Şimdi Ara

TransformersGame Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TransformersGame 2 Boyutlu Bir Robot Oyunudur.Bu Robotlar İyi Ve Kötü Olmak Üzeri 2'ye Ayrılır.İyilere Autobot,Kötülere Deseption Denir.Amaç Allspark'ı Ele Geçirmektir.Onu Ele Geçince Evrenide Almış Olursun.

http://www.transformersgame.com/

Oyuna Gİrişte 1 den 100 Kadar Sayıcaktır.Bekleyin.

Enter Batle'a Tıklayın.Daha Sonra Yine 100'e Kadar Sayıcak.Cıkan Yerden New Account'A Tıklayın.Sonra Gerekli Bilgileri Yazın.Autobot mu Deseption Mu Olucaksınız Siz Kararverin.(Deseptionlar Evrene Hakim!).Sonra Aktivasyon Yapın.Sonra Oyuna Giriş Yapın.Giriş Yazptığınızda SİZDEN Robot Seçmenizi Ve İsim Koymanızı İsticek.Yaptıktan Sonra Karşşınıza Bir Dünya Haritası Cıkar.Oradan İstedğiniz Yere Gidin.Parçacıklar Cıkıcaktır.Mosue'niz İLe Adamınızı Gezidreceksiniz.Eğer Autobotsanız Deseptionlarla Savasırsınız.Deseptionlarda Autobotlarla.Adamınız Bir Zıt Robotla Aynı Kareye Geldiğinzde Savas Baslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fellbeast -- 15 Ocak 2008; 15:20:28 >

• www.transformersgame.com

Hiç Mİ Yok

Up
  • ben olacam şimdi :D nasıl bir oyun acep ?
  • biraz anlatsana yaaw nasıl bir oyun
  • Ben bir kaç Şey anladım :D Zonelere gidiyosun Orda Kutu gibi yerler war onlara tıklıyosun karşı ırktaki adalarla savaşıyosun fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrxxLeon

Ben bir kaç Şey anladım :D Zonelere gidiyosun Orda Kutu gibi yerler war onlara tıklıyosun karşı ırktaki adalarla savaşıyosun fln

Çok açıklayıcı oldu, hiç birşey anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DnZkYcN

quote:

Orjinalden alıntı: JrxxLeon

Ben bir kaç Şey anladım :D Zonelere gidiyosun Orda Kutu gibi yerler war onlara tıklıyosun karşı ırktaki adalarla savaşıyosun fln

Çok açıklayıcı oldu, hiç birşey anlayamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    ...:::OMERTA OYUN REHBERİ:::...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha yeni başladım zaten nasıl iyi bir şekilde açıklayam
  • Up! Hmn Rehber Hazırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.