Şimdi Ara

TRADEYE DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRADE YAPARAK ŞİFRE ALANLAR VAR DİKKAT RASGALE SİZE BİRİNDEN TRADE TEKLİFİ GELİRSE HEMEN ONAYLAMAYIN ŞİFRENİZİ ALIRLAR DİKKATTTTTTTTTTTTT

• quote:

Orjinalden alıntı: cem2005

TRADE YAPARAK ŞİFRE ALANLAR VAR DİKKAT RASGALE SİZE BİRİNDEN TRADE TEKLİFİ GELİRSE HEMEN ONAYLAMAYIN ŞİFRENİZİ ALIRLAR DİKKATTTTTTTTTTTTT

adamın ilk mesajı ve trade den şifrenizi çalabilirler...Ya şifreyi böle çaldırdı ya da ..???

• quote:

Orijinalden alıntı: resfect

quote:

TRADE YAPARAK ŞİFRE ALANLAR VAR DİKKAT RASGALE SİZE BİRİNDEN TRADE TEKLİFİ GELİRSE HEMEN ONAYLAMAYIN ŞİFRENİZİ ALIRLAR DİKKATTTTTTTTTTTTT

adamın ilk mesajı ve trade den şifrenizi çalabilirler...Ya şifreyi böle çaldırdı ya da ..???
    ya smileylere baksana adam dalga geçer gibi konu açıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT^DéVIL -- 3 Mart 2006; 15:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

ya smileylere baksana adam dalga geçer gibi konu açıo

Alıntıları Göster
    garip
  • quote:

E gÜnAydIn

• zaten bende bu trade olayına uyuz oldum baksana adamlarla artık item takası bile yapamıyoz ne yapacaz walla bilemiom artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: big_boy_m

zaten bende bu trade olayına uyuz oldum baksana adamlarla artık item takası bile yapamıyoz ne yapacaz walla bilemiom artık
    :D GÜNAYDIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesthLeS

:D GÜNAYDIN

Alıntıları Göster
    ama her trade atan da hacker deildir bunu unutmayın olmassa " abi dur 2 dk" diyip ezik charınızla girin güzel itemi alın asıl charınıza aktarın bölece itemde sizde kalır OHH bayram edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: thejamoz

ama her trade atan da hacker deildir bunu unutmayın olmassa " abi dur 2 dk" diyip ezik charınızla girin güzel itemi alın asıl charınıza aktarın bölece itemde sizde kalır OHH bayram edersiniz

Alıntıları Göster
    trade falan bunlar basit kaldı artık!
    millet birbirine trojan yollayıp alıo artık charları

• zuhahahhaha bana da aynı seyı yaptılar ama hemen sıfre yı degıstırdım ucuz atlattık yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilll_yamo

zuhahahhaha bana da aynı seyı yaptılar ama hemen sıfre yı degıstırdım ucuz atlattık yanı
    e günaydın kardeş be.
    ayrıca noluyo olaydan hoşnut olmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volante

e günaydın kardeş be.
    ayrıca noluyo olaydan hoşnut olmuş gibi

Alıntıları Göster
    dalga gecmiyorum benım de basıma geldi ondan demiştim bilmeyen varsa öğrensin diye benim basıma geldi ama ucuz atlattım ondan bu konuyu actım beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: cem2005

dalga gecmiyorum benım de basıma geldi ondan demiştim bilmeyen varsa öğrensin diye benim basıma geldi ama ucuz atlattım ondan bu konuyu actım beyler

Alıntıları Göster
    lem hackshielddan önceydi artık öle alamıyolar rahatca belki milyonda bir asıl trojanlara bakın siz eğer 65 üstü charınız varsa xxx veya beleş şarkı sitelerine giripte herşeye ok demeyin bide internet cafede oynamamaya özen gösterin

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTT

lem hackshielddan önceydi artık öle alamıyolar rahatca belki milyonda bir asıl trojanlara bakın siz eğer 65 üstü charınız varsa xxx veya beleş şarkı sitelerine giripte herşeye ok demeyin bide internet cafede oynamamaya özen gösterin

Alıntıları Göster
    benim şifremide böyle çaldılar
  • biliyorum öyle bişey olduunu o yğzden hep block ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramtrip

biliyorum öyle bişey olduunu o yğzden hep block ederim
    BAŞKA BİR SERVER DE LEVEL 10 LIK CHARIM VARDI PARTY İSTEDİM ODA TRADE ATTI BENİ ENAYİ SANDI HERALDE (o adam)YAPAMAYACAĞINI ANLAYINCA İSTEDİĞİNİ PARTYE ALDI GÜZELİM GİBİ KASTIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejamoz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

+ 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Tears

quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

+ 1

Alıntıları Göster
    la git öyle şey olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtiyan554

la git öyle şey olurmu

Alıntıları Göster
    bnim başıma gelmedi inş. de gelmez kimse trade atmıo artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell_quard

bnim başıma gelmedi inş. de gelmez kimse trade atmıo artık

Alıntıları Göster
    sende her şeye sazanlaa dalmıyacan demi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.