Şimdi Ara

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ(YENİLENEN TIP BİNASI RESİMLERİYLE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakülteye hoş geldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler geliyorum Çanakkaleliyim

• up
  • Okul taban başarı sırası kaç oldu bu yıl bileniniz var mı

• Hayırlı olsun gençler hoş geldiniz.
  • Ben de 8400 ile Trakya Tıp'ı kazandım. Herkese merhabalar, yeni doktor adayları olarak hayırlı olsun

Yurt işini ne yapacaksınız gençler? Araştırıyor musunuz?

Ben sarper-deniz-ünisiteyle konuştum. Başka önereceğiniz yurtlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 24 Temmuz 2015; 12:47:16 >
  • Ben de geldim bakalım şöyle kıvrılalım.Bilen arkadaşlar yurt olayından bahsederse çok iyi olur.Nerde kalınır nerde kalınmaz gibi.

• Şöyle bir hızlıca söyleyeyim size. Bugün konuşmalarıma göre;

Ünisite : 2+1 ayrı odalarda iki kişi sadece otel odası şeklinde 850, seçeceğiniz 2 öğün yemek alırsanız aylık 1100.
    Sarper: 2 kişilik odalarda yemek dahil aylık 650
    Deniz: 2 kişilik odalarda yemek dahil aylık 625

Şartlarına siteden bakabilirsiniz. Denizi nedense önermediler. Ben ünisite düşünüyordum ama çok pahalı geldi.
  • Herkese hayırlı olsun. Edirne gibi Türkiye'nin modernlikte ve hoşgörüde açık ara yüzakı bir şehre geliyorsunuz umarım memnun kalırsınız.
  • Kayıt günü muafiyet sınavı yapılır, girmeyi unutmayın. Aynı gün önlük denetirler(törende verecekler,siz ilk önlüklerinizi kendiniz alın) ve ziraat kampüs kart verecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buradan bazı sorular sıralayayım arkadaşlara da lazım olur belki hocam:

1) Kayıt için gerekli evraklar ve belgeler neler?

2)Kayıtta yoğunluk oluyor mu?

3) Bir de son olarak, ilk önlüğünüzü kendiniz alın demişssiniz hocam neyi kast ettiniz ayrıca da mı alacağız?

Teşekkürler şimdiden
  • Kayıt kabul bilgilerine öğrenci işleri db. den ulaşabilirsiniz.http://oidb.trakya.edu.tr/pages/2015-2016-egitim-ogretim-yili-osys-kayitlari-hakkinda-onemli-duyuru#.VbIP06Ttmko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 24 Temmuz 2015; 13:12:43 >
  • Teleuro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • babayaro12 kullanıcısına yanıt
    1) -Diploma -Ösys yerleştirme sonuç belgesi -Vesikalık fotoğraf(kaç adetti hatırlamıyorum) -Nüfus fotokopisi -İkametgah(ösym sitesinde yazıyor istedilermi hatırlayamadım)
    http://tipfak.trakya.edu.tr ve http://obs.trakya.edu.tr takip edin gerekli açıklama yapılır.
    2) Sabah erken gitmenizde fayda var, makineden sıra alıyorsunuz ve sıranın gelmesini bekliyorsunuz. Sabah giderseniz 2 saat içinde halledersiniz.
    3) Kayıt günü size önlük denetip beden alacaklar ve önlük töreninde üniversite hocaları tarafından sizlere giydirilecek. O zamana kadar bir sürü uygulama dersinizi olacak önlüksüz giremessiniz derse almazlar, okulun ilk günü sorun olmaz da ikinci-üçüncü gün uygulama dersleri başlar(geçen sene öyleydi), o zamana kadar temin etmeye çalışın. İlk gün önlükle gelmenize gerek yok. http://obs.trakya.edu.tr/inf06/ buradan öğrenci numaranızı öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 24 Temmuz 2015; 13:27:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Fakultemizi bu sene kazanan arkadaşlar , hayirli olsun hepinize, eminim hem edirneyi hem de okulu seveceksiniz. Yardim istediğiniz konularda bana ulaşabilirsiniz.

• Ben de geldim beyler liseyi Çanakkalede okudum ama Balıkesirliim bu e-kayıtla kaydolcak varmi yoksa hepiniz gelcekmisiniz kayda

• Tıp fakültesine kayıt oldum ama bekLEDiğimden hızlı oldu sanki. Eksik bir şeyler var mı diye düşünüyorum. Şöyle oluyor;

Kayıt için 1 numaralı masadan sıraya girdim. Önlük bedeni denettiler. Oradaki görevli iki adama istenen belgeleri verdim. Bana bir form verdiler onu doldurdum. Sonra hemen yandaki banka kartı görevlisiyle işlemlerimi tamamladım imzalar attım. Bana masadan bir sayfada iki öğrenci belgesi verdiler. Onu karşıdaki kayıt onaya götürdüm. Orada damgalayıp imzaladılar. İkisinden birini etus için lazım diyerek kendim aldım verdiler. Muafiyet sınavına girdim sonra üniversiteden çıktım.

Diğer kayıt olan tıp öğrencileri de böyle yapt-yapacak sanırım?
  • Bende bugün yaptırdım.Aynı şekilde oldum bende.Bende öğrenci belgesi almayı dusunuyordum ama orada unuttum😃😄.Okullar açılınca alıcaz artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.