Bu arada menu ye tıkladıkdan sonra shop a tıklayın ordan farenin fotosu var ordan alın fotoyu daha kolay olur yani.
hocam resmimide eklermisin? o kadar uğraştık.
vakit öldürmek için birebir 1 tur şaman oldum allahtan başkasına geçti diğer turda
quote:
Orijinalden alıntı: MRyldz
hocam resmimide eklermisin? o kadar uğraştık.
Görmemişim ya sonradan eklemişşinde.Bu arada bi üstteki mesajı oku.
İşte müthiş mimari eserim ve ben
quote:
Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.
vakit öldürmek için birebir 1 tur şaman oldum allahtan başkasına geçti diğer turda
Her tur değişiyo şamanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
Space = Tahtayı, kutuyu görünmez yapar. B=Ortası sabit tahta yapar.Yani dönebilir. V= sabit tahtaya ek(ek tahta) gelir yapar ama bunun için altında onu tutcak bişe lazım C= sabit tahtaya sabit tahta ekler N=Tuşu motorlu dönen bir ekleme tahta ya da ortası sabit tahta yapar.Önemli özelliği motorlu olmasıdır. Z-X=Rota değiştirir. (Bide farenin ortasındaki tuş)
Bunları Nasıl Yapcaz Ben Çözemedim Basıom Basıom Olmuyo
Ekle beni...Yakında asker kaskı alıcam Bu arada size yabancıların kurduğu düzenekleri göstereyim de örnek alın..
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoFHell_
quote:
Space = Tahtayı, kutuyu görünmez yapar. B=Ortası sabit tahta yapar.Yani dönebilir. V= sabit tahtaya ek(ek tahta) gelir yapar ama bunun için altında onu tutcak bişe lazım C= sabit tahtaya sabit tahta ekler N=Tuşu motorlu dönen bir ekleme tahta ya da ortası sabit tahta yapar.Önemli özelliği motorlu olmasıdır. Z-X=Rota değiştirir. (Bide farenin ortasındaki tuş)
Saman olman lazım saman olmak için menun altındaki sıralamada ilk 3emi girmen lazım ne.
quote:
quote:
quote:
Saman olman lazım saman olmak için menun altındaki sıralamada ilk 3emi girmen lazım ne.
Ya Onları Biliom Shaman Olduktan Sonra Basıom Harflere Olmuyo..!! (Sen Şimdi Dersin Uzun Basıcaksın Ama Merak Etme Zaten Uzun Basıom )
Bağlanmıyo sorun var heralde?
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya Onları Biliom Shaman Olduktan Sonra Basıom Harflere Olmuyo..!! (Sen Şimdi Dersin Uzun Basıcaksın Ama Merak Etme Zaten Uzun Basıom )
Öle bişe demiycem bi kere tıklıycaksın. Önce tahtaya yada kutuyu filan alman gerek ondan sonra tuşlara bascaksın.
Nasıl odaya bağlanıcaz onu bulamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
Nasıl odaya bağlanıcaz onu bulamadım?
/room dh yazcan chat yerine yada dh2 dh3
benide ekle nick zngr
Ekleyin.
BEYLER DUZ YERLERE TIRMANMA TAKTĞİNİ YAZSIN BİRİ
quote:
Orijinalden alıntı: British
Ekleyin.
ekledim @mryldz sağ üst sol sağ üst sol Ana fikri anladıysan yaparsın saten.
Her bolumu ilk bitiren16 puan alir. 2. 14 devam ediyor bu sekilde. Puan tablosunda 1.olan adam şaman olur , bazi bolumlerde saman yok bazilarinda 2 tane var. Her saman bolum icinde kac kisi bitirirse o kadar puan alir. Saman olunca puan sifirlanir. Duz duvara tirmanma yetenegi yok ama yukari ve duvara dogru surekli yon tusuna basarsaniz diger farelerinde yardimi ile tirmanabilirsiniz. Bu arada oyunda 2 saman varsa dusman olurlar her saman fareleri kendi deligine yonlendirir ona gore puan alir , diger samana suikast duzenlemesi normaldir :).