Şimdi Ara

Transport mu, Starex mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafana bi kere girdiyse L300 almalısın. Esnafın gözbebeğidir L300. 100 km'de 10 litreyi bayıla bayıla yakar. 45 litre deposu var en iyi ihtimalle gideceği 600 km'dir. 75 beygir motoru var. Düzde göreceğin taş çatlasın 130-135 km'dir. Rampada bayılır, ama 3'le çıkar. 4 tonla rampa çıkarsın hararet göstergesi hareket bile etmez. L300 alırsan sadece mazotun biterse yolda kalırsın, yolda kalmak diye bi kavramı literatüründen çıkarabilirsin. Bugün bile şu AB uyum süreci olmasa ve Türkiye'ye yine aynı haliyle ithal edilse alıcısı bayinin önünde beklemektedir. Dağa taşa istediğin en kötü yolda sür ben gitmiyom demez. Asla nazlanmaz. Rampa aşağı ibrenin sonunu görünce kanat taksan havalınır. L300 alırsan konfor bekleme. Klima, otomatik cam. Ekstrası yok başka. Makaslı araba sonuçta seker durursun. Ama sana garanti edebilirim temiz bir kullanımla motora değmeden 1 milyon km'yi bile görebilirsin L300 ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suerkut S kullanıcısına yanıt
    arkadas L 300 h 100 den iyi demıssın acaba hangı özellıgı ön plana cıkıyor cok merak edıyorum .benı gulmekten ölduruyosunuz yaa
  • starex alacaksan sakın 2004 ile 2008 arası alma en cok yakan motor serisi bu yıllar arasında üretilenler. L300 ile h100 arasında hıcbır fark yok .ıkısınıde kullandım.bir tek benım hıssettıgım h100 amartısorlerı hosuma gıttı bozuk yollarda L 300 kadar rahatsız etmıyor.gerısı aynı yagını suyunu vaktınde degıs parca bozarsa en kısa zamanda yaptır.gerısı herseyı aynı. transporter alacaksan en az 20000-25000 den basla fıyat olarak eskılere fazla yanasma
  • arkadaslar;
    öncelikle verdiginiz cevaplar için tesekkür ediyorum..

Bu soruyu reelde de bu araçlari kullanan kisilere soruyorum..

4 araç arasynda hâla kararsizim..

Benim öncelikle yakit tasarrufu da önemli..

Öncelikli tavsiyeler ve nedenleri sunlar:

Ford Transit: Az yakar, saglamdyr. Dag, tas dinlemez, gider.. Hemen satilir. Fazla konforlu degil ama uzun yolda yormaz.

H 100: Konforludur. Az yakar, parçalari ucuzdur. Rampalari fazla iyi çikamaz. Hemen satilan bir araçtir.

L 300: Konfor yok. sinifindaki en iyi araçtir. yakiti normaldir. Uzun yolda ve rampalarda sorun çikarmaz. Satisi agirdir.

Transporter: Kaliteli ve saglam araçtir. Uzun yolda rahat ve konforludur. Yakiti normaldir. Parçalari pahalidir. Satisi agirdir..

Sizler yukardaki 4 araçtan hangisine katiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suerkut -- 11 Temmuz 2014; 7:14:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.