Şimdi Ara

TRAGIC xian (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hehe bızde suan XIAN ın en guclu guıldıyoz demıyorum gıderek guclenıyoruz dıyorum Ilerde goruscez dıyorum adam gelmıs bıze masal okuyor sımdı sen sus yuruuu Oke bız zaten oyunda satajırız sıze gelısınce tmm mı
    quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

siz o guild le gelin ben tek başıma lwl 1 guild açıp gelicem tmmı ?
  • Tmm kardesım gel senın gıbı n000b ları Guıldımızde gormekten seref duyarız .lafını bilde Konus!!
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

60 lwl üzeri alınmıomus :)) bnce deiştirn kuralları n00b olmayanı almıoz yapın :))
  • ewt BABA Konusur Herkes susar

HERKES RUTBESİNİ BİLECEK
  • lan umbaba mısn nesın mal dıyoruzlı guıldımızde su anda en yuksek 60 dır 60 uzerı almıyoz demıyoruz anlama ozurlu insan
    noob sunya ondan anlamıyosun mal beyınli
  • Guildde 30-31-32 lvlli arkadaslarınız itinayla kesilir
  • ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Guildde o derecede adamları kes 3 sn sonra bizi karşında bulursun istediğin adamıda çağır seni n00b
  • ehuehue hll kanki BAbalar konusunca size susmak duser :P

IImmorraII
    Selena_TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: __PuNiSHeRR_

lan tmm onu gec de seductıvenın neresı guclu ben zaten xlawın turk olmadıgını bılmıyorum ama xlaw gıbı ne turk clanları var wıcked daılsa bıle sedectiveyı ayak ustu s..k..r

ANLADINMI

quote:

Orjinalden alıntı: __PuNiSHeRR_

lan umbaba mısn nesın mal dıyoruzlı guıldımızde su anda en yuksek 60 dır 60 uzerı almıyoz demıyoruz anlama ozurlu insan
    noob sunya ondan anlamıyosun mal beyınli

guild kuralları ve senin konuşmaların arasında büyük bi çelişki var(bkz. 2. kural)
    bu konuşmaları yaptıktan sonra guildinize girmek isteyen birinin olacağını hiç sanmıyorum:)
    öyle kural yazıp ahkam kesmekle olmuyormuş demekki değilmi?:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.