Şimdi Ara

Transformice fan club (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shaman'lık nasıl yapılıyor rehber olsa çok iyi olurdu. Ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Ben kendimi feda ediyorum herkezi kurtarıyorum.
    adam 36 herifi düşürdüm diye en iyi şaman ilan ediyor kendini.

o olay heryerde var ya.. millet mal gibi bekler oyunda, geçemez intiharda etmez kimse bişi demez ama biz aynı durumda oldukmu abanırlar, forumdaki en son mesajı ben yazıyorum olayına benziyor
  • Şimdi shamanken, birşey koyacaksan yakın olacaksın belli bi mesafeye kadar koyuyor.(Spirit heryere atılabiliyor, o istisna.)
  • Evet ne kadar çok chees o kadar $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Shaman'lık nasıl yapılıyor rehber olsa çok iyi olurdu. Ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor.

puan tablosu var en çok puanı alan shaman oluyor o bölümlük..
  • Her başarılı peynir taşıyışınızda 1 dolar kazanıyorsunuz, Shaman veya normal fare farketmiyor. Eşyaların hiç bi +sı yok sadece süs, menüden shopa basarak alabilirsiniz en pahalısı korsan şapkası sanırım 300 $. Oyunda kötü niyetli shamanlar var Pettibone gibi bu adam shaman olduğunda içine girin sizi topla itemez itsede kendide düşebilir.

Not: 1 peynir = 1 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 4 Temmuz 2010; 18:11:33 >
  • quote:

Shaman'lık nasıl yapılıyor rehber olsa çok iyi olurdu. Ne yaparsam yapayım bir türlü olmuyor.

buraya bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_41006077/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41008543

• Oyuna girebilen var mı? 15 dk'dır girmeye çalışıyorum. Bu arada fan club'a eklerseniz iyi olur. Oyundaki nickim:Dirtyfantasy
  • Merhaba arkadaşlar.Oyundaki adım farklı idi,adımı yazımın sonunda söyleyeceğim ama dediklerimden /room dh3'te olanlar kim olduğumu anlayacaktır.

Biz gerçekten çok sabırsızız.Sadece bir oyun için konuşmuyorum.Gerek sporda olsun(altyapı yok),gerek eğitimde olsun(her yıl yeni sistem geliyor,sabırla bir sistem oturtamadılar) gerekse türlü türlü alanlarda sabırsızız ve "en birinci" olmak gözümüzü boyamış.

En basitinden,oyunda gayet iyi olduğumu düşünüyorum.En kalabalık odalarda bile birkaç turda bir şaman oluyorum ama şamanken millet sözümü dinlemiyor.Ben millete "Köşeye geçin köprüyü kurmayı deneyim sonra gelin" dediğim zaman köprüyü kurmaya çalışırken beni tahtanın üzerinden itenler oldu.Tamam bu itme,fırlatma olayları cidden çok komik ben de yaptım çoğu kez ama aynı adamların ben şamanken bir şey beceremeyince "Şaman öküz çıktı beyler" yazmaları yok mu!?Forumdakilerin akıl yaşından şüphe etmemi sağlıyor bu.E arkadaş sen beni her şaman oluşumda öldürürsen ben nasıl öğrenebilirim o olayı?

Veya millete ana-bacı sövmek çok mu hoşunuza gidiyor?Tamam birisi kazara aşağı düşer "adam sakar beyler" veya "adam beceriksiz beyler" yazılabilir,doğaldır ben de yazdım da "adam biiiiiiiiiiippppppppppppp beyler" ne demektir yahu?Seninki kalkıyor mu da hemen böyle atraksiyonlara geçmek istiyorsun genç?Veya cinsinle birlikte olmayı bu kadar mı arzuluyorsun?Anasını çok mu merak ediyorsun adamın?Bu ne şiddet bu ne celal?

Köprü kurma,bir yere eşya koyma meselelerine gelirsek;dediğim gibi milletin gözünü 1. olmak boyamış.Şaman oraya köprü kuracak,kurulacak yerde 50 kişi var.O ne lan?İlla 1. mi olmak zorundasınız?Adam kursun sonra gelin işte,çok daha çabuk biter oyun.

Veya dar yerlerde birbirini itme merakı.Adam geçsin sonra sen girersin zaten az sabret be arkadaşım.

Yemin ediyorum bu yapılan aptallıklar yüzünden oyunda 2 lafımdan 3'ü küfür oldu,küfürbaz oldum sizin yüzünüzden.Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.

Not:Oyundaki adım Netizen.Eklersen sevinirim.

