Şimdi Ara

(Transporter) TAŞIYICI 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence gelir. adam çok iyi çünkü (başroldeki yani) son filmi jetli ile WAR adında bir aksiyo filmi gayet güzel. yakında gelir vizyona.
  • bence jason statham ın hitman de oynaması gerekiyodu yani adama bakıp çizseniz bu kadar olur bu adamı nasıl görmediler anlamıyorum belki de anlaşamadılar neyse
    3. film çıkabilir haber yok henüz ama çıksa güzel olur yalnız luc besson bilgisayar efektlerini pek beceremiyo çok belli yani
  • Araba sahnesi biraz ucuktu ama amacta bu zaten ucukluk sunmak isi sacmala boyutuna getirmek.Bence Tasıyıcı serisi genel olarak kaliteli bir yapım ve büyük olasılıkla 3.film gelicektir ama yakın zamanda olucagunu sanmam Statham suan Jet Li ile birlikte oynıyacakları bir film icin calısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

2.film oldukça kötüydü bence.

al benden de okadar
  • en sevdiğim filmlerden 2 siydi taşıyıcı 1 ve 2 ama crankı beyenmedim ama 3. gelir bence 2 nin sonunda taşıyıcı lazım diyordu herif buda dinliyorum diyodu
  • 2. film berbattı
  • 2. filmde çok abartı vardı ama gene fena değildi
  • 2.film ortaydı
  • umarım çıkar
  • 1 de güzeldi 2 de güzeldi bence kesin çıkar
  • Aksiyon sahneleri abartılmasa bomba filmde...Hele neydi 2.filmde çatıdan gitmeler falan..3 gelicekse yeni arabası ne olur acaba
  • 3. filim geliyor.Luce Besson un çok iyi bir senaryosu varmış.Heyacanlanmamak elde değil.

Kaynak:http://beyazperde.mynet.com/haber/7816
  • güzel film ya. abartıları var ama olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: old_wolf1905

quote:

Orjinalden alıntı: Sethlans

quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

2.film oldukça kötüydü bence.

Bencede 2. film çok kötüydü. Özellikle arabanın altındaki bomba sorununu çözüş şekli çok saçma ve absürttü.

OKARADA OLSUN YANİ Bİ O SAHNE KÖTÜYDÜ AMA DİĞER SAHNELER GAYET BAŞARILIDI BENCE TABİ HERKESİN FİLM ZEVKİ BAŞKA

tamam belki kötü diyorsunuz uçuk sahneler falan diye bazi flimler bunndanda berbart baya bi abartilı olanlarıda var

• ewt gelsin 2 yi pek begenmemiştim açıkçası 1 kadar ii olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.