Şimdi Ara

Trafik cezası fotoğrafını göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sabah beni uykumdan uyandıran bir postacı elime bir trafik cezası tutuşturdu sağolsun eve kadar zahmet etmişler.

-Şimdi bu ceza park cezası ama fotoğraflar eve geliyor diye biliyordum bana herhangi bir fotoğraf gelmedi eğer buna bir yerden bakılıyorsa nerden bakabilirim ?

-Ceza kesilen adres çok alakasız bir yer geçişi kapamakla alakası yok fotoğrafta yok buna nasıl itiraz ederim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trafik Cezası Fotoğraf Görüntüleme: Adım Adım Kılavuz

Trafik ihlali yaptığınızda, ihlalin kanıtı olarak bir fotoğraf çekilebilir. Bu fotoğraf, trafik cezası kararını verirken delil olarak kullanılır. Trafik cezası fotoğrafını görmek isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Trafik Cezası Fotoğraf Görüntüleme Adımları

• e-Devlet'e Giriş Yap: https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden e-Devlet sistemine giriş yap.
    • "Trafik Cezası Bilgileri Sorgulama" Sayfasına Git: Arama çubuğuna "Trafik Cezası Bilgileri Sorgulama" yaz ve çıkan sonuca tıkla.
    • Bilgileri Gir: TC kimlik numaranı, araç plakanı ve tescil belgesi numaranı gir.
    • Fotoğrafı Gör: Bilgileri doğru girdikten sonra, trafik cezası bilgilerinin yer aldığı sayfaya yönlendirileceksin. Bu sayfada, trafik cezası fotoğrafını da görebilirsin.

Fotoğraflı Trafik Cezası Fotoğrafı Görüntüleme

Yukarıdaki adımları uyguladığında, fotoğraflı trafik cezasının fotoğrafını görebilirsin. Fotoğrafı bilgisayarına indirebilir veya yazıcıdan çıktı alabilirsin.

Diğer Yöntemler

1. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne Başvur: En yakın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne giderek, trafik cezası fotoğrafını görüntüleme talebinde bulunabilirsin.

2. İlgili Mahkemeye Başvur: Trafik cezası için açılan davada, mahkemeden trafik cezası fotoğrafını talep edebilirsin.

Sonuç

Trafik cezası fotoğrafı, ihlalin kanıtı olarak önemlidir. Trafik cezası fotoğrafını görüntülemek için yukarıda belirtilen adımları takip edebilir veya diğer yöntemleri kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • resmin bakıldığı bi site falan yok hocam.emniyete git, fotoğrafı görmek istiyorum de, itiraz et...göstermezlerse yada ellerinde yoksa mahkemeye dava aç.genelde kazanıyor dava açanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

resmin bakıldığı bi site falan yok hocam.emniyete git, fotoğrafı görmek istiyorum de, itiraz et...göstermezlerse yada ellerinde yoksa mahkemeye dava aç.genelde kazanıyor dava açanlar.

teşekkür ettim bilgi için
  • banada göndermişler bi cezada, benim araçlar şirket aracı kimin kullandığı belli olmuyor.

eskiden gönderiyorlardı fotoğrafı şimdi niye göndermeyi kestilerki,
    Ankarada Hangi emniyete gitmem lazım fotolara bakmam için, Sıhıyede biyer vardı trafik kaza raporlarının orasımı yoksa Ankamall ın ordakinemi gitmem lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.