Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ilk güncelleme geldi :) Tüm değişiklikler şöyle:

* Tam ekran iPhone 5 desteği eklendi
    * 1 yeni araç eklendi
    * 2 yeni müzik eklendi
    * 22 Game Center Achievement'ı eklendi
    * Skorlama sistemi yeniden ayarlandı
    * Yeni skorlar için yeni leaderboard açıldı
    * Frenler upgrade edilebilir yapıldı
    * Üst seviye araçların frenleri güçlendirildi
    * Üst seviye araçların hızlanması (0-100) iyileştirildi
    * Kontrol modu ana menüden de değiştirilebilir yapıldı
    * Ekran dönme desteği eklendi
    * Memory kullanımı düşürüldü
    * Diğer ufak düzeltmeler..
  • update çıktı saldırın

aa biri yazmış
  • farkettigim detaylar:

1. ana menu hala beyaz ekran :)
    2. i5 ile ekranda sorun yok
    3. araci parmakla cevirirken uzerindeki reflection'lar guzel bir detay ancak aracin soluna dusen golge'de hic degisiklik olmuyor :)
    4. buy cash butonuna tiklamama ragmen bir hareket olmuyor. (daha 4296 param var, culsuzun tekiyim)
    5. 100kmh'i gecince kirmizi yazilarin sagdan soldan cikmasi yerine daha vurgulu bir efekt mi kullansaniz acaba? sanki buyuk bir gecis yasanmis gibi
    6. gelecekte nitro eklense guzel mi olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flayzeraynx -- 26 Ekim 2012; 22:46:12 >
  • @flayzeraynx, teşekkürler iPhone 5 ile test edip içimi rahatlattığın için :) Bu arada bende Buy Cash çalışıyor. Diğer dediklerini not ettim. Bu arada "keşke senin yaşındayken başlasaydım" derken @Felix Felicis 'i kastetmiştim, yanlışlıkla senin nickini yazmışım kusura bakma :)
  • nema problema :) daha isteyim, aksam eve gidince biraz daha test ederim insallah
  • bazılarına pm şeklinde redeem kod yollasan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme geldi su anda indiriyorum

• Oyun artık daha akıcı olmuş gibi bana mı öyle geldi ?
  • soner tebrikler, buyuk basari yakaldin gercekten :)
    ne zamandir soylemek isteyip de firsat bulamadigim bir sey var, canerle iletecektim ama dayanamdim :)
    oyun bittiginde para sayiyor ya uc asamada, onu saymasa da hizlica restart butonunu getirse sence nasil olur? cunku yandigim anda paralari beklemek yerine hemen yeni oyuna baslamak istiyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Umut :) Bu özellik yapılacaklar listemin başında zaten şu an. Ekrana dokununca saymayı hızlandırma ya da direk bitirme şeklinde yapıcam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Oyun artık daha akıcı olmuş gibi bana mı öyle geldi ?

Daha seri olmuş araçlar banada öyle geldi

• ***Çok ciddi sorunlar var, lütfen acil olarak düzeltin.

Güncellemeden önce hiçbir takılma olmaksızın oynarken (gamecenter'a otomatik giriş sırasında bir takım takılmalar meydana geliyordu tabi ki), güncellemeden sonra objeler, nesneler ekrana yaklaştığında çok küçük takılmalar meydana geliyor ve sürekli bir halde.

Ayrıca anlam veremediğim bir şekilde oyun hızlanmış. Aynı araç, aynı upgrade'ler, aynı pist, aynı hız, ama daha hızlı. Oynanabilirliği son derece olumsuz etkiliyor. Rahatsız edecek kadar hızlanmış.

Güncellediğime pişman oldum. Trajikomiktir ki, yeni bir güncellemeye kadar, satın aldığım oyunun eski 1.0 sürümünü installous'tan kurmak zorunda kaldım malesef.

Dikkate alırsanız sevinirim.
  • @PaulGilbertX, hangi cihazda ve hangi iOS sürümünde deniyorsun? Ben iPod Touch 4th gen ve iPad3 ile bir problem göremedim.
    Çok ilginç, araçların hızlarında bir değişiklik yapmadım. Sadece ileri seviye araçların daha çabuk ivmelenmesini sağladım (0-100kmh süresi kısaldı)

Sorunlar JailBreak kaynaklı olabilir mi? Başka bu problemle karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@PaulGilbertX, hangi cihazda ve hangi iOS sürümünde deniyorsun? Ben iPod Touch 4th gen ve iPad3 ile bir problem göremedim.
    Çok ilginç, araçların hızlarında bir değişiklik yapmadım. Sadece ileri seviye araçların daha çabuk ivmelenmesini sağladım (0-100kmh süresi kısaldı)

Araba değil de oyun hızlanmış genel olarak bi akıcılık gelmiş.
  • Oyunu baya uzun bir süre oynadım bugün.Diyiceğim şudur ki uzun zamandır iphone'da oynadığım en güzel oyunlardan biri

