Şimdi Ara

Transformice fan club (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Türkcan.

quote:

Orijinalden alıntı: diecoolen1

quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Merhaba arkadaşlar ben de oynamaya başladım yaklaşık 1 hafta oldu.Nickim Dorock bir de donanımhaber tribe ına davet alabilir miyim?

Ya DH diye bi tribe var.Ben ondayım girmek çok zor.İstatistiklerinin yüksek olması lazım.Genel sıralamada 30 uncu şuan en iyi türk tribe ı.

Rankımıza nerden bakıyoruz

ilkkez room dh ye girdim 4 kere saman oldum ancak samanligim cok kotu bu aksam 9 da room dh2 de bana samanlik ogretebilecek arkadas ariyorum...

Ben olabilirim

Allah razi olsun 9-9.30 gibi bu baslikta olursan msn verirsen ekleyeyim m0zcelik@hotmail.com ekle konusup anlasalim

• Oyuna girebilen var mı?
  • yok suan giremiorum
  • Ben şu an oyundayım.
  • Oyuna giremeyen arkadaşlar, serverda şu an sorun var ve şifrelere erişim durmuş durumda, o yüzden eğer giremiyorsanız, hesabınızla değilde normal kayitsiz oyuncu olarak girmeyi denerseniz girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Oyuna giremeyen arkadaşlar, serverda şu an sorun var ve şifrelere erişim durmuş durumda, o yüzden eğer giremiyorsanız, hesabınızla değilde normal kayitsiz oyuncu olarak girmeyi denerseniz girebilirsiniz.

id şifre yazan yer gelmior sen şifresiz gir diosun kafan güzel herhalde
  • bende giremiyorum
  • Evet en serverinde açılmıyor fakat en2 veya br2 de açılıyor oyun.
  • Giriş ekranında direk olarak Submit butonuna basın ve oyuna girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 28 Ocak 2011; 15:55:27 >
  • Dostum diyorum ki o sayfa açılmıyor en serverinde anca diğer yerlerde açılıyor.
  • Ne zaman açılacak acaba ?
  • quote:

Dostum diyorum ki o sayfa açılmıyor en serverinde anca diğer yerlerde açılıyor.

en1 serverinde de açılıyor, bir kaç kere F5 yapınca açabiliyorum ben firefox ile.
  • Girenler var emme hala tam olarak cakamadım işi üyeliksiz giriş yaptım ama sarmıyor oda. Demin Tcavzcücsknu üyelikle gördüm ama msn acmiyor ki bi lag oluyor die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamTethaRK -- 28 Kasım 2010; 15:53:45 >
  • Forumu da açılmıyor yahu
  • Hadi gözünüz aydın, düzelmiş server.
  • giriyor yehuuu :D
  • Hadi beyler dh room 2 deyim yardım edecek???
  • Dün unuttum ben seni bu akşam çalışalım
  • quote:

Dün unuttum ben seni bu akşam çalışalım

pff ben yatiliyim pc hafta ici carsamba 2 saat vaktim var.Aksam 9.30 da carsamba bulusalim uhuhu ;\
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44754048/tm.htm

Map yapmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.

Yakında Shaman Rehberde yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.