quote:Orijinalden alıntı: Infectus Beni seven yok mu ya? little mouse'um ben nasıl oluyor fast mouse falan ?
quote:Orijinalden alıntı: Dead Or Alive quote:Orijinalden alıntı: XRacer Beni de yaz Nickim XRacer DH3'teyim bilen bilir zaten. Yalnız abi şamanlar birbirini vuruyo ya. Tamam mücadele var,olmalı ama birbirinizi vurmayın. Adam gibi yol yapın,kim iyiyse millet ona gider zaten. Hayır en çok güldüğüm de adam şamanı vuruyor. Sonra millet kendi kapısına değil vurulanın kapısına gidiyor Zaten akıllı şaman vurur sonra düşmanın kapısını kapar Ben öyle yapıyorum genelde Garavel'ın her zaman yaptıgı ıs Ben subyancı
evet ben de sordum millet kendi halinde??bu oyun nedir böyle bakıyorum hiç çekici olan bir yanı yok?gözden kaçırdığım birşey mi var?
quote:Orijinalden alıntı: red a!ert evet ben de sordum millet kendi halinde??bu oyun nedir böyle bakıyorum hiç çekici olan bir yanı yok?gözden kaçırdığım birşey mi var? Grup olarak oynayinca zevkli bir oyun oluyor.İstersen oynama zorlayan yok.
quote:Orijinalden alıntı: sércan ben hala little mouse'um nerden değişiyor bunlar ? Nolur şu konuyu okuyun biraz ya. Diğerleride sizi şimdi ekliycem.
quote:Orijinalden alıntı: umtvrl Eklersen sevınırım dh2 den olanlar bılır Sevdıklerım - Aerob -Azuryhmer -Laplace -Dgnbyz -Skyfor -Garavel -Emperorship vsvs unuttugum bıcok kısı var. dh2 cok saglam Aklima bişe getirdin en sevilen en sevilmeyen listesi yapcam.
quote:Orijinalden alıntı: Ultimir Ben hangisinde olurum acaba Sevenlerim var şahitlerim de var Ben ekledim seni ama senden nefret edenler çoksa silerim.
quote:Orijinalden alıntı: EtkisizEtken quote:Orijinalden alıntı: Ultimir Ben hangisinde olurum acaba Sevenlerim var şahitlerim de var Ben ekledim seni ama senden nefret edenler çoksa silerim. Vardır birkaç tane de sevenlerim de var læ
Evet Peynir toplamanın kolay bi yöntemi var mı ya beyaz şapkayı alıcam da 500$ istiyor, nasıl biriktiricem o kadar