Oyunun türkçe olmamasını eleştiren arkadaşlara sorum oyun türkçe olsa sizce bu kadar indirme olur muydu ? Evet dil seçenekleri eklenebilirdi şimdi de eklenebilir ama kullandığınız alet iPhone markası Apple ana düğmesinin adı Home Tuşu, oyunu aldığınız dükkan AppStore :)

Bunları niye sandın diyebilirsiniz ama yabancı bir marka telefona milyar(lar) verdikten sonra terimlerin %99 unu ingilizce kullandıktan sonra şurda yapılmış bir oyundaki 4 kelime ingilizce niye rahatsız ediyor bu kadar ? :)

Kusura bakmayın ama ben rextr'yi haklı buluyorum sadece ingilizce dil yaptığı için.
  • quote:

@PaulGilbertX, hangi cihazda ve hangi iOS sürümünde deniyorsun? Ben iPod Touch 4th gen ve iPad3 ile bir problem göremedim.

Telefonum iPhone 4, iOS 5.1.1

Ben de şaşırdım, güncelleme notlarında araç hızlarıyla ilgili bir değişiklik olmamasına rağmen böyle bir değişiklik fark etmiş olmama. Biraz abartarak ifade etmem gerekirse, need for speed oyunlarında nitro kullanınca, çevrenin uzayarak "ışık hızı" efekti oluşturması gibi bir şey. Tam olarak ifade edilebilir bir durum değil, üzgünüm.

Bu değişikliklerin jailbreak'ten kaynaklandığını sanmıyorum. Uzun zamandır jailbreakli kullanıyorum telefonumu ve oyunun eski sürümünü kullanırken de jailbreakli idi.

Bazı kişilerin "oyunun akıcılığı artmış" dedikleri de sanırım benim "hız artmış" şeklinde ifade ettiğim olayın aynısı. Yalnız bende nesneler uzaktan yakına geldiğinde, tam görüş açısından çıkmalarına yakın, çok kısa süreli, milisaniyelik belki de, devamlı takılmalar meydana geliyor, bu yüzden rahatsız edici bir hal alıyor kısa sürede.

Ekleme: Oyunun eski versiyonunu kurdum ve fark ettim ki yukarıda bahsettiğim minik takılmalar eski versiyonda da mevcut. Yeni versiyona güncelleyene kadar bunu fark edememiş olmam düşündürücü.

Yine de araçların hızları konusunda bir kontrol yapmanızı rica ediyorum. Dediğiniz gibi sadece ivmelenmeleri artırıldıysa, son hızlarına etki etmemesi gerekir.

2. ekleme: Yeni versiyonu tekrar kurdum ve tekrar söylemeliyim ki takılmalar gerçekten çok daha fazla göze batıyor ve rahatsız ediyor. Açıkça söylemeliyim ki, oyunu kapatmama neden olacak kadar çok rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 27 Ekim 2012; 2:41:45 >

• Kesin olmamakla birlikte sorunu buldum sanırım. Yeni sürümde 30 FPS sınırını kaldırmışım yanlışlıkla. Bu da yeni cihazlarda oyunun 60 FPS'de çalışmasını sağlıyor ve oyun daha akıcı oluyor. (iyi birşey aslında) Eski cihazlarda ise (iPhone 4 gibi) FPS artışı sanırım işlemciye daha fazla yük bindirdiği için takılmalar oluyor. (emin değilim) Araçların neden daha hızlı gittiğini halen anlamadım. Herneyse, FPS'yi tekrar 30 ile sınırlayan 1.1.1 sürümünü hemen yolladım. Malesef en az 1 hafta sürecek bir "review" süreci tekrar başlıyor :(
  • quote:

Kesin olmamakla birlikte sorunu buldum sanırım. Yeni sürümde 30 FPS sınırını kaldırmışım yanlışlıkla. Bu da yeni cihazlarda oyunun 60 FPS'de çalışmasını sağlıyor ve oyun daha akıcı oluyor. (iyi birşey aslında) Eski cihazlarda ise (iPhone 4 gibi) FPS artışı sanırım işlemciye daha fazla yük bindirdiği için takılmalar oluyor. (emin değilim) Araçların neden daha hızlı gittiğini halen anlamadım. Herneyse, FPS'yi tekrar 30 ile sınırlayan 1.1.1 sürümünü hemen yolladım. Malesef en az 1 hafta sürecek bir "review" süreci tekrar başlıyor :(

Evet bu son derece mantıklı geliyor.

Hiç sorun değil. Önemli olan böylesine güzel bir uygulamayı, hep birlikte bir adım ileriye taşıyabilmek. Umarım çözüm düşündüğünüz gibidir. Problemin üstesinden teorik olarak olarak geldiğimize sevindim. Güncelleme yayınlanınca da deneyip sonucu yazacağım tekrar.

İlginiz için teşekkür ederim. İyi bayramlar.

• pm ile redeem code yollarsan hiç kötü olmaz

• Dün indirmiştim demiştim kendi kendime biz neden hiç böyle güzel oyunlar yapamıyoruz diye meğersem yapan bizdenmiş .

Oyun çok zevkli elinize sağlık hocam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.