Şimdi Ara

Traffic Racer WP8 için çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamanın geliştiricisi aslında androide de paralı koyacağını, buna engel olanın ise google play'in Türkiye'den uygulama satmayı kabul etmediğini söylüyor.

Android'e ios'tan 14 ay, wp'a ise androidden 3 ay sonra geldi.

Bir şey anlatmıyorsun ki. Windows Phone kullanıcılarına laf soktuğunu sanarak egosunu tatmin eden bir başka forum t'rollünü görüyorum karşımda.

Senin gibilerin psikolojik sorunu olduğuna eminim artık.

Herhangi bir şeyi "çöp" diye nitelendirmek ise acizliğin dışa vurumu bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 14 Şubat 2014; 19:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

quote:

Orijinalden alıntı: ExcellentJob

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExcellentJob

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Satın aldım.

oha bi de paralı mı
    hem aylar sonra geliyor hem de paralı . tam bir rezillik
    boşuna çöp demiyoruz wp'a

IOS'ta da paralı ve ona androidden 1 yıldan daha uzun süre önce geldi.

anlatmak istediğimi anlamıyorsunu veya anlamak istemiyorsunuz sanırım
    iosa ilk geliyor ve paralıdır ona eyvallah
    android kullananlar bekliyor ama bekledikten sonra İSTEDİKLERİNİ PARASIZ ŞEKİLDE KURUYOR
    windows phone'a hem en son geliyor hem de paralı şekilde geliyor ?
    çifte darbe yiyor wp kullananlar.

windows phone kullanıcıları:)

Ulan wp düşmanı meymeletsiz insan yanlış bilgilendirmeyi kes androidde ücretisz olmasının sebebi reklamlarıdan kazanması çünkü paralı olsa apk yoluyla rahat kurarlar ama wp de bole bişey olmadıgı icin paralı

işte bu da zaten wp dandikliği muahaha
    sende bunu anlayacak akıl olsa wp almazdın zaten. benım dedıgıme gelıyosun her turlu yıyosun yanı kamışı :)

Biri şu bebeyi forumdan atsın

profile bak bana bebe diyenın muahaha
    adam oxfordda okuyor beyler dağılın
    bebe dıyene bak

Küçükken yapılmış bişeydir o

• sana öyle bir laf edecemki birgün forumdan ağlaya ağlaya gideceksin Rahatsızmızın arkadaşım ? Adam bu oyunla kaç ay uğraştı haberin varmı senin beyinsiz adam ? Pardon çocuk diyecektim
  • 2 liraya ve 42 mbye değer mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işte beyler wp fanboylarının kım oldugunu teker teker ifşa ediyorum
    97li birisinden sonra sımdı de bu bebe.

KARAR SIZIN. 97Lİ 98LI 99LU BEBELERIN FANBOYLUGUNU YAPTIGI WP ALIP ÇÖPLUGUNUZDE TAKILABILIRSINIZ.
    HAYDE GEÇMIS OLSUN BU GECELIK BU KADAR İFŞA YETERLİ

Kardeşim 97 li, seni havada karada her şekilde öttürür.gerek duruşuyla gerek konuşmasıyla ve kişiliğiyle. Bebeklik biraz kafayla alakalı. Senin kuş kadar aklın olsaydı demezdin böyle. Akıl yaşta değil baştadır diye bir söz vardır. Buna göre davran. Ayağını denk al. Herkes haddini bilsin. Forumdayız diye ağzına geleni burada söyleme. Gerçek hayatta yüzüne tükürülmez bile senin gibi insanların.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

KARAR SIZIN. 97Lİ 98LI 99LU BEBELERIN FANBOYLUGUNU YAPTIGI WP ALIP ÇÖPLUGUNUZDE TAKILABILIRSINIZ.

Kardeşim 97 li, seni havada karada her şekilde öttürür.gerek duruşuyla gerek konuşmasıyla ve kişiliğiyle. Bebeklik biraz kafayla alakalı. Senin kuş kadar aklın olsaydı demezdin böyle. Akıl yaşta değil baştadır diye bir söz vardır. Buna göre davran. Ayağını denk al. Herkes haddini bilsin. Forumdayız diye ağzına geleni burada söyleme. Gerçek hayatta yüzüne tükürülmez bile senin gibi insanların.

