Şimdi Ara

Trafik sigortasinda tavan fiyat uygulamasi ve iade(Tavan Belli Oldu) Uygulama 12 Nisanda Basliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
41
Favori
14.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay yaptırdım iade alamayacağız anlaşılan. arabayı satmadan iade almanın bir yolunu bilen arkadaş yeşillendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damneed

Gerek yok,

özelden PM atıyorum :)

Bi pm de ben alabilir miyim :)
  • Teklif alma olayı geçen ay çalışıyordu. Bugün hata veriyor.

Poliçe vade bitimine son 30 gün kala Trafik Sigortası Teklifi alabilirsiniz. KOD:5010

• Şok oldum, uygulama geçiciymiş

www.ntv.com.tr
    Şimşek: Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması geçici
    http://www.ntv.com.tr/ekonomi/simsek-trafiksigortasinda-tavan-fiyat-uygulamasi-gecici,L6LmPCtQdkmNHo_a01Et0w?

• Yeni düzenlemeden faydalanmak isteyen arkadaşlar araçların satışını başkasının üstüne yapıp yeni fiyat skalasından faydalanabilir.
  • Fiyat sorgulama ekraninda hata veriyor , 1 ay kala sorgulatabilirsinuz diyor. Bu yil sonu da bitiyormus , giren yine bize girdi tesekkurler.

• Üzerime kayıtlı iki adet araç var. Birisi geçen yıl sıfır olarak alındı. Bu araçta beşinci basamak diğerinde yedinci basamak görünüyor. Satıp tekrar alınması durumunda veya başkasına devir durumunda mevcut seviye yedi olsa bile dörtten başlanabilir, emin olmakta fayda var.
  • Arabayi satinca basamak sifirlanmiyor mu?

Birde alsat masrafi da var nereden vaksan 150 200 ne kadar mantikli

• dividend D kullanıcısına yanıt
    4.basamaktan faydalanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Arabayi satinca basamak sifirlanmiyor mu?

Birde alsat masrafi da var nereden vaksan 150 200 ne kadar mantikli

Araç satınca basamak sıfırlanmıyor maalesef. TC numarası üzerinde kalıyor ve basamağın düşmesi için hasarsız 1 yıl gerekiyor.
  • Ben aracı emanet birine verdim. Verdiğim adam gidip kaza yapti. Bu durumda ne oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ben aracı emanet birine verdim. Verdiğim adam gidip kaza yapti. Bu durumda ne oluyor?

sen kaza yapmış oluyorsun..
  • Bu yılın sonuna kadar tavan fiyat var, ya sonra??

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu yılın sonuna kadar tavan fiyat var, ya sonra??

Sonrasi hardcore devam zevk almaya bakacagiz bu sene zaten vurmadi bize seneyede yok ne anladim bu isten

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu yılın sonuna kadar tavan fiyat var, ya sonra??

Sonraki referandum yada seçimde tekrar indirirler, bu işler böyle..

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    kesinlikle referandum ile ilgili bir çalışma oldu bence. İlk 3 ayda trafik sigortası yaptıranlar şuan enayi konumuna alındı. Ve şuan çoğu firma geriye dönük trafik poliçelerinde tahsilat işlemi yapılmayan poliçelerde taksit seçeneğini kaldırıp tek seçeneğe kaldırıyor
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    hocam trafik sigortası sadece satıştan ya da araç sahibinin ölümünden sonra iptal edilebiliyordu. Değişen bir sistem yok aynı kurallar devam ediyor.Sigortacınız yanlış bir bilgi vermiş.
  • 456tl fiyat aldım 7. basamaktayım çok iyi denk geldi bu uygulama daha önceden 760tl çıkıyordu.
  • Sigorta şirketleri işin çakalloğını bulmuş..

Sbm ekranlarından aldığınız teklifin bi önemi yok.

Aldın teklifi X şirketinden 700 TL diyelim. X şirketini arayıp yap diyorsun yapmıyor ? Sistem sorunu var vs diyip kıvırıyor...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.