Bildirim
transformers kasa mod
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel olmuş -
sürekli şeffaf plexiden yan kapak yapılıyor bende siyah plexiden yapim dedim :) -
içinde kavgamı ediyor bunlar
şaka bir yada güzel olmuş harbiden -
içeride bi kapışma var bakalım kim kazanacak :) -
samsun da reklam üzerine çalışıyorum plexi konusunda yardıma ihtiyacı olan bir arkadaş varsa yardım edebilirim -
Güzel çalışma olmuş.Devamını bekliyorum. -
8mm plexiden komple kasa yapmayi dusunnuyorm baslayinca detayli resmleriyle paylasicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip çok güzel olmuşş -
Cok guzel olmus hocam eline saglik
Eline sağlık güzel günlerde kullan ama nasıl yaptığını da adım adım çekip koysaydın iyi olurdu. Sadece sergilemek değil örnek olmak, yol göstermek de önemli. -
kesimleri cnc makinasında yaptım ama iç kısmının montaj resimlerinide yükleyebilirim farklı tasarımda plexi kullanmak isteyen arkadaşlar varsa onlarada yardımcı olabilirim -
İşlem ne kadar basit görünse de mutlaka resim koyalım. Ona ihtiyacı olanlar, hiçbir tecrübesi olmayan arkadaşlar da var forumda
-
herhangi bir reklam şeysine gitsem kendime plexi yaptırabilir miyim kasam için? -
işi fazla yoksa yaptırırsın :) -
incelemek isteyene birkaç resim daha yukledim -
İlginç güzel olmuş keşke transformers yerine daha klas bşey yapsaydın çocuksu olmuş biraz.. -
güzel değişik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X