Şimdi Ara

Transporter 2007 Model değişiklikleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mozdemir555

caddy life orjinalinde 7+1 araç ve türkiyedeki vergi sistemine göre caddyde 7+1 araç getirirseniz aracın ruhsatını kamyonet yazma şansınız kalmıyor
    ruhsatı otomobil oalrak çıkartırsanız ötv oranı motoru 1.9 oldugundan %84 oluyor buda aracı 80-85 arası bir rakama satmaya zorluyor sizi buda caddy için mümkün değil geçen sene istanbulda bir firma kaçak getirip +2 koltugu söküp sattı 50 kadar aracı fakat onlarında sonradan 0 araç olmadığı kilometrenin sıfırlandığı ortaya çıktı onlara kamyonet yazıldı ruhsatında ama muaynede sorun yaşama ihtimalleri yüksek

bu sebeplerden ötürü aracı aldıktan sonra yan ve tavan trimlerini kaplatma yoluna gitmek şimdilik ne yazıkki daha mantıklı

7+1 değil

7 kişilik .5+2

1.6 benzinli caddy life da var onu getirin o zaman.

gerçi benzinli bu sınıfta kimse almaz ama olsun .

touran yerine daha iyi olur

• 6+1 dogrusu da problem değil dediğin gibi kendi cevabını kendin vermişsin bu sınıfta sharan ve touran var bu yuzden gerek yok
  • flash flash flash
    termal araçlara uzaktan kumanda kurmanıza gerek kalmadan aracınızın motorunu ve içini uzaktan ısıtabileceksiniz. nasıl güzel değil mi ?

• Herkese SeLAm Ben forumda yeniyim.. Bi kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    Biz 2007 Caddy DSG almayı düşünüyoruz.. ve bu arabanın içine döşeme yaptırcaz (LCD, koltuk ve tavan döşeme vs.) Ankara'da güvenLE arabamızı teslim edip yaptıracağımız biyer varmı? Bide dış görünümünde fazla abartmadan ne gibi değişiklikler yapabliriz?
    Şimdiden tşkler...
  • bana email atabilir yada telefon ile ulaşabilirsen hem 0 araç konusında hemde aksesuar konusunda yardımcı olabilirim...

mozdemir@alturoto.com

0544 454 96 55

murat özdemir
  • mail adresinizi Aldım. TşkLer
  • 2007 Model Transporter'ın tüm seçeneklerine güvenlik paketi standart olarak eklendi başka bir özellik yok...Mozdemir555 dostum tanışalım Mercedesteyim bende ...

Saleeh bana pm yolla sana istediğin aksesuarlar konusunda yönlendirme de bulunayım... Mozdemir yanlış anlama sakın

Mozdemir555 bu frenleme Destek sistemi nasıl çalışıyor teknik olarak açıklar mısın...Isınan disk ve balatanın frenajı kötü etkilediği doğru bu durumda fren kalitesini arttırmak için Fren Destek Sistemi ne yapıyor ?
  • fren destek sisteminin çalışma prensibi ile ilgili eğitimi henüz bizede vermediler ama bana mail atarsan gönderilen dökümanları yollayabilirim..
  • gelen teknik manuellerden anladığım kadarı ile fren balatalarının oraya hava üfleyen bir sistem var yada en azından resimler öyle gösteriyor frenleri soğutarak yapıyor sanırım

eğitimini aldıktan sonra tekrar bilgi veririm
  • mercedes vw'den bilgi sızdırıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

2007 Model Transporter'ın tüm seçeneklerine güvenlik paketi standart olarak eklendi başka bir özellik yok...Mozdemir555 dostum tanışalım Mercedesteyim bende ...

Saleeh bana pm yolla sana istediğin aksesuarlar konusunda yönlendirme de bulunayım... Mozdemir yanlış anlama sakın

Mozdemir555 bu frenleme Destek sistemi nasıl çalışıyor teknik olarak açıklar mısın...Isınan disk ve balatanın frenajı kötü etkilediği doğru bu durumda fren kalitesini arttırmak için Fren Destek Sistemi ne yapıyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: o_z_a_n

mercedes vw'den bilgi sızdırıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

2007 Model Transporter'ın tüm seçeneklerine güvenlik paketi standart olarak eklendi başka bir özellik yok...Mozdemir555 dostum tanışalım Mercedesteyim bende ...

şaka bir yana araçta çalışan sistemi hala şematik olarak göndermeselerde dökümanlardan anladığımız aracın ısınan disklerinin soguması için bir üfleme sistemi olduğuna karar verdik işlerin yogunluğundan daha bir kere bile aracı lift ile kaldırıp altına bakma şansı elde edemedik.

• quote:

Orjinalden alıntı: SaLeeh

Herkese SeLAm Ben forumda yeniyim.. Bi kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    Biz 2007 Caddy DSG almayı düşünüyoruz.. ve bu arabanın içine döşeme yaptırcaz (LCD, koltuk ve tavan döşeme vs.) Ankara'da güvenLE arabamızı teslim edip yaptıracağımız biyer varmı? Bide dış görünümünde fazla abartmadan ne gibi değişiklikler yapabliriz?
    Şimdiden tşkler...

bizdede gri bi caddy var dsg diil ama aynalar krom jant kapakları perdeler kapı kolları kromajlı üst port süper oldu
  • TRANSPORTER TDİ 174 HP NİN ÜZERİNE YOK ADAMLAR YAPMIŞ NE DEOLSA VW
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.