Şimdi Ara

## TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER ANA KONU## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
12
Favori
8.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpersie

Makine Müh. (İO)

Bende makine io kacla girdin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Muhendislik fakultesi merkeze ne kadar uzaklikta biliyo musun?

• Keşan'da CTIS geldi. Nasıl bir üniversite acaba eğitim açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

quote:

Orijinalden alıntı: xTrakyalı

Tebrikler

Bu Balkan Yerleskesi Edirne merkezde mi kaliyor hocam yurt vs bulmak zor olmaz degil mi

Edirnede yaşıyorum hocam, ben de Çanakkale Onsekiz mart sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandım, edirnenin dışında kalıyor yani merkeze 4-5km vardır.

Edit: Demek istediğim çarşı, avm ler vb uzaklığı 4-5 km'dir. Zaten balkan yerleşkesine minibüs ile gidip geleceksiniz son durak orasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 24 Temmuz 2015; 9:52:34 >
  • Bilgisayar mühendisliği geldi.
    Bu yurtların fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
    Açıkçası hiç gitmek istemiyorum ama ev tutmakta masraflı oluyor.
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Benimde Keşan CTIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alejhandro -- 24 Temmuz 2015; 10:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikayvolkir

quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

quote:

Tebrikler

Bu Balkan Yerleskesi Edirne merkezde mi kaliyor hocam yurt vs bulmak zor olmaz degil mi

Edirnede yaşıyorum hocam, ben de Çanakkale Onsekiz mart sosyal bilgiler öğretmenliğini kazandım, edirnenin dışında kalıyor yani merkeze 4-5km vardır.

Edit: Demek istediğim çarşı, avm ler vb uzaklığı 4-5 km'dir. Zaten balkan yerleşkesine minibüs ile gidip geleceksiniz son durak orasıdır.

anladim hocam en azindan merkezdeki yurtlardan ayarlayip okula gidis gelis o sekilde olur. Cok uzak degilmis 4-5 km. Hayirli olsun senin de bolumun tebrik ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısakürek K kullanıcısına yanıt
    progfili acarmısın hocam sana bi özelden mesaj atıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Trakya tıp yazanlar geçmiş olsun o hastaneyle başa çıkılmaz:(

Ne demek o hastaneyle başa çıkılmaz, insanları neden gereksiz yere korkutuyorsunuz? Ne kadar bilgiye sahipsiniz? Hastahaneyle de hastalarla da başa çıkarız, bu bizim görevimiz, hepsi için hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanenin halini görüyorum kardeş insan ziyanlığı var şopardan geçilmiyor oda bulmak çok zor odalar ağzına kadar dolu hijyen desen 0. Tek ameliyata ya da tek doğuma girmeden staj bitirirsiniz o konuda hocalar müthiş ilgiliymiş.

• True Story T kullanıcısına yanıt
    doluluk konusunda haklısın ama edirnenin tıpı kötü değil
  • merhabalar ben işletme ikinci öğretim kazandım, kayıt öncesi yapılması gereken bölüme baktım öğrenci no alıp bankaya para yatırmam gerekli 28 temmuzda başlayacakmış ama öğrenci no alırken kayıt bulunamadı deniyor, 28 temmuzda mı açılacak tam çözemedim yardımcı olacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Hastanenin halini görüyorum kardeş insan ziyanlığı var şopardan geçilmiyor oda bulmak çok zor odalar ağzına kadar dolu hijyen desen 0. Tek ameliyata ya da tek doğuma girmeden staj bitirirsiniz o konuda hocalar müthiş ilgiliymiş.

Hijyen dediğiniz gibi o kadar kötü değil, eksikler olabilir, devlet hastanesidir. Bizim daha iyi öğrenebilmemiz için hastanenin sinek avlaması değil, kalabalık olması gerekir. Ayrıca hastanede randevu sistemi uygulanıyor, kafasına göre gelen muayene olamıyor, bu nasıl ziyanlıktır anlamadım, siz başka hastaneleri görmemişsiniz. Bizim hastanede de pek dolaşmamamışsınız belli ki. Irkçı tutum yapmayı bırakın şopar da olur başka etnik kökenli de olabilir, hekim hiçbirisini ayırt etmez, insanlık bunu gerektirir. Ameliyata girmeden bitirirsiniz demişsin güldürtme insanlara kendini. Hocalar gayet ilgililer staj başladığında talep ettiğin ameliyata girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 24 Temmuz 2015; 11:58:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacilise

merhabalar ben işletme ikinci öğretim kazandım, kayıt öncesi yapılması gereken bölüme baktım öğrenci no alıp bankaya para yatırmam gerekli 28 temmuzda başlayacakmış ama öğrenci no alırken kayıt bulunamadı deniyor, 28 temmuzda mı açılacak tam çözemedim yardımcı olacak var mı

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Tebrikler. Trakya Üniversitesi CTIS

• nacilise N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. daha detaylı bilgi için öğrenci işlerini felan arayıp sorabilirsiniz. yada 28inde tekrar kontrol edersiniz ama bence kayıttan sonra öğrenci no alıp para yatırma olayı olur
  • Bu arada bu sene trakya üniv kazanmayıp konuya gelip saçma sapan yorumlar yazanlar gelmesin. İnsanlar iyi de olsa kötü de olsa kazandı niye moral bozup heves kırıyosunuz anlamıyorum
  • Tıp kazandım hayırlısı her tıp fakültesi için aynı şeyleri duyuyorum o yüzden pek takmadım seçerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 24 Temmuz 2015; 12:25:50 >
  • tebrikler hocam
  • quote:

tebrikler hocam

sağ olun hocam. Yerleşen herkesi tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.