Şimdi Ara

TRAFİKTE YENI DÖNEM ! PLAKA YAPTIRIRKEN BİR DAHA DÜŞÜN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahte plakaya ceza olmaması tuhaf zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Daha geçen hafta mühürlü APP plaka yaptırdım,mühür şoförler odasında basıldı. Ceza yersem eşikten beşiğe haram zıkkım ederim. Önce silinmiş okunmayan plakalara plakasız gezen tayfaya el atsınlar,sonra gelip APP ye laf etsinler. Yılbaşı yaklaşıyo kotayı plaka ile doldururlar artık.

Edit: Eğer böyle bişey varsa ceza yesemde yemesemde haram zehir zıkkım olsun. İki kuruş için nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Cam filmiydi şimdi plaka oldu.

Kusura bakmayın kotu niyetle sormuyorum. Acaba app plaka ne işe yarıyor? Görüntüsü mü güzel, sizle alakası yok ama ben app plaka gördüğüm araçlara farklı gözle bakıyorum.
    Gerçekten varsa bir faydası, artısı bilgi verirseniz sevinirim.

Bana okunması bile karmaşık geliyor. Birde koyu harf ile yazılıyor bazıları, arabaya bakılacağına gözüm plakaya gidiyor.
    Ayrıca şahin doğanlarda çok görüyprum. Bundan dolayı da bana güzel gelmiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

App yaptırınca ne oluyor ?

+10 hp güç mü geliyor araca ?

Boş işlere para harcayıp üstüne ceza yiyince ağlamayın devlete para lazım diye. Yıllardır yasak app hacılar.

O zaman arabayı yıkatmayalım, temizlemeyelim, pasta cila felan da yapmayalım nasıl olsa +10 hp vermiyor o zaman ne işe yarıyor ki ?

Temizlik ile ne alakası var normal bir plakayı app yapmanın ? App olmayan plakalar pis mi ?

İşte olayı anlayamıyorsunuz.
    App nin amacı görsel zevktir.
    Nasıl arabayı temizlediğinde cilaladığında göze hoş geliyorsa app de yaptıran kişilerin gözüne hoş geliyor.

Arabaya yaptırdığın her aksesuarda + hp mi geliyor ? Hayır.
    O zaman ne için yaptırıyorsun hoşuna gittiği için.

Ben de app plakayı severim.
    Çerçevesi beyaz, fontu abartılmamış kalınlıkta ve arkasına plakalık takılmadan kullanılan araçlar her zaman trafikte dikkatimi çeker.
    Hele bir de akşamları arka app plakanın üzerine düşen beyaz led plaka aydınlatması benim için süper bir görüntüdür.

Umarım anlatabilmişimdir.

Hacı sen aracı temizliğinden ötürü seviyorsun, temiz olduğu için parlak ve bakımlı. Aracı cilalayarak boyasını koruyorsun vs. Bunlar farklı şeyler. Temizlik ile paralel olaylar. Plaka ise tamamen zevk. Aracın kimliğinin standartını bozuyorsun. Yapmak istiyorsan ben karışmam tabi ama , yıllardır yasak olan bir şey. Ceza yiyince isyan etmeyin. Bile bile lades.

Buyurun yaptırın.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    APP' nin üzerindeki mühür devletin mühürü, basan da devlete bağlı kurum. O zaman, devlet önce kendine baksın. Kendi bastığın plakanın standartı yok devamlı font değiştirip değiştirip durur, boyası bozuk, çervevesi bozuk, plaka sahte olsa bu kadar eğriti olur. Sen önce bir Alman gibi plaka basda, biz onu çerçeveletip duvara bile asarız. En uyuz olduğumda ne yasaksa, polis arabalarında, motorlarında moda oluyor ya millete gıcıklığına yapıyorlar sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Asıl devlet standartı bozuyor çünkü kendi standartı yok. APP'leri ve üzerindeki mühürleri de kimse evinde basmıyor. Bunu basan da, harcını alan da devletin kendisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi para kaldıracaklar yine, app plaka yaptırmadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Asıl devlet standartı bozuyor çünkü kendi standartı yok. APP'leri ve üzerindeki mühürleri de kimse evinde basmıyor. Bunu basan da, harcını alan da devletin kendisi.

Devletin hangi kurumu plaka damgalıyor ? Hangi memuru koymuş başına ? Bilmediğimden soruyorum.

Ayrıca yasak diye kanun varsa kasmanın alemi nedir? Herkese farklı farklı fontlarda mı veriyor plakaları da standart bozmuş oluyor ? Herkese aynı plakayı veriyor işte.