+1 Şu trollerin artık uzaklaştırılması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: metock

sana öyle bir laf edecemki birgün forumdan ağlaya ağlaya gideceksin Rahatsızmızın arkadaşım ? Adam bu oyunla kaç ay uğraştı haberin varmı senin beyinsiz adam ? Pardon çocuk diyecektim

edepli şekilde konuşalım.

obur sayfalarda olayi anlayip ozur dilemisim zaten olayi daha ne uzatiyorsun bre adam benle ilgili derdin varsa pm at cozelim konuyu baltalama

Ekleme: mesaj sayina baktim ve attigim yoruma pisman oldum iyi gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 16 Şubat 2014; 11:03:50 >
  • Şu arkadaş olsa olsa 2000 lidir herkese bebe diyerek kendini tatmin ediyor. Fanboyluğunda ne olduğunu bilmeden herkese saldırmaya çalışıyor. Her konuya çöp resmi koyarak dahada tatmin olmaya çalışıyor. Hala niye banlamadılar şu ergeni merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

+1 Böyle trollerin bebelerin forumdan atılması lazım

• quote:

sizden büyük oldugumu ispat edersem kendinizi uzaklaştıracak mısınız forumdan
    hem aklen hem resmen ?

Beyin yaşının büyük olduğunu ispatlarsan olur

• Bi oyunu korsan indirmek ile gidip dükkandan çalmak aynı şeydir. Hırsızlığın başka bir versiyonu sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

hem aklen hem resmen ?

profilime giriyorsun
    ismimi copy paste yapıp face'e yazıyorsun
    gizlediğim bir şey yok. ama sen gizliyorsun. kimbilir 2000li misin 99lu mu

Hayırdır sana noluyo fake i misin yoksa

edit: bilemedin 97 miyim yaşımı falanda gizlemiyorum çoğu dh Facebook grubunda varım çoğu kişi Facebook profilimi de biliyor zaten. Ayrıca sen 93 lu olsan ne olur askere gitme yaşı gelmiş adam burada milletle sidik yarıştırıyor ben beyin yaşımı sormuştum kimlikteki yaşın umrumda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 16 Şubat 2014; 14:20:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hem aklen hem resmen ?

profilime giriyorsun
    ismimi copy paste yapıp face'e yazıyorsun
    gizlediğim bir şey yok. ama sen gizliyorsun. kimbilir 2000li misin 99lu mu

Hayırdır sana noluyo fake i misin yoksa

bebe diyenleri pm'e beklerim.
    konuyu kirletmemek lazım tabi .
    konuda yazdıklarım hakkında bebe diyenler pm'e beklenir. konudaki hakaretler itina ile şikayet edilir
    hadi bakalım uzaklaştırmaları görelim ???

edit: bilemedin 97 miyim yaşımı falanda gizlemiyorum çoğu dh Facebook grubunda varım çoğu kişi Facebook profilimi de biliyor zaten. Ayrıca sen 93 lu olsan ne olur askere gitme yaşı gelmiş adam burada milletle sidik yarıştırıyor ben beyin yaşımı sormuştum kimlikteki yaşın umrumda değil

• Yerli geliştiricilerimize desteğimizi esirgemeyelim arkadaşlar

Seri bi şekilde 5 yıldızları gönderelim
  • Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramBil -- 17 Şubat 2014; 8:35:45 >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Hocam dün oyunu satın aldım oyunu güzel yapmışsınız elinize sağlık ancak örneğin jantların kenarlarında kare kare oluyor anti alasing olmadığından sizden ricam üst seviye telefonlar için bu ayarı yeni güncelleme için oyun içine gömebilir misiniz? Çünkü gerçekten rahatsız edici durum

Aslında daha iyisi grafik ayarı olması lazım 920 - 1020 gibi cihazlar için en üst seviye doku grafiğinde oynamak için grafik ayarı koysanız daha iyi olur
  • @TurboCore , teşekkürler. Aslında "ayarlar -> grafik -> yüksek" yaptığınızda anti-aliasing'i açıyorum ancak herhalde Unity ile WP8 şu anda bunu desteklemiyor. Aynı ayar android ve iSS'da AA'yı aktif ediyor. Belki ilerde bu sorunu çözerler.
  • 925'de nasil calisiyor videolarinizi bekliyorum

• çok teşekkürler bu güzel oyun için. fiyatıda uygun 2tl
  • Nissanı aldım

Oyun içi SS: (Lumia 920)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.