Orjinalden alıntı: Domates_Biber ...ayrıca bu kadroyla bu ligde 2. olmayı sen(efshane,pongolle) bile başaramazsın bundan emin olabilirsin...
Galatasaray'la ligde ikinci olmayı başaramayan arkadaş var mıymış burdan soralım, bu bir. Fm'yi hile yaparak oynayanlardan öğrenecek değilim, bu iki. Benim fm'de ve cm'de (championship manager-belki bilmezsin) oynadığım takımları ve bu takımlarla ulaştıklarımı sana saysam, daha takımların hangi ligde olduklarını bile bilemezsin. Böyle bir konu açtığına göre de şundan eminim; sen ataride marioyu bitiremezken emin ol ben cm 96/97'lerle uğraşıyordum, aha bu da üç olsun...
ben orda başaramazsın yazmışım pardon başarabilirsin dicektim ama olumsuz bişey söleme istediğim için başaramazsın olarak çıkmışbide say bakalım şu takımları merak ettik ailecekbu oyunu hile ile oynamamın nedeni sadece dalga amaçlı.yani üst msjda da yazdım olesine bi konu açtık aşırı bi tepki gördük burası da işin ilginç yanı.bide sen cm oynarken benim mario oynadım ve BİTİREMEDEĞİM gibi bişeyi nerden çıkardın merak ettimbide o kadar uyuz olmuşsun ki hadi mario oynamayı geçtim bide bitiremezken ne yau
Gerilmeyin arkadaşlar. Ben espiri olsun die yazdım 2. liği kaos olmuş ufak çaplı ki kimin nasıl oyunadığı kimseyi ilgilendirmez (kendi adıma konuşayım)
ne büyük adamsın neler yapmışsın öyle.
delikanlı adama yakısmaz hile hurda ile ugrasmak biz adanademirsporla reali deviriyoruk oturup alıcagımız futbolcuların maclarını izliyorduk istatislikleri kagıda dokuyorduk bu yeni genclik cok kolaya kacıyor cooook
ne zevk aliyorsunuz ki soyle hile yaparak oynamaktan
böyle oyun mu olur hile hurda alacan ingiltere amatör liginden takım oynayacan 30 40 sene
Bu kadrolarla şampiyon olamassan gözüme gözükme læ.
adam forumdan uzaklaştırılmış boşuna bişey yazmayın
Acaba kimle berabere kalmıştı .
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
ne büyük adamsın neler yapmışsın öyle.
Burda bir tahrik kokusu alıyorum ama ben düşmem böyle oyunlara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme