunu adam gibi cevaplayacak bir babayiğit yok mu _?

tabi kanıtıyla beraber yukardaki arkadaşlar gibi atıp tutmadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Ben trade levelimi 3 yapmaya çalışıyorum.%75 lerdeyim bu konu için sadece trade levelimi 3 yapacam .O zaman paylaşırım.

saolasın... 3LV olunca yazmayı unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: Eragonboy

bu haritada görme işini tam açıklar mısınız hani red flag takıp thiefleri görebiliomuşuz???????

öyle bişey yok tamamen uydurma ...

Hiç mi üst konulara bakmıyorsunuz job lwli 5 oldumu 1mlik job kıyafetini taktınmı thief isen traderleri hunter isen thiefleri trader isen thiefleri görebiliyon job lwli 4 oldumu beginner yerine expert yazıyo

bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukemal -- 14 Nisan 2007; 23:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwane

ewet ya bende merak ettim şimdi ben hantırım.
    bir tief gördüm tief yazısının altında campion yazıyordu. o ne oluyor?

o auto thieftir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

Ayrıca Trader,Hunter,Thief levelleri artınca ne oluyor ? Diyelim hepsi en üst seviyeye ulaştı.

Noluyor o zaman ?

Ewet 3 ünü birden diye sorsak daha iyi olur...buna sebep konu adını sadece trader değilde Hunter ve Thief ekledim... tavsiyen için saolasın...

ewet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyoruz...ama lütfen destekli atalım biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

quote:

quote:

bu haritada görme işini tam açıklar mısınız hani red flag takıp thiefleri görebiliomuşuz???????

Hiç mi üst konulara bakmıyorsunuz job lwli 5 oldumu 1mlik job kıyafetini taktınmı thief isen traderleri hunter isen thiefleri trader isen thiefleri görebiliyon job lwli 4 oldumu beginner yerine expert yazıyo

bu kadar

sen görebildinmi peki ?

• deneyelim görelim derim ben...

lvl 90 update ine kadar lvlları 5-6 yapsak manyak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

quote:

quote:

bu kadar

kardeş iyi güzel demişsin....nomad konu açmadan üst konulara bakın diyor bende şu ilgili iki konuya iyice
    bi baktım

"Tüccar olmak isteyenlere Taktikler & Öneriler"
    " NASIL MESLEK SEÇİLİR???(RESİMLİ+ESPRİLİ ANLATIM:D"

ama senin sölediğine hiç raslamadım...

bulamayınca konu açtım bende..

YANİ ; hangi konu altında olduğunu söylersen sevinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 15 Nisan 2007; 0:14:24 >

• o tamamen bir oydurma
  • diyelim jop lv 5 oldu gösterirken lvlarıda yazıymu ?
  • ya bence hiç bi işe yaradıı yok sadece yüksek lwl hunter lardan ezüq thiefllerin kaçmasıdır olay bence
  • lvl atlatmaya ugraşma ben ce ben hem tiflik yapıyom hem traderlik

o nun için durmadan lvlleri inip çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazlord

o tamamen bir oydurma

oydurma değil bilmeden konuş bilenlere kafa takma lwl 5 yap gör lwleri gözükmüyo lwl 5 yapana adam ezüqlüğü geçip aşmış olur emin olur bu kadar yeter

• sallamayın yaw şuan için level artması bir işe yaramıyor ama ilerde haritada görme daha fazla demage vurma gibi olaylar olabilir. ubragade şart
  • arkadaşlar lwl 5 oldugu zaman thief isen hunterları hunter isen thiefleri trader isen thiefleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwane

ewet ya bende merak ettim şimdi ben hantırım.
    bir tief gördüm tief yazısının altında campion yazıyordu. o ne oluyor?

harbi o ne
  • ARKADAŞLAR BENİM TRADER LEVELİ 1 KEN 1 KERVANDA MAXİMUM 50 K KAZANIYODUM ŞİMDİ İSE TRADER LEVELİ 2 OLDU 80 K KAZANIYORUM. YANİ FARK 30 K.AYRICA LEVELİMDE YÜKSEK.TRADER LEVELİ 4 OLANLAR Bİ KERVANDA 150 K KAZANIYORLAR.YANLIŞIM VARSA SOLEYİN!!!
  • O uydurma diyen kişiler çok biliyor ya :) Boş verin siz uydurma diye bişey yok! Eğer levellerini artırmak bi işer yaramıyacaksa adamlar oraya level artırma gibi bir salaklık koymazlardı demekki bi olay var. Kalkıpta aman uytdurma amman yalan aman bilmemne demeyin gözüyle görüp buraya resim koyarsanız anlarız. Ha resim koyamıyorsanız SuSuN... 4 levelde expert oluyor joblar, daha bi onu açık açık ögrendim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.