Şimdi Ara

Transfercard Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce falan transfercard siparişi vermiştim onaylandı. Bugün maillerime bakayım dedim ve 1 hafta önce mail gelmiş transfercard kargolandı diye barkod kod vs vermişler takip için. takip için baktığımda ise

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    0001 22/09/10 01:36 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) GERMANY (Yurt Disi)
    0002 24/09/10 07:52 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

böyle şeyler yazıyor yani 6 gün önce istanbula gelmiş kart ben ise ankaradayım bana kart ulaşmadı. evde olmadığım zamandamı geldi acaba? gerçi öyle olsa posta kutusuna bırakırlardı kutuda yok . en yakın ptt e bırakma ihtimalleri varmı ?

birde bu kartı betson hariç diğer sitelerde kullanabilirmiyim ?

• Tamamen aynı sorun bende de var. Benim 10 günüde geçti ama kart hala elime ulaşmadı...
  • Bende kart isteyecektim sizde bu sorun olduğunu duyunca şimdilik beklemeye geçtim.
  • Transfercard almayacağım ama ne işe yaradığını merak ettim Ne işe yarıyor ?
  • betssonda para çekmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: estudiantes

betssonda para çekmek için

Hocam onu biliyorum Hani bir ekstra getirisi mi var yoksa güvenlik açısından mı ?
  • güvwnlik açısından ne demek istedin anlamadım
  • Dünde transfercard'ın aktif olması ile ilgili betsson mail yollamış kart elinize geçene kadar saklayın bu maili demişler. canlı yardımla görüştüm bu aralar kartınız size ulaşır dedi. eğer ulaşmama gibi bir durum olursa 10 gün içinde yeni kart için mail atın bize dediler
  • İşin kötüsü tam kartım gelecek, betsson Al-Sat kısmını kapatıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.