hehe bızde suan XIAN ın en guclu guıldıyoz demıyorum gıderek guclenıyoruz dıyorum Ilerde goruscez dıyorum adam gelmıs bıze masal okuyor sımdı sen sus yuruuu Oke bız zaten oyunda satajırız sıze gelısınce tmm mı
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
siz o guild le gelin ben tek başıma lwl 1 guild açıp gelicem tmmı ?
lan umbaba mısn nesın mal dıyoruzlı guıldımızde su anda en yuksek 60 dır 60 uzerı almıyoz demıyoruz anlama ozurlu insan noob sunya ondan anlamıyosun mal beyınli
lan tmm onu gec de seductıvenın neresı guclu ben zaten xlawın turk olmadıgını bılmıyorum ama xlaw gıbı ne turk clanları var wıcked daılsa bıle sedectiveyı ayak ustu s..k..r
ANLADINMI
quote:
Orjinalden alıntı: __PuNiSHeRR_
lan umbaba mısn nesın mal dıyoruzlı guıldımızde su anda en yuksek 60 dır 60 uzerı almıyoz demıyoruz anlama ozurlu insan noob sunya ondan anlamıyosun mal beyınli
guild kuralları ve senin konuşmaların arasında büyük bi çelişki var(bkz. 2. kural) bu konuşmaları yaptıktan sonra guildinize girmek isteyen birinin olacağını hiç sanmıyorum:) öyle kural yazıp ahkam kesmekle olmuyormuş demekki değilmi?:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme