Bildirim
Transport Tycoon'un mobil versiyonunun çıkış tarihi belli oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok önemliydi sanki -
fanları olan ve alanında aynı zevki veren bir rakibinin bulunmadığı bir oyun. para vereceğim ilk uygulama olacak. bizim zamanımızda crysis filan yoktu bi kıyamet çocuk oyunu vardı. yegane sevdiğim oyundu. taşıtlar ve ekonomi şartları da güncellenir umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sim city 4 androide portlansın 5 dolar bile olsa alınır. Bunlar ne yav
-
Bekliyordum bunu ya acayip heycanlandım :) Android telefona ilk geçtiğim zamanlarda marketten TT'a bakmıştım ama bulamamıştım.Yılların eskitemediği oyun multiplayer atması ayrı bir keyif ama mp koyacaklarını düşünemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 26 Eylül 2013; 17:30:55 > -
Lemonada tycon mu ne vardı onceden nokialarda :D aklıma geldı -
Bu tarz oyunlar küçük ve dokunmatik ekranlarda pek zevk vermiyor maalesef, bilgisayardan oynamaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X