Şimdi Ara

Transformice Genel anlatım (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harika bir oyun olan transformice de ne yapılmalı aslında çok basit.İşte size bunu anlatıcam.

Fareyken:

Siz :

peynir:

peyniri alınca gitmeniz gereken yer yani yuva :

peynire dokununca peyniri alır ve yuvaya dokunur dokunmaz içine girersiniz yani oyunu oynamak bu kadar basittir.

Profilde:

kurtarıldığı fareler:

burada şamanken kurtardığınız tüm farelerin sayısı yazıyor.sarı ile yazılan sayı hard modda kurtardığınızdır.Örneğin: 144/0 buradaki 0 hard modda kurtardığınız fare sayısıdır.

Şahsen topladığı peynir:

Bundan pek emin değilim ama bende o şahsen topladığı peynir sayısı şamanken peyniri aldığımda geldi.

Birinci olarak topladığı peynir :

Buranın sayısını arttırmak için en yukarıda ilk anlattığım maddeyi herkesten önce bitirmeniz lazım.

Topladığı peynir :

buradaki derecenizi arttırmak için en yukarıdaki maddeyi tamamlamanız yeterlidir.

Sahip olduğu ünvanlar:

burada sahip olduğunuz Tüm ünvanlar (titlelar) yukarıdan aşağıya sıralanmış olacaktır.

Şamanken:

öncelikle böyle kırmızı çivili bir tahta yapmalısınız:

B tuşu ile kırmızı çivi çakarsınız.Fakat bunu hareketsiz bir yere koymalısınız ve tercihe bağlı onu space tuşu ile görünmez yapabilirsiniz.

Ve ben o tahtanın hareket etmemesi için görünmez büyük kutuya o tahtayı yapmayı tercih ediyorum:

yol yapınca görüntünüz böyle olacaktır :

Kırmızı çivi ile çivilediğim tahtaya sabitlediğim yeşil çivili tahtadaki yeşil çiviyi c tuşu ile yapıyoruz.Fakat bu yeşil çivili tahtanın havada durması için bir kırmızı çivili tahtaya sabiltenmesi gerekir.

sonra ise o yolu öyle öyle devam ettire ettire fareleri yuvaya ve peynire götürebilirsiniz.

İnşallah benim anlatımımdan yarar görmüşsünüzdür.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastago -- 28 Aralık 2011; 0:04:25 >

• artık bişi yazın ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.