Mühürlü plakaları, Şöförler Odası basıyor, onlara da bu yetkiyi devletin kendisi veriyor.

• Bu uygulamayı yapacaksa devlet, o zaman burdan başlasa iyi eder

TRAFİKTE YENI DÖNEM ! PLAKA YAPTIRIRKEN BİR DAHA DÜŞÜN

• quote:

Mühürlü plakaları, Şöförler Odası basıyor, onlara da bu yetkiyi devletin kendisi veriyor.

Karayolları trafik yönetmeliği ile çelişiyor odanın yaptığı, odada 2 çeşit app plaka varmış 25 ve 50 TL. ( ufak bir araştırma yaptım ) Odanın yaptığı yanlış, peki buradan yola çıkarsak ; devletin yetki verdiği "herhangi bir odanın yaptığı hata " devlete mal edilebilir mi ? Odaların eylemleri devletin eylemleri midir ?

• Tuningcilerin yaptığı mühürsüz çakma app plakalara ceza her zaman kesiliyor. Bu normal. Şoförler odasının app plakalarına birşey diyen yok.
  • APP plakaların bir çoğunda harf ve sayı grupları arasında boşluk kalmıyor,bir de harf ve rakamların uçları kıvrık mıvrık oluyor böyle olunca akan trafikte bir anda okunamıyor...
    İşveren, verdiği işin doğru yapılıp yapılmamasında da sorumludur. Devlet yaptırdığı işi denetleyecek, bu kadar net.

• quote:

İşveren, verdiği işin doğru yapılıp yapılmamasında da sorumludur. Devlet yaptırdığı işi denetleyecek, bu kadar net.

Odaların eylemleri devletin eylemleri midir ? Demiştim bi de...

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

quote:

Daha geçen hafta mühürlü APP plaka yaptırdım,mühür şoförler odasında basıldı. Ceza yersem eşikten beşiğe haram zıkkım ederim. Önce silinmiş okunmayan plakalara plakasız gezen tayfaya el atsınlar,sonra gelip APP ye laf etsinler. Yılbaşı yaklaşıyo kotayı plaka ile doldururlar artık.

Edit: Eğer böyle bişey varsa ceza yesemde yemesemde haram zehir zıkkım olsun. İki kuruş için nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Cam filmiydi şimdi plaka oldu.

Kusura bakmayın kotu niyetle sormuyorum. Acaba app plaka ne işe yarıyor? Görüntüsü mü güzel, sizle alakası yok ama ben app plaka gördüğüm araçlara farklı gözle bakıyorum.
    Gerçekten varsa bir faydası, artısı bilgi verirseniz sevinirim.

Bana okunması bile karmaşık geliyor. Birde koyu harf ile yazılıyor bazıları, arabaya bakılacağına gözüm plakaya gidiyor.
    Ayrıca şahin doğanlarda çok görüyprum. Bundan dolayı da bana güzel gelmiyor olabilir.

Orjinal plakalar yamuk,boyasız kısımları var. Aracımın görüntüsüne dikkat ediyorum cilası pastası elimden geldiğince temiz güzel gözükmesi için çabalıyorum. Böyle bi araca standart plaka takınca bariz pis duruyor aracı göstermiyor. Bende beşiktaş app yaptırdım, kesikli kabartmalı olanlara bende karşıyım. Ama beşiktaş mühürlü app ye kulp bulmaya gerek yok.

• Valla ben Miami plakalı şahin gordum trafikte neresi yasaklı anlamadım şimdi. O adam nasıl geziyo aklım almadı

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Valla ben Miami plakalı şahin gordum trafikte neresi yasaklı anlamadım şimdi. O adam nasıl geziyo aklım almadı

İşte bu adam ceza yemez,ben mühürlü beşiktaş app ile ceza yerim.

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Ne kadar da dolu konuşan bir delikanlı.

Git yaptır app plakanı hacı. Umarım basarlar cezayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Valla ben Miami plakalı şahin gordum trafikte neresi yasaklı anlamadım şimdi. O adam nasıl geziyo aklım almadı

İşte bu adam ceza yemez,ben mühürlü beşiktaş app ile ceza yerim.

Yav adam one arkaya Miami plakası takmis geziyo şahinler bayağı koptuydum gorunce muhtemelen polisler fln tanıdıktır mahallede geziyo olabilir

• Peki orjinal plakayı, plakalıktan kurtarıp direk yapıştırsak? ona da laf ederler mi? Bu konularda pek bilgim yok, aracı da yapıştırmaya uygun yapmışlar, o çerçeveyle kötü durduğu için çerçeveyi kırıp yapıştırdık biz (orjinal plakayı)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.