Satın alma işlemi sırasında şöyle seçenekler çıkmış olması lazım
Standard International Shipping (averages 18-32 business days) Expedited International Shipping (averages 8-16 business days) Priority International Courier (averages 2-4 days)
sen hangisini seçtin?
8-16 günlüğü seçtim
yapma ya ne gümrüğü :S
tamam o zaman senin,siparişi ptt getirecek ama ne zaman geleceği belli olmaz 10 günde'de gelebilir bir ayda sürebilir
hocam gelsinde 1 ayda gelsin
@kitsonga kardeş sınır derken neyi kastettiniz anlayamadım ancak gümrüğe takılmasın yeter diyorum evet tavsiye ettiğiniz seçenek ile vermiştim siparişimi
75 Euro vergi sınırı yaklaşık 96 usd yapıyor. Ayrıca DVD, kitap, dergi gibi ürünlerde yıllık 5 defa alım sınırıda yok. Bu sebeplerle sorun yaşamazsınız.
ürün 90 dolar nakliye ile 100 doları geçiyor sorun olmaz diyorsanız olmaz çok teşekkürler
Arkadaşım hayırlı olsun, ben de burada gördükten sonra karar verip bu seti alayım dedim ve 2 gün önce verdim siparişi. Haliyle bugün artık başladığını da bildiğimize göre geriye kalan kısım beklemek oluyor :)
Your Amazon.com order of "Transformers Limited Editi..." has shipped!
Diye mailleri de geldi ama heyecan güm güm (: Sen de sonuçlarını belirtirsen iyi olur [ulaşma ve olası vergi problemine dair olarak :) ]
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
Arkadaşım hayırlı olsun, ben de burada gördükten sonra karar verip bu seti alayım dedim ve 2 gün önce verdim siparişi. Haliyle bugün artık başladığını da bildiğimize göre geriye kalan kısım beklemek oluyor :)
Your Amazon.com order of "Transformers Limited Editi..." has shipped!
Diye mailleri de geldi ama heyecan güm güm (: Sen de sonuçlarını belirtirsen iyi olur [ulaşma ve olası vergi problemine dair olarak :) ]
vergi sorunu olmaz merak etmeyin
gümrük sorunu olmaz bunun
:D Ben de öyle düşünüyorum ama yine de yazayım dedim, olur da 1'imiz yaşarsak diğeri yaşamazsa buradan bağıntıyla Türkiye'nin dengesiz görevlileri adlı albüme 1 resim daha eklemiş oluruz :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme