Şimdi Ara

Trafikte delirmeyen bi Japonlar kalmıştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://channel.nationalgeographic.com/channel/videos/feeds/cv-seo/Animals--Nature/All-Videos/Antelope-Knock-Out.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 6 Temmuz 2011; 13:27:50 >
  • kadın ne dediyse artık adama
  • izledim. durum vahim. cinayate teşebbüs bencede.bu kadarda olmaz.
  • cahillik başka bir şey değil

her ülkede var

ne olacak yani takarsın geri vitese öbürü gecer devam edersin

ne kaybedebilir ki insan bir başka araca yol verince bu gibi durumlarda

• Komedi ya... Yanlız, öbür sürücü geri geri gelio çarptığı zaman, beyaz arabadaki salak neden dışarda onu anlamadım.

Hani bir kere sürüklenip geri gidiyor ya , hala arabanın dışında el kol hareketleri yapıyor. Ya arabaya bin yada oradan topukla. Az daha ölüyordu ya...

quote:

cahillik başka bir şey değil

her ülkede var

Para biraz dizginliyor işte, ama parayı kaybetseler bu insanlar tekrar Samurai kılıcını eline alır... Kamikaze'cilerin, Samurai'cilerin torunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 6 Temmuz 2011; 13:52:19 >

• oha muhahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 6 Temmuz 2011; 14:00:25 >
  • Bir an GTA sandım. O oyundada bir araca çarpınca sana bu şekilde çarpıp rahatsız etmeden bırakmıyor ya, aynısı olmuş resmen.
  • ben o yolu biliyorum. bizden taraftaki araç ters yönde ilerliyo. karşıdaki adamda sinirleniyo haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

Bir an GTA sandım. O oyundada bir araca çarpınca sana bu şekilde çarpıp rahatsız etmeden bırakmıyor ya, aynısı olmuş resmen.

Evet o özellik Gta Sa ile geldi . İlk oynadığımda çok şaşırmıştım, Gta 3'de ve Vice City'de istediğin kadar çarp hiç bir şey yapmadan ilerliyorlardı, bunda bi baktım adam karşılık veriyor.

Zaten arabamı devirdi ve araba yandı, öldü gitti CJ...

• Ya Güney Kore Değil mi orası
  • Aynen Güney Kore, videoda kocaman kore diye yazıyor. İzledim diyenler sallıyo galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Komedi ya... Yanlız, öbür sürücü geri geri gelio çarptığı zaman, beyaz arabadaki salak neden dışarda onu anlamadım.

Hani bir kere sürüklenip geri gidiyor ya , hala arabanın dışında el kol hareketleri yapıyor. Ya arabaya bin yada oradan topukla. Az daha ölüyordu ya...

quote:

cahillik başka bir şey değil

her ülkede var

Para biraz dizginliyor işte, ama parayı kaybetseler bu insanlar tekrar Samurai kılıcını eline alır... Kamikaze'cilerin, Samurai'cilerin torunları...

orasıda öyle vallaği

• 3kere bismillaaaahhh
  • töbe töbeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_tahnal

Aynen Güney Kore, videoda kocaman kore diye yazıyor. İzledim diyenler sallıyo galiba

Farketmez onlarda yapar
  • yarıldım ya ahahaha biri ileri gidip kıstırıyo diğeri gelip vuruyor falan :D belli aracın otomatik olduğu :D
  • Kamera şakası gibi
  • Japonlar ın yapacağını sanmam.Yazıda da Güney Kore diyor zaten.Gerçi psikopatlığın milliyeti olmaz ama ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.