Düzeltme:Arkadaşlar benim ilk oynayışımda başka bir server'da(inci server'ıydı sanırım) altta "Netizen has just unlocked FAST MOUSE" yazdı ama galiba sadece o server'a özel Fast Mouse oldum çünkü Dh server'larında hâlâ "Little Mouse" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Temmuz 2010; 18:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Her başarılı peynir taşıyışınızda 1 dolar kazanıyorsunuz, Shaman veya normal fare farketmiyor. Eşyaların hiç bi +sı yok sadece süs, menüden shopa basarak alabilirsiniz en pahalısı korsan şapkası sanırım 300 $. Oyunda kötü niyetli shamanlar var Pettibone gibi bu adam shaman olduğunda içine girin sizi topla itemez itsede kendide düşebilir.

Not: 1 peynir = 1 dolar.

Açıklama güzel 1.mesaja attım.
  • EkleOyun güzel de herkes küfür etmese

Edit : Cheeeeesee *.* seviyesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 4 Temmuz 2010; 18:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Merhaba arkadaşlar.Oyundaki adım farklı idi,adımı yazımın sonunda söyleyeceğim ama dediklerimden /room dh3'te olanlar kim olduğumu anlayacaktır.

Biz gerçekten çok sabırsızız.Sadece bir oyun için konuşmuyorum.Gerek sporda olsun(altyapı yok),gerek eğitimde olsun(her yıl yeni sistem geliyor,sabırla bir sistem oturtamadılar) gerekse türlü türlü alanlarda sabırsızız ve "en birinci" olmak gözümüzü boyamış.

En basitinden,oyunda gayet iyi olduğumu düşünüyorum.En kalabalık odalarda bile birkaç turda bir şaman oluyorum ama şamanken millet sözümü dinlemiyor.Ben millete "Köşeye geçin köprüyü kurmayı deneyim sonra gelin" dediğim zaman köprüyü kurmaya çalışırken beni tahtanın üzerinden itenler oldu.Tamam bu itme,fırlatma olayları cidden çok komik ben de yaptım çoğu kez ama aynı adamların ben şamanken bir şey beceremeyince "Şaman öküz çıktı beyler" yazmaları yok mu!?Forumdakilerin akıl yaşından şüphe etmemi sağlıyor bu.E arkadaş sen beni her şaman oluşumda öldürürsen ben nasıl öğrenebilirim o olayı?

Veya millete ana-bacı sövmek çok mu hoşunuza gidiyor?Tamam birisi kazara aşağı düşer "adam sakar beyler" veya "adam beceriksiz beyler" yazılabilir,doğaldır ben de yazdım da "adam biiiiiiiiiiippppppppppppp beyler" ne demektir yahu?Seninki kalkıyor mu da hemen böyle atraksiyonlara geçmek istiyorsun genç?Veya cinsinle birlikte olmayı bu kadar mı arzuluyorsun?Anasını çok mu merak ediyorsun adamın?Bu ne şiddet bu ne celal?

Köprü kurma,bir yere eşya koyma meselelerine gelirsek;dediğim gibi milletin gözünü 1. olmak boyamış.Şaman oraya köprü kuracak,kurulacak yerde 50 kişi var.O ne lan?İlla 1. mi olmak zorundasınız?Adam kursun sonra gelin işte,çok daha çabuk biter oyun.

Veya dar yerlerde birbirini itme merakı.Adam geçsin sonra sen girersin zaten az sabret be arkadaşım.

Yemin ediyorum bu yapılan aptallıklar yüzünden oyunda 2 lafımdan 3'ü küfür oldu,küfürbaz oldum sizin yüzünüzden.Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.

Not:Oyundaki adım Netizen.

Adam haklı beyler.

• Yaz benide Kadirsahin-Greedy Mouse.

Bu titleler bi işe yaramıyor herhalde?
  • Emin değilim.
    O değilde yeni tpler gelmiş ya keşke gelmeseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

buraya bakabilirsin

Okudum ama bir türlü yapamadım, ne yaparsam olmuyor. Galiba mouse'i basılı tutmak gerekiyor objeleri yerleştirmek için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

buraya bakabilirsin

Okudum ama bir türlü yapamadım, ne yaparsam olmuyor. Galiba mouse'i basılı tutmak gerekiyor objeleri yerleştirmek için.

Evet basılı tutmanız gerekiyor nesneleri yerleştirebilmeniz için.

• oyundaki adım Onzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 4 Temmuz 2010; 18:44:05 >
  • Portal gelmiş.
  • Ya oyun çok güzel açılıyordu şimdi açılmıyor DNS sorunu filan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Portal gelmiş.

Bende onu dedim saten tp keşke gelmeseydi ya.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.