Şimdi Ara

Trafik Kazası ve Yetkili Servisin Çıkardığı Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Arac yuruyor mu?

Teker ve aksamda bir problem var mi?

Kaputu da mi degisecekler?

Aracima tekerden vurdular direksiyon kolonu degisti 5 bin TL bu parca idi, far bin TL, 2500 TL'de iscilik, alt takimda degisiklikler, boya vs tuttu. Sene 2016 idi.

Aracinizi yetkili serviste tamir ettirin; ancak her seyi de servise birakmayin. Ornegin kaputu degistirecekseler degistirtmeyin. Disarida hallettirirsiniz.
    Aracın yururunde tekerleginde hiçbir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal1071 K kullanıcısına yanıt
    O halde degisim yapacaklari parca listesini alin, parcalarin fiyatlarina gore degisimine engel olun fiyatin yuksek cikmasini istemiyorsaniz.

Zannimca kaput, tampon, far vs. komple degistirecekler. Yoksa o kadar cikmamasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman yarın ayrıntılı olarak öğreneyim sigortadan ve servisten. Kaput değişirse alenen dalga geçiyorlar anlamına gelir.

• kartal1071 K kullanıcısına yanıt
    Yani benim tahminim o yonde yoksa 8-9 bin TL'lik bir hasar gorunmuyor burada gordugum kadariyla. Dedigim gibi benim aracima tekerden vurdular 2016 Aralikta 8500 TL hasar cikti o da sadece bir tane parca 5 bin TL idi. Ha simdi olsa 8500 degil 10 bin cikardi o ayri mesele. Sizin bu kazanizda bu sekilde yuruyenini saglayan bir parca da yok alt takimda da sorun yok diyorsunuz. O zaman tum hasarli parcalarin degisimi soz konusu diye dusundum.

Siz yarin bir ugrayin fiyatlari ile degisenlere bakin, kafaniza yatmayana engel olun.

• benim aracımın da ön tampon sağ alt tarafını tümsek bi yere taktırdım. sağ taraftan tamponun tırnakları kırıldı.

yetkili servis biz tamir yapmayız direk değişim dedi. ne kadar dedim 5000 TL dediler.

çüş dedim autoking'e gittim. 550 liraya hallettirdim. hatta tamponun sol alt tarafında da biraz yırtık vardı orayı da yaptılar.

kaskodan da yaptırmadım hatta. ücretli yaptırdım. tertemiz de oldu kafam rahat.

Trafik Kazası ve Yetkili Servisin Çıkardığı FiyatTrafik Kazası ve Yetkili Servisin Çıkardığı FiyatTrafik Kazası ve Yetkili Servisin Çıkardığı Fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1071

O zaman bu fiyata normal diyebilir miyiz?

Alıntıları Göster
    Bu araç için parça fiyatı nedir bilemiyorum ama tampon demiri de gerekebilir, lastik de darbe aldıysa başka şeyler de çıkabilir.

8-9.000 biraz fazla bir rakam. Tahmin için deişecek parçalara bakmak lazım.

• Kasko şirketi ile konuştum. Yalnızca kaza dosyası açılmış tutar yokmuş. İşlem eksperdeymis. Tatil olduğu için ekspere ulaşamadım. Yarın Yetkili servis ve eksperle gorusecegim, işin ayrıntısını ogrenecegim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.